+1 yılAslında nedir biliyor musun ?
Dünyada nasıl iyi/kötü insanlar varsa,
İyi insanlar aradığı insanı bulmak için oturduğu yerde beklemesi yetmiyor , birileriyle birşeyler denemek istiyor , ona göre olup olmadığına bakmak tanımak istiyor.Ama bunu başında söylemesi de gerekiyor.İki tarafında ilişkinin başlarında olduğunun tanıma süresinde olunmasının farkında olunması gerekiyor.
Ama ne oluyor ? 2.günde yada 2.ayda sekse gidiyor ilişki ! yada öpüşmeye !
Kötüler ne yapıyor ? bunların zaten öbür dünyada yerleri olmadığı için hayattan soğudukları için , insanları kullanmakla ünlüdürler.Bunlar evlenmeyi kafalarının ucundan geçirmezler, evlenselerde ya kendileri gibi i*ne kötü birisi olacak , yada zengin biri olacak !
Birisiyle ilişkiye adım attığınız zaman ne hissediyorsak direk söylememiz gerekir. Seni henüz sevmiyorum iyi birisin tanımak istiyorum olursa olur , olmazsa olmaz.
Dürüstlükte buna denir.
Dürüst insana da sadık olmayana hayvan denir.23 Yorumla- +1 yıl
Güzel özet...
- +1 yıl
teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Elbette öyle olmalı aslında.
Ben artık aşkım bebegim canım bitanem gibi lafların tam bir laf salatası tam bir safsata oldugu kanatindeyim ne yapayım sıcak gelmiyor her önüne gelene her dakka kavga edipte aşkım diyene kılım ... kınıyorum surekli yüzüne vuruyorum.Vıcık vıcık geliyor böyle ilişkiler..
Ben elini bile tutmaya cekinirken gözlerine bakamazken herkes tutturmus bir aşkım sonra ne 2 gune kavga ve sonrasında ayrılık...AŞK NEDİR DESEN söyleyecek kelimesi yoktur yada ezbere konusur böleleri11 Yorumla- +1 yıl
Artı 1...
açıkçası bazen abartsalar da bazen haklı olduklarını düşünüyorum...
bence insanlar ilişkinin ne olduğu konusunda kafalarına oturan bir tanım yok..bu sorunların hepsi ordan çıkıyor..her iki taraf da bir şeyler yaparken karşı tarafa karşı sorumlu olduğunu bilmeli..ilişkiye giriyorsan bazı konularda kendinden ödün vermesini bilmeli yoksa nerde kalırdı ilişkinin anlamı ?
kimisi 37 defa arıyor karşı taraf cevap vermiyor..bu sağlıklı mıdır ? hayır değildir...ne demek cevap vermemek ? karşında sorumlu olduğu kişi var ve sen cevap vermek zorundasın çünkü iki kişilik bir oyun içindesin , kafanın estiği gibi konuşma ve davranışlar sergileyemezsin...bu konularda haklı olduklarını düşünüyorum.16 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyorum ya da yaşadım biliyorum diyorsanız siz bilirsiniz...
- +1 yıl
150 kez aramak arızalık zaten cevap verilmiyorsa vardır bir olay... Ve bu aramaların sonucunda bir şekilde dönülüyorsa daha sakin olmak gerek...
- +1 yıl
Evet kesin öldü ve o sarışınla aşna fişne yapıyor der zihin...
- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılcok güzel paylasim yapmissin gercekten.. cogu asiri ilgi bekliyor sevgililerinden galiba yani onlardan ibaret bir hayati olamaz sanki sevgilinin buda cok sacma ya herkesin kendine göre bir hayati veya düsünceleri vardir herseyi kendine baglayip beni sevmiyor triplerine girmemek lazim
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
sadece bunlar üzerinden olan ilişkiler evet dediğin gbi saçmalık.. ama bi de olaya söyle bak.. facebook denilen sey sadece tanıdıkların ekliyse senin tüm çevrendeki insanlar demek. ve sen oraya normalde dısarı cıkarken giymeyecegin derece de acık bi kıyafetle fotonu koyarsan bu bunu tüm cevremize gösterdiğin anlamına gelirki o zaman ha dısarı cıkmaktan da saçma bi durum haline gelir. yani söyleyecgim su ki bu saçma örnek bile artık face gbi seylerin hataımızın ne kdr içinde oldugunu gösteriyo. ayrıca yuz yuze konustugunda asla söyleyemeyecegin seyleri net de ya da mesajla insalar cok rahat biçimde söylüyo bu sebeble çok daha fazla dikkatli olması gerekiyo insanların yani düşünsene adam sevgilim oldugunu bildigi halde kıza asılabiliyo. belki bunu sırf o anki masturbasyonu için bile yapabiliyo.. sence düşündügün kdr basit mi
11 Yorumla- +1 yıl
Evet karanlık tarafı da var ama yine de bu basitlikte...
