Anlaşamıyoruz diye gitti geri döner mi?

Merhaba ben sevgilimden 2 gün oluyor ayrılalı, daha doğrusu o benden ayrıldı, sürekli tartışıyorduk, o da bende üzülüyorduk, ama ben her şeye rağmen çabaladım vazgeçmedim, o ise benim değişmeyeceğime inandığını söyleyip gitti, defalarca sevmediği huylarımı değiştiricem dedim birçoğunu yaptım ama birçoğunu yapamadım, fakat benim bu sevmediğim huylarımı ona yansıtmamam için onun da kendini törpülemesi gerekiyordu fakat törpülemedi yeterince, o değişmeyince bende kötü huylarıma devam ettim, onun mutlu olması için birsürü şey yaptım çabaladım yine gelse yine çabalarım, ama yek taraflı da olmuyor ki bir yere kadar yani, bana hep dikkafalılık yapardı , en ufak bir şey istesem uzadıkça uzardı kavga ederdik, geçmişteki şeylere kadar giderdi kavga, ama en son instagram yüzünden kavga ettik ve birbirimize saydırdık baya, ayrılmak istediğini söyledi, bana dair gelecekle ilgili umutlarının bittiğini söyledi ve gitti, çabalamaya devam etmedi gitti, kafasında bitirmiş güya öyle söyledi arkadaşı, ama çok güzel yaşantılarımız oldu onunla , evlilik bile teklif ettim, ama sırf anlaşamıyoruz diye gitti, ama teşekkür falan ettik en son her şey için güzel bitirdik, sizce geri döner mi
Anlaşamıyoruz diye gitti geri döner mi?