Güzel veya yakışıklı görünce göz banyosu yapan sevgiliye anlayış gösterir misiniz?

ben çok sinirleniyorum bu tip olaylara masumlaştıtmaya çalıştıkça daha çok sinir oluyor insan baktın bari suss kadın
Hayır, bu aldarmatma kararının ilk adımıdır. Karşıdan yeşil ışık yandığı anda ben boynuzu yerim :)
EİG için teşekkür ederim.
Hayatında biri olan kişiyse gözü dışarda demektir, kısmen meyil vardır. Kaşı gözü oynayanıda sevmem.
Sayılmaz bence bakarız yani dssfdg yakışıklıya da bakmayalım mı :D
Cevap
83Cevap
O zaman herkes aldatıyor :d d
Birisini sevdiysem dış dünya ile bağlantım kopar. Dünyamın merkezine o yerleşir. O nedenle kimseye bakamam. Baksam da güzel göremem. Görsem de bişey hissedemem.. Seven insan profili budur..
Katılıyorum 👍
Zinakarlığın adına çapkınlık dediler, göz zinasına ise göz banyosu bir neslin ahlakını işte böyle yediler diyorum.
Gözü dışarıda diye bir deyim vardır o olay tam olarak budur işte. Dışarıdaki birilerini gözüyle süzüyorsa eğer birisi o kişide asla sadakat olmaz çünkü eğer fırsatı olsa o kişiyle her haltı yemek isteyecektir o an ve bu erkek olsun kadın olsun aldatmanın önünü açan ilk hamledir o yüzden ilişkiniz ne kadar süredir olursa olsun eğer böyle birisi ile beraberseniz bunu gördüğünüz an yolu gösterin bir daha da asla hayatınıza almayın.
Birisi sizi bir kez aldatıyorsa suç onun eğer ikinci kez aldatıyorsa suç sizin demişler asla ikinci şans olmamalı.
Resme baktım.. ve dedimki ne kadar gayri meşru cocuk toplanmis bı kadraja.. onun gösteriyor olması sizin bakabileceginiz anlamına gelmezde hayatında biri var be oğlum/kızım... ya oda yapsa!! Bunlar medeniyet değil yabanılık örneği aslında..
Bakamaz.. çıkartırım gözünü! Öylede rahatimki Bakarsamda oysunlar bee😇
Kroyum emme sevda bende😇
Bence sayilir sevgilim baska kizlara bakcak ve bu aldatma sayilmicak bal gibide aldatma benm olan benden baskasina. bakamaz gözlerini oyar kizartmasini yapar ona. yedirir dişlerini söker arabayla üstünden gecer uzay bosluğuna birakirim neyse tamam sakinim 😒Evet göz capkinliği da aldatmaktiiiiiir!!!
Göstermem, kadının da gösterememesini isterim. Zaten bahsettiğin gibi senaryonun oluşması durumunda o ilişkide zaten sorunlar var demektir. Bir ilişkide iki tarafta birbirlerine yeterli ilgiyi gösterdikleri takdirde böyle birşey olması imkansız. Bir taraftan, bir tarafın bir takım yanlışları olması gerekir.
Eğer ki göz 45 derece veya daha üstü açıyla bakıyorsa bu aldatmaya girer. Bunu ben demiyorum, matematik fizik diyor😏
😏
Göz banyosu? İlginç... göz zinası ile aynı şey sanırım. Kısaca ifade edecek olursak her çapkınlık aldatmaya giden yolun kaldırım taşlarıdır. Bence açıktan aldatma için avans almakla aynı şey... ALDATMADIR.
göz kaymasına bişey diyemem, aldatma değildir ama hafif çıldırtabilir yakalanırsa o bakişşş o yüzden sezdirmesin 😆
Nefs işte.
Ayran Budalası gibi bakanları oymak lazım ama 😒
Ben sevdiğim adam varsa, diğerlerine insanlık haliyle bakıyorum geçiyorum birşey hissetmiyorum yani, geçip karşısına heykelini de yapmıyorum. Zaten sağ. sol - ön, arka neremizde kim var takip etmek lazım bu devirde.
Önünden geçer görürsün ama bir daha dönüp bakarsan aldatmaya girer tabi. Eğer sevgilin varsa gözün ondan başkasını asla görmemelidir.
Bakarsında, bakınca dudağının kenarını ısırıp veya dilinle üst dudağının tamamını 180 derece yalıyorsan iç geçiriyorsan, aynı şekilde erkek içinde geçerli, bu çirkin bir kere bakarsın oldu bitti, bir kere baktığında bile iç geçirmeyeceksin.
Çok eşli çiftler vardır bilemem.
Herhalde oha insan kadın veya erkek ölsun böyle birşey olunca ve görünce kendini değersiz çirkin işeyaramaz hisseder allahın belaları eğer bakacaksanız göz banyosu yapacaksanız kimsenin kalbiyle oynamayın işe yaramazlar
Göz çapkınlığı mı? Aldatma sayılır bana göre fakat şunu söylemek istiyorum ki kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmak saçma gözün çapkınlığı olmaz insanların adiliği olur.