CUnku sevilmeden cıkılıyor sadece duygusal aclık bastırılmak isteniyor
bazende cinsel aclık bastırılmaya calısmakta o yuzden kendilerini surekli saglama alma derdi dogmakta kısacası
seven insan katlanır ve onu sevdiginde hatası yada tavırları ne ise öyle sevdin uzatmaya gerek yok ama ilişkide cicim ayları diye birseyler cıktı sonrada guvensizlik baslıyor elbette
seven guvenir tabi sevdigine inanıorsa 2 tarafta11 Yorumla- +1 yıl
İşte gelin de onlara söyleyin bunu...
+1 yılBu bahsettiğin durumlarda gerçek bi sevgi yok... Kimse GERÇEKTEN sevdiği birini böyle ottan b*ktan şeylerle kırmayı göze almaz, ona bişey olmasın diye içi gitmesi gerekirken kalbini kırmayı üzmeyi seçen birinin sevgisine sevgi demem ben usta bu böyle biline..
11 Yorumla- +1 yıl
İşte ben de demiyorum görüldüğü gibi...
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılGenel de seninde bahsettiğin gibi özgüveni eksik kişiler ya kendilerine güvenmeyen ya da karşılarındaki kişiye güvenmeyen kişiler gösteriyor belirttiğin davranışları. İnsanlar çok boş, çok anlamsız bir hayat yaşıyorlar hal böyleyken çok normal yukarıda yazdıklarının gerçekleşmesi. Kendisini bilen, hayatın anlamını idrak etmiş, kendini yetiştirmiş hiç kimse yukarıda yazılanları yapmz zaten.
19 Yorumla- +1 yıl
Neden ayakta uyutsun ki? İnsanlar eğer hormonal etkiyle, hoşlandığı, beğendiği, etkilendiği kişilerle ilişkiye başlamak yerine, gerçekten uzun süredir tanıdığı güvendiği ve kendisine güvenen kişilerle ilişkiler yaşasalar bu tip sorunlar yaşanmaz, aksine günden güne sevgileri büyür. Basit ilişkilerde yaşanır dediklerin karşısındaki kişiyi geçici bir zevk olarak gören kişiler uyutur karşısındakini, ardından da daldan dala atlarlar.
- +1 yıl
O özgüvensizler büyüyene kadar katlanacak mıyız yani? Uzun hikaye...
- +1 yıl
O tip kişilerle haşır neşir olmazsan katlanmana da gerek kalmaz.
- +1 yıl
Olmuyorum ki...
- +1 yıl
Ozaman katlanmanı gerektirecek bir durum yok kimseye ^_+
- +1 yıl
En basit örnek burada bu soruları soran tüm gizli kullanıcılar ve ergenler benim için sinir bozucu... Kalkıp gideyim mi ki düşünmedim değil...
- +1 yıl
Mesela buradaki bu tarz sorular soran tüm gizli kullanıcılar ve ergenler sinir bozucu... Ne yani kalkıp gideyim mi? Ha düşünmedim değil ama... Tek sebep bu değildi...
- +1 yıl
Anlıyorum. Ben de bu tip durumlara çok sinir oluyorum ama o kişilere doğru yolu birilerinin göstermesi gerekli, anlayışı, gerçek paylaşımı, gerçek sevgiyi anlatmalı ki yaşatıklarının sandıkları gibi olmadığını fark edebilsinler o kişiler. Yoksa çevrelerinde kendileri gibi kişiler varken yanlışı doğru, doğruyu yanlış olarak görebilirler.
ilişkilere teknoloji bulaşınca basitleştiren yine sanal ortamdaki uygulamalar işte. Facebook ,dunyaya acılan kapıysa erkek/kız ister istemez biriyle tanışma ihtimaline karşı basitleşmiş sevgiler ile bütünleşiyor.
