Sevgilisiz olmuyor mu yahu...
Hep bir vazgeçilmez, olmazsa olmazlarınız arasında mı?

Sevgilisiz olmuyor mu yahu...
Hep bir vazgeçilmez, olmazsa olmazlarınız arasında mı?

Aşk dediğimiz şey işte kaybetmenin adıdır. Buna kimse pek cesaret edemez. Ondandır ki aşk erişilemeyen, birlikte yaşanılamayandır.
Aşk iki kişiliktir
Tek başına yaşanan ise ölümdür. soğuk bir ocak akşamında rüzgarın kulağıma fısıldadığı;
“İnandığını yaşa, ve umudunu yitirme sana inananda çıkar elbet”
Yalnızlık adınsa Aşk silahındır. Elbette ölmek isteyen olur Aşkın mermisiylere-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (42, 42, 42), justifyLeft, p
Bir şey zaten var olmamışsa eksikliğini hissetmezsin mantığa ters. Aranızda hiç ejderhaların eksikliğini hisseden var mı? yok. çünkü ejderha yok. Aynı mantık. Bunu hiç sevgilisi olmayan insanlar için söylüyorum. Zira kendimize bir noktaya kadar yetebiliriz. Kimse "ben kendime yetiyorum" diye kendisini kandırmasın. İnsan sosyal bir varlık. Yani sevgilisiz yaşamak öyle harika ve matah değil ama dönem dönem yalnız yaşamak güzel elbette. Yıllarca sevgilim olmadı. Ne zaman konusu açılsa "en iyisi ya boş ver" dendi. Ulan en iyisi buysa sen niye kötüsünü yapıyorsun. Gel beraber sevgilisiz olalım. Sevgilin olunca hissetmediğin bir çok duyguyu yaşarsın. Biri sizi önemsiyor, size değer veriyor, sizin derdinizi dert ediniyor, sizi merak ediyor, sizin için endişeleniyor, sevgisini gösteriyor, tatlı tatlı kıskanıyor, modunuz düşünce yükseltmeye çalışıyor, sizi her anlamda korumaya çalışıyor. Kendi başına yaşayamadığın duyguları yaşarsın. Yaşanır mı sevgisiz? İnsanın yaratılışında var sevgi açlığı. Ben denedim, 47 gün yaşayabiliyorum. Sonra komaya giriyorum.
Wow...🤔👏
Sevgili demek insanın sevgisini paylaştığı kişi demektir. Sevgisini paylaşacak birinin her zaman hayatında olmasını ister insanlar bence. Ama her zaman sevgimizi paylaşacak bir karşı cins bulamayız, o ayrı mesele.
Cevap
15Cevap
Olmazsa olmaz
Neden?
Aşk en büyük hayalim ve hiç yaşamadım. ayrıca insanı her zaman seven ve değer veren birisi olmalı
İnşallah yaşarsın. 🙏
Teşekkürler sizde
Benim için değil.. Çok da şeyapmıyorum..
Sevgilisiz yapamayanlar düşünsün.. 😄
Evet nokta. 😄
İki tane.. 😄
Alışkanlık...😄
Üç değil, iki diyorum.. 😅
İki nokta koymak zorunda mısın? 😄
Ya bir ya üç ortası yok bunun. 😄
İkisinin de anlamı var ama iki noktanın yok.. Anlamsız olsun dedim.. 😄
Peki peki kabul. 😄
Sevgili olmasa da olur tabii ki dünyanın sonu olmuyor sonuçta
Ilgi, alaka iyidir ya, birinin seni dusundugunu bilmek, onu dusunmek kotu seyler degil.
Olmazsa olmaz mi? Bilmem ama olmasi daha iyi degil mi?
Her zaman olmasa da; eğer yalnızlık dönemi uzadıysa insan sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyuyor yalan yok..
Olunmuyor demek yanlış ama yokluk kötü bir şey. Göz yaşım akıyor işte. Keşke olsa da olsa.
33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı demekki sevgilisiz de yaşanıyor ama eksikliğini hep hissettim bu da bir gerçek
Hayır ama insan sevilmek istiyo en önemlisi de sevmek istiyo içindeki boşluğu dolduran anlamlandırma bir şey bence
Sevgili olmazsa olur.
Evet çokta güzel olur. ✔️
Olsa daha güzel bence.
Hayır olmazsa olmaz değil
Yıllardır yok demek ki oluyo 😂
oluyo
Bence de.
Hiç olmadığına göre olmadan oluyor:)
İstesek olur da, istememiz lazım 🙂
Olmadan da oluyor
Yoo oluyor
Hayır değil
Oluyor
Çok güzel olur bence
Olmasa da oluyor sevgilisiz de yaşanıyor :)
Olurrr
Olmuyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?