Şimdiki ilişkiler bi gazla başlıyor. Büyük laflar ediliyor sözler veriliyor vs. Sonra ufacık bi sorun kavga vs çıkıyor ve hemen bitiyor ve ayrılık oluyor. İnsanlarda çaba yok eski ilişkisini düzeltmek yerine hemen yeni ilişki bulma peşine düşüyor. Hersey bu kadar kolay mı hemen biterse bitsin demek mi lazım? Şimdiki aşklar yalan olmuş ya emek yok çaba yok herkeste boş bi gurur.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gerçek sevgi ortada olmayınca o şekilde basit bir şekilde sonlanıyor.
Aynen sırf bu yüzden sevgili yapmak istemiyorum öyle kolay bitiyorki hersey
Ama mesela şey de var. Böyle bitiyor ilişki. Fakat ne kadar bitse de tekrar barışmak ilişkiyi çözüme kavuşturmak sorunları çözmek için uğraşan insanlar da var. İşte böyleleri de gerçekten seviyordur
Evet vardır belki. Ya bilmiyorum ama ilişkilerim cok basit bitiyor. Mesela en son ilişkim cocuk benim için sürprizler yaptı abartılı cümleler kurdu vs. Çok aşık taklidi yaptı. Sonra basit bi kavga ettik cocuk bi daha beni aramadı hep yalan dolan ya
Her şey sözde çoğunda gerçekten. İnan bana böyle o kadar zorluklara rağmen ayrılmayan erkek gördüm nadiren de olsa. Kızın hatası bile büyük olsa hani aa hemen bitireyim kafasında olmayıp tekrar devam ettiren var. Elbet çıkar karşına düzgün biri.
Iste demekki bana yanlış kişiler denk geldi ne diyim. Ama başta görsen sana çok aşık dersin hep göz boyayan kişiler çıktı. Bu umut umarım dediğin gibi çabalayan erkek denk gelir inş karşımıza
Karşına çıkan erkekler maddi manevi fedakarlıkta bulunmadı mı?
Iste canım iliskide bulunuyor. Yani bu cocuk beraberken maddi manevi fedakarlik yaptı ama ayrildik kavga ettik ortada büyük meselede yok. Ilgisizlesmeye başlamıştı bende kizdim böyle olcaksa ilgisiz devam ediceksen ben yokum dedim. Sonra konuşuruz ya ben yatıyorum dedi. Sonra oda aramadi bende. Bildiğin sevmiyor işte seviyor sanmışım
Oha yani. Bu kadar ufak sebepten ötürü yuh. Gerçek sevgi bu olamaz. İyi olmuş gerçek yüzünü görmüşsün.
Sana özelden yazdım smdi rahatsız olmazsan
okuduktan sonra yaşınız takıldı gözüme.. yani ne diyelim üzücü..
25 yaşım degistiremedim
ha öyle mi ben de eskileri görmüş falan diyordum aslında fena da değil yaşınız bahsettiğiniz şeyleri az çok görmüş veya dinlemişsinizdir. Eski sevgi ve bağlılıklar...
Ya bilmiyorum ama ilişkilerim cok basit bitiyor. Mesela en son ilişkim cocuk benim için sürprizler yaptı abartılı cümleler kurdu vs. Çok aşık taklidi yaptı. Sonra basit bi kavga ettik cocuk bi daha beni aramadı hep yalan dolan ya
belki de onun hassas olduğu bir şeydir basit dediğiniz şey.
Yok ya basitti son günlerde çok ilgisiz ve soğuktu bende kizdim çıkistim cabalamadi bile
bazı size basit gelen şeyler onun için manalıdır veya diyorum ya hassas olduğu bir şeydir.. Bilemiyorum artık
Seks için bacım seks
Işi biten gidiyor
Seven yok sevilen yok
Amaneeeeeyn
Cok dogru diosun duygular yalan olmuş sırf çıkar ilişkisi. Bu yüzden yalnızlık daha güzel galiba
Yes benim hiç sevgilim olmadı mesela
En temizi kafan rahat olsa üzerdi
Ya bilmiyorum ama ilişkilerim cok basit bitiyor. Mesela en son ilişkim cocuk benim için sürprizler yaptı abartılı cümleler kurdu vs. Çok aşık taklidi yaptı. Sonra basit bi kavga ettik cocuk bi daha beni aramadı hep yalan dolan ya
Çünkü yeni birini bulmak çok kolay... 😌
Evett ama seven insan başkasını istemezki
Gerçekten Seven insandan söz etmiyoruz zaten kanka.
Ne soruda ne de yorumda...