Güvensiz bir ilişkiye en fazla sosyal siteler zarar verir12 Yorumla- +1 yıl
Sosyal siteler... Çok ironik insanları asosyal yapıyorken...
- +1 yıl
internet ile ilgili birşey soylendigi icin sosyal site olarak nitelendirdim ki herkes öyle nitelendirir. Bunu ironiyle alakası olmadıgını düşünüyorum. internet artık vazgecilmez birşey olmuşken asosyal yapması nasıl bir mantık ki? cogu kişi sanal ortamda tanışıyor evlenmeye kadar gidiyor artık.
Ama asosyal yapıyor derken haklısın. Cünkü net bagımlılıgı ve asla dışarıya cıkamama gibi bir halde oldu insanlar
Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Maalesef kimisi yeteri kadar ilği görememekten kimiside kendi özgüvenini kullanarak degerlerin ne oldugunu göz ardı etmekten kaynaklanıyor, artık gençlik tlf ve pc ile evleniyor,duygusallık artık ikinci veya üçüncü planda,ne zaman kolay para kazanma çogaldı,insanlar emek harcamaktan ve sevgi,aşk ve sabrı unuttular,bu konunu temeli duygular köreldi dmek daha dogru,baside kaçan insanla,beklediğini bulamayan insan hep yalnızdır ve arayıştadır,
12 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur...
sevmek çok basit bir duygumudur her önüne gelen seviyor.
sevgi fedakarlık istemezmi o zaman neden sevenler hep karşıdan birşeyler bekliyor bu nasıl sevgiki neyse
en son şahit olduğum bir olayı anlatayım kısaca : abi çok seviyorum ya oda beni seviyor kapoan dedim kapandı öok mutluyuz ileride çok güzel şeyler yaşayacağız evet tam tamına 8 gün sonra abi ne salakmış ya beş para etmezmiş hediye ettiğim telefonuda geri aldım iyi yaptımmı abi ha?
ya aşk heleki aşk aşkın bedeli ölümdür.bu değerli varlığı gerçekten önüne gelenemi hak edenemi veriyorsun.verdin diyelim arkasında durabiliyormusun ve bunada bir örnek
abi aşık oldum onsuz ölürüm onsuz hiç zaman geçmiyor.kızıda tanıyorum hayatımın erkeği çok dürüst olgun bir insan çok mutluyum herkesten önce gelir benim için.ve 4 ay sonra her biri başkasıyla
bunlar genç çocukta değiller hani siz bu örnekleri çoğaltın.
seviyorum aşığım laflarından artık duymak bile istemiyorum00 YorumlaSöyleyecek söz bırakmamışsın. Soruları okudukça içimden geçenleri bir bir saymışsın. Katılıyorum, kelimesi kelimesine... Öyle bir durum ki insanlar yüzyüze görüşüp bir şey paylaşmadan yaşıyorlar diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim...
+1 yılÖyle deme ya... Çoğu zaman haklı çıkıyor. Havadan nem kapma falan değil bu... Facebook normal hayattan daha tehlikeli bir yerdir, hafife almaya gelmez... :D
22 Yorumla- +1 yıl
Siz de mi öylesiniz yoksa? O zaman uzak durun benden...
- +1 yıl
Sen ne anladın yazdığımdan :D Bak yine anlatayım istersen, face ya da internet ortamı basite alınacak yerler değil, yani sorunların sırf bunlardan çıkması çok normal, çünkü hatalar elinin altında ve parmaklarını kullanmaya bakıyor. Gerçek hayattaki durumdan daha tehlikeli. Yani face yüzünden kavgaların çıkması kaçınılmaz... Yani basit bir nem değil havadan kapılan. Onu demek istedik... Olay bu hem yakın değildik uzak da dururuz. Korkma(!)
+1 yılbunun nedeni insanların artık sosyallik nedir diyince facebook demesinden kaynaklanıyor. dünyaları ordan ibaret kim kimi dürtmüş kaç mesaj atmış niye aramamış bunlarla ömürlerini yiyip bitiriyolar.
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar buluştuklarında ne konuştuklarını hatırlamıyor... Ne hale geldik!...
