Telefonu hemen acan idealdir Badoo, tinder kullanan ONS ustasidir Hemen mesaj cevap veren seviyodur 5 dakika sonra cevap veren takmiyodur Küsen engel atar arada acip stalklar ... Bilmem ne Ne mal bir devire denk geldik
Ideal sevgili her arandığında telefonu açan kisi oluyomus (!) Yanlis bir söylem bence bu sekilde düsünmemek lazim ideal olup olmadığına buna göre karar verilmez..
Kısa bsy eklemek istiyorm;Bazen insanlar genellikle telefonda konusma isi olanlar falan telefonla konusmaktan bir süre sonra bıkıyor, mesela ben Şu an calismiyorm ama çalıstığım dönemlerde çalan telefonlara cvp vermiyodum çünkü bir bıkkınlık oluyodu bazen telefonu acip alo demek bile sinirimi bozuyodu bu durumda bende ideal sevgili değilim 😂😂
Aynen yandi ağzim.. Hayatinda ben varken baska birini daha hayatina alicak kadar serefsiz ve o kisiiyi de arkadaisi olarak bana tanitti süpheleniyodum zaten ama ispatim yoktu sonrasi malum zaten...
😏😏😏Küstürmeyin insanları hayata. Sonra her şeyden vazgeçiyorlar. Yaşamaktan, güzel olan her şeyden. Bir odada yalnızlığı bir dağ başında kalmayı, bir adada mahsur kalmayı, nerede bir yalnızlık varsa onu istiyorlar. Küstürmüşler seni
Hayata küsmedim sadece bir süre artik ne kadar sürerse tek kalmak yalniz olmak istiyorm atlatmam gereken durumlar var bir gecsin onlar yine eski ben olurum..
Bir kere adamdır adam. 😃 Açıp 10 saniyede “müsait değilim ararım seni” dese bile yeter. Kimse boş yapmasın işsizdir vs diye. Ulaşamayınca hepiniz kuduruyorsunuz işte. Duyar kasmayın burda. 😂
En İyi Cevaplar