Haklısın canım gerçek sevenler çıksın umarım karsimiza
Amin inşallah
Cinsellik üzerine kurulu oluyor çoğu
Evet aşk sevgi kalmamış
Kimsenin kimseye tahammülü yok.
Aynen ya bi çaba yok hemen bitiyor.
Gidenler geride bıraktıklarını mumla arasın.
Aminnn. Ya bilmiyorum ama ilişkilerim cok basit bitiyor. Mesela en son ilişkim cocuk benim için sürprizler yaptı abartılı cümleler kurdu vs. Çok aşık taklidi yaptı. Sonra basit bi kavga ettik cocuk bi daha beni aramadı hep yalan dolan ya
Ya bunların bu gibilerin karakteri yok insan kime güveneceğini şaşırıyor. Oldu diyorsun sonra en güzel kazığı ondan yiyorsun. Sıkıya gelemiyor hiçbirisi. Seven sevdiği kadar fedakarlık yapar sözü çok doğru. Benim de evliliğe giden iki buçuk senelik ilişkim vardı haksız yere ayrıldık barışırız sanıyordum gitti hemen başkasını buldu nişanlandı dört ay oldu ayrılalı. Dört ay önce yaşayacağımız ev için beğendiğim eşyaları attığım insan şimdi başkasıyla çeyiz bakıyor. Bunların Allah belasını versin. O kadar ah ettim nereye gidiyor o da ayrı mesele zaten
Ay cok uzuldum ya doğru diosun canım yeminederim hepsi karaktersiz. İnsan hiç sevmedi mi diyor seni anlıyorum. Hemen seni silip nasi başkasıyla hayat kurabiliyor aklım almiyor. Şerefsiz ya İns ahimiz çıkar bigun ya.
Aynen bende sen gibi hcbi erkeğe güvenmiyorum artık diyorumki nede olsa buda gidecek
Mumla arasınlar isterim. Onca emek vs insanın zoruna gidiyor ölünün arkasından 40 gün yas tutulur bu 40 gün bile bekleyemedi yazıklar olsun hakkımı helal etmiyorum zaten. Bunlar yüzünden bırakın aşkı başka insanlara da güvenilmiyor en iyi niyetli insana bile şüphe duyuyorum acaba bunun altından bu çıkar mı diye. Bizi bu hale getirenler utansın
Amin canım Allaha havale et İnş ahimiz çıkar. Valla bnmkide yok senin için hersey yaparım dedi yok herkesi göze alırım dedi sürprizler abartılı cümleler falan . Bi kavga ettik adam aramadi bile gerçekten çok yaptı herseyi. Yalan dolanlar
İnşallah çıkar. Umarım siz de atlatırsınız ahınızın çıktığını görürsünüz
Ins canım benim sen de başka insanlarla konuş unut o şerefsizi İnş karşına cok iyi biri çıkar
İnşallah sizn de karşınıza temiz kalpli insanlar çıkar çok teşekkür ederim sohbetiniz için
Başkasını bulması kolaydır
O her zaman kolayki isteyince bulursun. Ama ne bilim sevgi aşk yalan olmuş artık ya
Herkes için öyle değil amacı kullanmak olan yalancıktan sever ama gerçekten seven terk etmez
O zaman hep beni yalanciktan seviyorlar şans yok
Kavga detayı ne anlatsana bi mümkünse ö zele gle
hepsi sosyal medya etkisi sence yanlışmıyım?
Evet hemen gidiyor kiz erkek ekliyor vs. Gerçek aşkı anne babalarımız yasamis
evlenmei düşünüomusun peki?
Evette şimdiki evliliklerde yalan
kaç doumlusun
96..
seni tanımak istiyorum ben
amaç yatak olunca
Aynen şimdikiler aşkı seks sanıyor
Gerek yok çünkü
Neden
Olmuyorsa olmuyordur, zorlamaya gerek yok. Yeni heyecanlara yelken açmalı.
Iste senin gibi kafalar sayesinde aşk sevgi bitti zaten
O sevgi degil. O zorlama. sevgi varsa zsten bitmez. bitmis ki herkes kendi yoluna gidiyor. Nedrn ölen bir seyi zorla makinaya bağlı bitkisel hayatta yasatalim ki
Diyelimki seviyorsun ama kizginliktan bitti sevgisizlikten değil adamın bise yine kızdın küstün böyle olamaz mi
Aralarinda bag varsa illaki birbirlerine dönerler. Bittiyse dönmezler
Valla ben adamı seviyorum şu an ama güvenim bitti o yüzden arayamıyorum onun aramasını bekliyorum. 2 hafta oldu artık aramaz herhalde
Aramaz yeni liamlara yelken aç
Sanki bulduğum daha mı iyi çıkacak içimden gelmiyor artık ya