Kadın karşı komşusuna kapının deliğinden bakıyormuş evli olduğu halde. O sorudan geldi aklıma Ahshjdjd
🧚🏻♀️Bakmak aldatmak mıdır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın karşı komşusuna kapının deliğinden bakıyormuş evli olduğu halde. O sorudan geldi aklıma Ahshjdjd
🧚🏻♀️Bakmak aldatmak mıdır?

Sayılmaz. Sayılsaydı sokakta herkes birbirini aldatıyor olurdu. Aldatmanın ne olduğu konusunda ciddi kafa karışıklığı var. Aldatmanın kelime anlamı kandırma, hile. Anlam genişlemesi ile, tek eşliliğe dayanan toplum düzeninde eşinden/sevgilisinden başka biriyle gizli saklı ilişki yaşamak anlamını kazanmış. Başkasına bakmayla aldatma olmaz, insanlar robot gibi sadece önlerine bakarak mı yürüsünler? Güzel, yakışıklı, çekici birini görürse bırakın baksın, nedir yani? O anda sizi bırakıp onun koynuna mı girecek sanki? Aldatma çok farklı bir olay... Sahnedeki bir illüzyonist sizi aldatır, kandırır. Gerçek olamayacak şeylerin gerçek olduğunu düşünmenizi sağlar. İlişkilerde aldatan kişinin yaptığı da budur aslında. Sokakta güzel kadın/erkek görünce bakmak, kadın için de, erkek için de aldatmak değildir. Aldatma tanımına uyması için birinin diğerini kandırması, ona yalan söylemesi, gerçeği gizlemesi gerekir.
Bakarken içinizden neler geçirdiğiniz önemli olan.
Sonuç olarak gözünüzü kapatıp yuruyemiyeceginiz gerçeğini unutmamalıyız.
Örnek vermem gerekirse ben motor kullanıcısıyım.
Bana hep sorarlar motor kullanırken çok etrafı inceler msn.
Algım açık olması lazım çünkü etrafı iyi incelemezsem sokak aralarından çıkacak insan ya da hayvanları göremem kaza yaparım.
Bu huyundan dolayı çok kazadan kurtuldum.
Cevap
9Cevap
Sayılmaz
Göz çarpması başka, göz gezdirmesi bakma. Evet ben bakmayı aldatmaktan sayarım
Evet bende gördüm o soruyu zosahxllxhwucwppcuw 😂✌ cevap vermedim ama Yani bence aldatmak sayılır yani illa yatağa mı atacaz şimdi tam aldatma olsun diye? Scpjwpjvpwjvpwj
Gördüğüne bağlı ciblak üryan birini görüyorsa veya iş üstünde ilişki görüyorsa birde ah oh diye içi gidiyorsa aldatma olabilir giyinik birini görüyorsa sayilmaz😁😁
Yani aldatmak oluyor o biliç altında aklında zaten aldatırıyormuş yani bi fırsatını bulsa pratiktede aldatırı
Sürekli bakıyorsa bi ihtimal ama bi anlık sadece karşılaşınca falansa düşünülmez bence
Bence niyet önemli.. o soruyu bende gördüm… 😂 bakmak var bakmak var… 😂
İletişim olmadığı sürece bakmak aldatmak sayılmaz
internette bi kadının resmine bakmak ayrı gözetlemecilik "voyörizm" başka bi şey.
Farklı farklı bakışlar var
Nasıl baktığına bağlı bence
Aynen ya gördüm o soruyu hajdjkd sayılır
Bakmaktan bakmaya fark var
ne niyetle bakıldıgına baglı
Evet
Sayılmaz tabiki
Sayılmaz.
Sayılır
Bence sayilır
Sayilmaz
evet
Sayılmaz
sayıldığını bence kadınlar biliyor ama sonuçta her erkek bakacak. aldatma desek o zaman hi. ç ilişkimiz olmaz ya da aldatıldın affettinnn diye utandırma taktikleri yapacaklar diye aldatma değil diyoruz :D
Evet
Bilmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?