- +1 yıl
zamane gençliği dediğimiz olay, konuşmaları geç kiminle en son ne zaman takıldığını unutan var çevremde
Güzel yazmışsın...İnsanoğlu herşeyin b.kunu çıkarmadan rahat etmez zaten..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim...
seni canı gönülden kutluyorum arkadaşım. ne güzel yazmışsın..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim...
ben bu soruna unlu profoser kemal sayarin sozleriyle cevap verim ne kadar tivit o kadar yalnizlik ve gevensizlik ve soyle devam ediyor unlu pskoloji uzmani yavasla bu dunyadan bi sefer gececeksin...
14 Yorumla- +1 yıl
Pekala...
- +1 yıl
Diyecek bir şey bulamadım anlamında...
Bu basitlikten degil guvensizlikten kaynaklaniyor bu devirde kimseye guvenmeyeceksin.
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman da paranoyak olursunuz...
Tilkiler rahat bırakmamış gene; belli.. Çikolata ister misin?
14 Yorumla- +1 yıl
Konuyu kadın mazeretlerine de bağlayın tam olsun...
- +1 yıl
Entel bir yalnızım ben doğaldır bu çıkışım...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana aşık olmak isterdim ama emin ol hiç müsait değilim bu sıralar
uzun zamandan sonra ilk defa burda soru sordun217 Yorumla- +1 yıl
Bana mı? Yok daha neler!
Evet olamaz mı? Keyfim ve soru sorasım aynı eksende buluşunca sordum... - +1 yıl
aşık olunamayacak birisimisin ki yadırgadın ama endişelenmene gerek yok önümüzde 2 ay doluyum
- +1 yıl
Buna ben karar veremem ama gelin bana aşık olun da demem... Hele ki yukarıdaki soruyu soruyorsam büyük çelişki olur... Dolu ha... İyiymiş...
- +1 yıl
benim ki latife tabiki ama demek istediğim olay şu aşık olunacak kadınsın, hayat paylaşılacak insansın , dolu olmam işle alakalı bir sorun iş yoğunluğum genel müdür olmak zor :)
- +1 yıl
Ya teşekkürler de bu kanıya nereden vardınız bilemedim...
Kolay gelsin o zaman... - +1 yıl
balık burcuyum hislerim kuvvetli birde sen ne kadar vakıfsan çoğu şeye bizdede var birşeyler bee :))
- +1 yıl
Su ve Toprak meselesi...
Benim vakıflığım bir yere kadar ki ben sizi sorgulamadım hiç... - +1 yıl
ikimiz için bir kapı açmadım yanlış anlaşılmasın sakın, objektif yaklaşımlar bunlar
- +1 yıl
Vallahi konuşan sizsiniz ben demedim bir şey...
Dahası ortada bir şey yok zaten, telaş yapmayın... - +1 yıl
sana öyle yazmayım yanlış anlaşılmasın o zaman :))
bende uzun zamandır girmiyordum çenem düştü işte - +1 yıl
Kim ne anlarsa anlasın ben doğruyu biliyorum ya yeter...
- +1 yıl
sana kimsenin laf söylemesine müsade etmem hemde
- +1 yıl
Teşekkü ederim... Ama ben yapabildiğim son noktaya kadar kendimi kendimin savunmasından yanayım...
- +1 yıl
ortada fol yok yumurta yok konuştuğumuz konulara bak
- +1 yıl
Ee onu diyorum ben de!...
- +1 yıl
sobeee
- +1 yıl
yanlış alarm sakin sakin
bir özentilik akıntısı almış başını gitmiş. durum bu. bu saçmalıkların bitmesi lazım bencede
11 Yorumla- +1 yıl
Olsun ama bu aşırılık olmasın...
global dunya dertlerı artık bu yonde ılerlıyor.. sen ben artık çamur atan cekemeyenler yaftalarına maruz kalıyoruz oluyor..
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç işim olmaz...
sorun iletişim araçları gibi görünen sanal ortamın artması iletişimsizlikten kaynaklanıyor keşke hiç biri olmasaydı
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar çok olmasalardı hiçlikten ziyade...
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. haklısın diyecek söz bulamıyorum.ilişkileri o kadar basit ve sahte ki bazı insanların en ufak bir şey de vazgeçiyorlar...
