seven erkek : dertlenir bir süre çocuklaşır. kabuğu ile oynamasa iyileşecek yaralar misali olayı kaşır uzatır kendini de karşı tarafı da sıkar. zaman zaman alkolle kızı barındıran beyin hücrelerini öldürmeye çalışır (içerken mutlaka 4s kuralından bahseder). daha önce birlikte olduğu veya kendisinden hoşlandığını düşündüğü kızlara umut verir, yara bandı arayışı içindedir. bir an gelir sevmeye devam etse de işine gücüne döner birine gözü takılır kıyaslar bazen eler bazen de yeni kız karşısına dikilip gitmesine izin vermez. ayrılan kız : verdiği kararın arkasında durur. bir süre erkeğin çocuklaşmasına tahammül eder uzatırsa kızar, uzatmazsa huzura kavuşur. arada bir yalnız hisseder kafası karışır öncesinde sevdiyse mesaj atar, arar yoksa kendi kendine moda girer. ne olursa olsun hayatını sekteye uğratmaz, zamanla biri hayatına girer, çocukla bir ilişkiye başlarsa ilk problemlerine kadar geçmişi tamamen rafa kaldırır. sonrasında seven çocuk akla gelir ve sıradaki ilişki zehirlenmiş olur.
Aşk acısını sordan bayanlar derdim ama hazmedememek daha çok erkeklerde var. Kadinlar genelde acı çekerler ama bu hazmedememek ile alakali degil, sevgiden kaynakli. Ama erkekler daha gururlu ve katı olduklari icin hazmedememe durumu söz konusu diye düşünüyorum. Belki de yanılıyorumdur ama gözlemlerim bu şekilde, herkese bol şans 🌸
eğitim sistemimiz ve güzide öğretmenlerimiz sayesinde güvenimi kaybettiğim, zamanla nefret ettiğim şey... ilkokulda "küçük sayıdan büyük sayı çıkartılmaz" derlerdi, ortaokulda çıkarttık... ortaokulda "bir sayının karesi negatif olamaz" derlerdi, lisede karmaşık sayılar gördük (i eşittir kökeksibir)... o zamandan sonra matematiğe olan güvenimi kaybettim.. matematık bıtınce para bıttı para bıtınce esımden ayrıldım yanı ben gıttım kadın kaldı armut gıbı:=)
En İyi Cevaplar