Arkadaslar ciddi yardimci yol gostermek icin yazacaklar yazsin. Som zamanlarda surekli sacmaliyordu iyice gevsek olmustu. Bende az ders alsin dedkm mesajlarina aramalarina donmedim 1 gun. Zaten cokda pismanim subbu mesajlari degildi. Simdi iyicr akillanir derken mesajlari sil yapmiş. Sizce napayim mesajmi atayim yola gelmesini mi bekleyeyim...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden gevşedi mesela?
Ya mesela sacmaliyordu surekli ozguven gelmisti. Sonra bende uzatmiyordum hemen barisiyoduk. Sonra hep barisiyorum diye iyicr gevsedi ayni seyleri yapmaya basladi klasik. Bende dedim bu sefer hemen affetmeyeyim tepkimi anlasin
Kaç aylık ilişkin? Afedersin cinsellik mi istedi? İlgisiz mi kaldı neden öyle saçmaladı anlatır mısınız biraz?
2 bucuk senelik iliskim.. nisanliyiz. Hayir cinsellikle alakasi yok. Kizacagim rahatsiz olacagim seyleri cok yapmaua basladi. Ve en ufak kavgayi buyuttu. Birazda galiba nisanlandik diye zaten ayrilamaz diyemi boyle gordu tam bilemiyorum. Yani aslinda zaten nisanlandik uzatmayayim diye cok alttan almaya baslamistim onu daha ilimliydim eskiye gore. Buda onda bir pzguvene sebep oldu. En ufak tartismada numarami silip sonra hicbisey olmamis gibi gelip ozur dileyip normal devam etmeye alismisti
Bende artik yeter dedim bi ders alsin dedim yine hata yapti kavga ettik. Numarami silmis bende aynisini yaptim bu sefer. Sildim numarasini. Mesaj falan atmadim. Sonra bi sonraki gun yine klasik napiyon vs yazdi hicbisey olmamis gibi. Aradi gormesden geldim gece baktim silmis mesajlari bidaha da yazmadi
Ders alsin istiyordum ama sanki yine uste cikti gibi yanlis yolmu izledim anlamadim
Bence çok saçma ve gereksiz, bu nasıl bir şey? Nişanlısınız şu yaptığınız hallere bakın. Allah aşkına numara silmek nedir? Sizi zorla mı nişanlandırıp evlendiriyorlar.
Ben yapmiyorjm o surekli yapiyor ve ders alsin istedim. Herneyse yardimci olacaginizi sanmistim. İyi gunler
Yanlış anlamayın da numara silmek nedir yaw? Nişanlısınız siz, yüz yüze görüşün konuşun, gelecek hakkında konuşun kafanız kavgalarla meşgul olmasın.
Bende bundan bahsediyorum uste. Ben zaten boyle seyler yapmiyorum.. o da yapmiyordu nisanlanana kadar. Şu an niye yapiyor anlamiyorum. Galuba iyice simariklaşti. Defalarca konustum ama bidaha yapmayacagina soz verip yine aynisini yapiyor. Ve bende bir ders vermek istedim anlasin ciddiyetimi diye.
Bence de ciddi olun, iyice tanıyın sizi yanlış yönlendirmek istemem ama anlaşmaz iseniz nişanı atabilirsiniz bu doğal bir şey evlendikten sonra bu kararı alırsanız daha kötü olur diye düşünüyorum
Ben ciddiyimde o iyice gevsedi. Zaten nisani atmadan once son kez ders vermek istiyorum yine duzelmezse nisani atacagim. Sen su asamada ne yapmami onrrirsin
Bence ondan çok ailesi ile konuş, 2 aile olarak sorunlarınızı, konuşun bence daha iyi olur. Büyüklerin fikirlerini de alırsınız.
Ailesi bu konularda ona kiziyor. Gorumce zaten tam bir duşman bana karsi. Herkes onun yaptigini cocukluk olarak görüyor.
Dediğim gibi, kimsenin malı değilsiniz. Kusura bakma başta biraz sinirlendim, yani 2 nişanlısınız numara silmek vs çok ayıp ve saçma. Düğünden sonra daha zor olur bu durum hele çocuk vs olursa. Karşına al tüm derdini söyle yok eğer çıkmaza çıkarsan da ailenizi alıp danışın, onda da çıkmaza çıkarsa hayatınıza bakarsınız. En iyisi bu, hayırlısı olsun.
Aslinda normalde ben silmiyorfum numarasini. O siliyordu sacma triplere girip. Sonra cani isteryince geliyordu. Bu sefer gidince gelemeyecfeini gostermek icin sildim bende. Bende sacms buluyorjm bulmassm artik biseyler yapmaya calismazdim..
Son birsey soracagim sizzce Şu an onunla iletisimime mi gecmeliyim yoksa beklemelimiyim
İletişime geç, nişanlısısınız sonuçta ☺️ ama esiri gibi olma, yani onunla mutlu ol, hissettir problemleri sürekli güzel dille tebessüm ile konuşun. Ama olmuyorsa hayatına bakmalısın yapacak bir şey yok maalesef
Tesekkur ederim 🌸
Rica ederim, hakkınızda da en hayırlısı olsun İnşallah. Sizden 2 şey istiyorum, söyleyebilir miyim?
Buyrun
1. Si başkasına danışmayın artık, çünkü insanlar aklını karıştırabilir. 2. Si bir gelişme olursa buradan bana söyleyebilir misin? Aklım kalmasın.
Haklisin aslinda benim hayatim ben karar vermeliyim.. bu dediginizi dikkate alicam. Tesekkur ederim. Tabiki haber veririm🌸
Çok çok teşekkür ederim, acele etme ama haber vermeni beklerim ben de yani illa verin haberi, teşekkürünüzü de yaptıklarınla et bana 😇
Tamamdir görüşmek uzere 🌸
Görüşürüz 😇
yazmasini bekle
Kac gun surse bile beklemeliyim demi
evet