10 Yorumlasenle aşağı yukarı aynı yaşlardayız bence senin cocukluğuna gidersen gerçek aşkı görürsün
19 Yorumla- +1 yıl
Komik misiniz yani?!
- +1 yıl
İyiymiş... Denecek bir şey yok size...
- +1 yıl
Noktalama işaretleri yetersiz olunca sorun bendeymiş gibi anlaşılıyor gerçek aşkların geçmişte kaldığı değil...
- +1 yıl
Mühim değil ama öyle anladım işte, geçti...
+1 yılişte bende tam olarak bu yüzden kimseyle birlikte olamıyorum , bence gereksiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Belki denk gelir aşmış biri... Ümitsiz olmayın...
Teknoloji hayatımızda büyük bir yer artık normal yani
11 Yorumla- +1 yıl
Ama hayatımız değil...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet leydim çoğu fikrinize katılıyorum burada ama birde şu var bu kadar ağır (arabesk) bir ilişkide olmaz, olayın birde bu yönü var
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ağır? Ne açıdan? Ve ben sizin nereden lady'iniz oluyorum?
- +1 yıl
ilişkileri bozan sıkan bazı parametreleri sıralamışsın bunlarda hemfikiriz
ama bir ilişki bir anlaşma metni şeklindede olmamalı, tabiki bazı absürd davranışlar olacak kızmalar küsmeler ilişkilerin tuzu biberidir, aşk sarhoşuyla çocuklaşmaktan bahsediyorum ben aslında, ama kırıcı olmamak kaydıyla
kibar bir hitap şekliydi o ama sizin anlayışınız art niyetli - +1 yıl
Ben de sözleşme imzalansın demiyorum zaten... Sadece bu kadar basit olmamalı diyorum... Ve art niyetli değilim... İyelik ekine alerjim var...
- +1 yıl
sory
- +1 yıl
Kabul edildi...
Hay Ağzın Bal Yesin :D Kızlarda Böyle Düşünüyor Böyle Şeylerden Rahatsız Oluyormu Yahu Dedirttin Gece Gece Ağzına Parmaklarına Beynine Sağlık ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim...
+1 yılbüyük oranda lise öğrencileri onlar.. normal yani!
14 Yorumla- +1 yıl
Yo kazık kadar olup bu aptallıkları diyeceğim kusura bakmayın yapanlar var!...
- +1 yıl
onların da ya ilişki tecrübeleri çok az, ya da paranoyak kişiler...
- +1 yıl
Öz güven eksikliği, paranoyaklık... Adını koyamadım...
- +1 yıl
koyduk işte (:
özgüvensiz paranoyaklar...
Facebook şifresini vermiyor diye ayrılan çiftler varmış Ya benm bir sevgilim olsun davincinin şifresini vermessem namertim...
02 Yorumla- +1 yıl
Şanslı olur herhalde o bayan...
+1 yılgüvensizlik.. emin olamama..içi içini yeme..
12 Yorumla- +1 yıl
Paranoya filan...
- +1 yıl
evet alışkanlık sonrası oluşa olay paranoya..
+1 yılBüyümemiş beyinlerden fazlasını bekleyemezsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Beyinle bitse vizyon da dar...
- +1 yıl
misyon la alakasıda yoksa gayet doğal ne yapsınlar gariplerim,sanal dünyadan ilişki yürütüyorlar.
- +1 yıl
Ya da başka saçmalıklarla...
- +1 yıl
aynen öyle ,zor işleri .
basit karakterlerin herşeyi basit olur... hepsi bu
11 Yorumla- +1 yıl
İyi özet...
allah böylelerinden korusun bizleri
11 Yorumla- +1 yıl
Amin...
İlişkiler %80 seks için olduğuna inanıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bunlar etkenler yüzünden o raddeye bile gelinemiyor...
+1 yılinsanlar basit ilişkiler basit olmuş çokmu.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir yaklaşım...
- +1 yıl
öyle.
+1 yılbence facebook başlı başına zaman kaybı.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama sizin de hesabınız var?
- +1 yıl
hayır yok ve hiç açmadım bugüne kadar.
- +1 yıl
Ne güzel...
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. hemfikirim...
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler...
+1 yıldeğil.
22 Yorumla- +1 yıl
İşte özet diye buna denir...
- +1 yıl
tenx:)
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. üşengeçliği atabilsek zaten türkiye fırlar gider
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat