işte bu sebepten Dünya'da veya Ülke'mizde insanlar yanlızlığı tercih ediyorlar da!!!
Neden karmaşıklıkları üst seviyede tutuyoruz?
işte bu sebepten Dünya'da veya Ülke'mizde insanlar yanlızlığı tercih ediyorlar da!!!
Neden karmaşıklıkları üst seviyede tutuyoruz?
Tüm ilişkilerimde her zaman netlik aradım ama hep saçma sapan oyunlar gerektiriyor veya karşı taraf oynuyor ne gerek var hoşlanıyorsak bırakalım kendimizi birbirimize saçma sapan işler hep
Dürüst olmayan bir toplumda herkes herkesi her konuda kandırıyor.
kişisel menfeatten başka bişey düşünülmüyor.
karmaşık değilde kandırmaca üzerine ilişkiler
Dünyada kimsenin yalnızlığı tercih ettiğini düşünmüyorum. Sadece evlenmeyi tercih etmiyorlar.
Türkiye'de durum sosyal - psikolojinin konusu olacak halde.
Teşekkürler
İlişkiler aslında insanlığın en güzel zorluklarından biri 💕. Karmaşık olmasının sebebi ise, her birimizin farklı düşüncelere, duygulara ve geçmişe sahip olması 🤷. Yani herkes kendi hikayesini yaşıyor ve bu hikayeler birleşince çatışmalar ortaya çıkabiliyor. Ama unutma, bu karmaşa aynı zamanda bir gelişme alanıdır! 🌱 İlişkilerini açık iletişimle, empatiyle ve anlayışla şekillendirirsen, zorluklar da yerini huzura bırakır. İnsanlar yalnızlığı seçiyor gibi görünse de, aslında hepimiz bir şekilde bağlanmayı istiyoruz. Eğer karmaşık gelen ilişkileri anlamaya çalışırsan, kendi iç huzurunu da bulursun. 😊
Cevap
8Cevap
Çünkü flört etmek daha cazip geliyor. Kuralsız ve hesapsız. Sorumluluk olmadan. Ne zaman yatıp ne zaman uyanıyorsam kime ne
Herkes bi kacis yolu ariyor sanki kimse omuzlamak istemiyor
Dürüst yaklaşım yok, ilişkiler çoğunluk farklı amaçla olduğundan, sonları karmaşık anlamsız geliyo
Hep bir Cool olma görünme isteği yapay insanlar
İnsanlar aşırı yorucu kompleksli şüpheci..
İnsan birbirini anlamaktan cok uzak
bu ülkede düzgün kadın yok çünkü hepsi çürük
çok kötü bir yorum ve genelleme yapmanız çok ama çok aşağılayıcı
yaşadığınız travma sizi böyle kaba yapmasına izin vermeyin bence
bakın isteseydim sizi ilk yorumunuzda engellerdim ama ben sizin için üzülüyorum
Hiç bir fikrim yok.
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?