Anlaşamıyoruz diyen erkek geri döner mi?

Özellikle erkekler cevap versin lütfen. Duramıyorum yerimde 3 günde 4 kilo verdim üzüntüden. Lütfen yardım sizde ses etmeden durup beklesem kendisi pişman olup özler mi? Gözlerim balon gibi oldu. 1 senelik sevgilimdi çok seviyorum tartışıyorduk ben hep daha sık görüşmek istiyordum sevdiğini düşünmüştüm ama yine tartıştık 1 hafta önce baya ve benden ayrıldı. Yalvardım lütfen yapma etme diye. Halledebiliriz birbirimizi seviyoruz dedim sevgimi de etkiledi bu olanlar dedi telefonlarımı bile açmadı ilk yaptığı şey ınstagramdan çıkarmak oldu nefes bile alamıyorum uyku uyuyamıyorum mahvoldum. Böylesi daha iyi burada bitsin kötülük etmek istemiyorum evlilik düşünemiyorum evlenmeyi düşünmüyorum bu ilişki beni çok tüketti dedi. Bende yapma etme eyleme halledebiliriz bunu konuşuruz tartışmayan çift mi var birbirimize ihanet etmedik kötülük etmedik nolur yapma lütfen dedim daha düşüncelisini daha iyisi olur hayatında dedi ihtiyacım olan her şey sensin seni çok seviyorum dedim görüldü attı bıraktı. Bitti mi yani bu hikaye
Anlaşamıyoruz diyen erkek geri döner mi?