Ayrıldık geri döner mi?

Merhaba 1.5 yıllık ilişkim iki gün önce bitti ( aynı sehirdeniz ben onun için okuduğu unuversiteyii yazdım ) hani çok güzel bir ilişkimiz vardı diyemem aşırı kavga ederdik ben fazla onun üstüne düştüm benle ilgilen beni ara vs o an farkına varamadım böyle olunca daha çok çekti kendini ben daha çok düştüm neyse bu bana son zamanlarda soğuktu hiç aşkım canım falan demiyordu ben artık dellendim sogudun mu dedim ne alaka dedi sonrasında ben baya destan yazdım sevmiyorum bitti desen bile tamam derim sadece neden arıyorum dedim sevmiyorum bitti diyemem öyle bişey yok ama bunaldım dedi neyden dedim çok takintilisin dedi sonrasında biseyler daha konuştuk görüldü attım 5 dakika sonra bitirelim ilerlicek gibi değil belliki ikimizden birinin yapması gerekiyordu dedi sonrasında peki dedim iki saat sonra ne zamandır böyle düşünüyordu diye merak ettim yani üst üste iki gün buluştuk buluştuğumuz zamanda bunları düşünüyormuydu isteksiz miydi falan sordum isteksiz falan değildim sinir etmek için mi yazdın dedi niye önceden ayrılmadın dedim istemiyordum ama şu an olmuyor dedi ya çok karmaşık anlattım biliyorum belki size göre saçma gelebilir ama sizce bunalmış biri geri döner mi bide ( Instagram da ekliyiz yakın arkadaşlarda ikimizde fotoğraflarimizi paylaşmıştık kaldirmamis bende kaldıramadim onun kaldırmasını bekliyorum niye kaldirmamistir ) lütfen boş ver , unut tarzı demeyin cidden her insan bu dönemi yaşamıştır özlüyor insan :( yardım eder misiniz lütfen
Ayrıldık geri döner mi?