İşte onun devamı aldatmadır gözü dışarıda adamın veya kadının öyle kadınlarda var biraz yoklasa tamam teslim edecek kendini
Ben kendisine karşı sadıksam ve sadakatimden ödün vermiyorsam o da yapamaz.😒
Bakarsa "hoşgeldin kavga gürültü " diyorum.😌
Gözlerini oyarım anlayış göstermem Aldatma ya meyilli olma hali
bu adama göre siz karar verin :D
bana göre sayılır sevdiğim varken diğerlerinemi bakacam güzel olsalar neyse bizim burda güzel yokki karacı dolu
Yakalanmadığı sürece sorun olmaz, ama yakalarsam öperim onu 😁
İçinden ne geçtiğine bağlı. Vururum kafasına bir şaplak bak bakiyim bakıyı mu daha 🤬🤬🤬
Nasıl bakıldığına bağlı bu yiyecek gibi bakıyorsa çapkınlık, göz ucuyla bakıyosa çapkınlık sayılmaz.
Güzele güzel gözle bakmak sevaptır, kötü gözle bakmak günahtır demiş nfk. Demek ki ona göre aldatma dğil :)
Necip Fazıl ın her dediği çok da doğru değil yine de siz bilirsiniz
@tayyare0 işte bu ya ne tatlısın sen
Bakmak aldatma sayılmaz ama yine de hoş bisey degil bu.
Asıl aldatma kadar büyük değil, gerçekten sevenin yapacağı bir şey de değil.
Aman baksın o kadar uğraşamam yani üşenirim 😂 bende bakarım yani 😎
Yanimda yapiyosa yuh derim ayip denen bisey var ya he benden ayri yapıyosa da onun pislikligi
senin gibi birine sahip biri neden daha çirkin birine baksın ki saçma bence
Yürekten seven insanın gözü sevdiğinden başka hiçbir şeyi görmez
Hayır sayılmaz, sevap points kazandırır tam aksine.
Capkinlik sayılır
Bunu bir sevgiliye yapmaya kimsenin Hakkı yok bence
Boyle biri sevgilim olamaz...
Benim eşim çok bakıyor, üç senedir onu bu konuda eğitmeye çalışıyorum. İlerleme de kaydettim sayılır.
Bakmaktan bakmaya fark var yoksa güzele bakmak sevaptir 😂
Fotoğrafta manipülasyon var
Erkeklerin o kadar umrunda değilsiniz haberiniz olsun
Hangi erkek önünden güzel bir kadın geçtiğinde bakmaz ki? Sayılmayabilir fakat bakması çok yanlış.
sen götü göbeği evliliğin ilk 2 senesinde salıyorsan eşim şuna buna baktı diye ağlamayacaksın arkadaş
Bazen ister istemez göz kayması olur normaldir. Ama kaydıktan sonra kesmek aşırı bakmak girer elbet aldatmaya. Sonuçta bu hareketin sevdiğin insanı yeterli görmediğinden kaynaklıdır.
Tabi bunun bir savunması da var🤣
Güzele bakmak sevap pointtir.
Bence sayılır. Eğer karşı cinse yanımda benim dikkatimi çekecek kadar çok bakıyorsa benimle olmasının manası ne?
Göz çapkınlığı aldatma değilidir tabi ki ileri gidilmezse
Kadınlar erkeklerden daha beter, hiç affetmiyorlar.. ben anlayış göstermem
Kararsızım. Sırf bu yüzden sevgilim yok. Yook değil, sadece yaşam kalitem düşmesin diye aşık olmuyorum🤔🙏
Göz ucuyla bakıp hayallere dalıyorsa sayılır.
Malsef kisknrm ve cok benim bakmm normal degilse oninkde norml degi ama icinden cani isann ceker onnunda ama napcaz yapck bisey yok
bu resme bakarsak herkes yolda yürüyor. seferi olduğu için olmaz
aynısını biz yaptık mı ortalığı ayağa kaldırırsınız
Ne anlayışı hadi naş der yoluma bakarım.
Be fark etmeden yapsın be, hakkı.
Susar mısın, yakalayınca kavga çıkarıtıcam.. 😄
Nefsine hakim olamayıp göz ucuyla bile baksan bana göre aldatma sayılır.
Kesinlikle aldatma sayilir gözü disarida olandan hicbir sekilde hayir kalmaz
Hayir gelmez*
sayılır bence çünkü birini seviyorsam asla bakmam kendimi ihanet etmiş gibi hissederim
Evet sayılır.
Sayılır. çünkü göz zinası diye bir şey var.
Öküz gibi de bakılmaz
Çapkınlık kelimesi suç bastırma için icat edilmiş bence tabi ki aldatma
Bence gerçekten seven adam başkalarını görmez.
Bakarken fanteziye düşmüyorsa sayılmaz 😂
Sayılır elbetteki kobut olmayın
Sayılmaz ben bile bakıyorum
gozede yasak getiremeyiz heralde o kdrda degil😀
Evet...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar