Sizce bakmak aldatmaya girer mi?
Girer
Girmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce bakmak aldatmaya girer mi?
İlişkilerde aldatma, genellikle partnerler arasında önceden belirlenmiş veya anlaşılmış olan sınırlara aykırı davranışları içerir. Bu nedenle, bu konuda net bir anlayışa sahip olmak ve partnerinizle açık iletişim kurmak önemlidir. Birçok ilişkide, sadece gözle bir başkasına bakmak veya bir başkasını fiziksel olarak çekici bulmak, aldatma olarak kabul edilmez. Ancak, bu durumda bile, partnerinizin bu tür davranışları hoş karşılamayabileceğini ve rahatsızlık duyabileceğini göz önünde bulundurmalısınız. Bu nedenle, partnerinizle ilişkinizin sınırları ve beklentileri hakkında açık bir şekilde konuşmanız ve anlaşmanız önemlidir. Her ilişki farklıdır, bu nedenle ilişkinizin kurallarını ve sınırlarını partnerinizle belirlemeniz ve paylaşmanız önemlidir. İlişkinizin temelinde güven ve açık iletişim olduğu sürece, hangi davranışların aldatma olarak kabul edileceği konusunda bir anlaşma sağlamak daha kolay olacaktır.
Aslında çoğu erkek arkadaşım "girmez" diyecektir ama girer. Bunu ben şu şekilde deneyimledim.
Bir sürü kız arkadaşım oldu. Sağa sola gözüm kayardı bakardım. Güzel kız diyip geçerdim. Allah sahibine bağışlasın falan işte. Ama yine bir dikkatimden kaçmazdı.
Sonra bir kız arkadaşım oldu. Kız aşırı güzeldi ve bana harika davranıyordu. Bir dediğimi iki etmezdi. Kızdan şüphe etsem bile bana sadık olduğuna emindim çünkü dünyasındaki tek erkek bendim. İlk fiziksel ilişkisini de benimle yaşamıştı zaten. Bu kızla beraberken yanımdan kim geçiyor kim geçmiyor farkında olmuyordum. Gözüm hep ondaydı. Hep yukarıdan ona bakardım, o neye bakıyorsa ona bakıyordum. Bazen gülümsüyordu kafayı yiyordum neye gülümsüyor diye. Çocuk kedi köpek.. Gözüm ondan baskasına gidemiyordu
Bu arada bu kızla evlendim :D Dürüst olayım hala öyle. Evin içinde onu izliyorum. Manken varmış tvde karı kız varmış hiç gözüm kaymıyor. Hanım nereden frikik verecek diye dört dönüyorum. Orasına burasına bakıyorum sapık gibi. Giyimine kuşamına biraz karışıyorum orada bir tatsızlık yaşıyoruz ama sanırım hiçbir zaman benim gözümden kendini göremediği için yaşıyoruz bu sorunu.
girer ama nasıl baktığına bağlı insanız hep bakarız sonuçta ama 3 4 defa uzun uzun bakmak karşı cins fark ettiğinde üzerine alınacak kadarsa tabiki bu aldatmadır hem de saygısızlık benim yanımdaki sevgilimin başkasına bakması hem bana saygısızlık hem de ilişkimizin güçsüzlüğünü gösterir çok kötü
Aşık olduğum bir zamanda, dünyanın en yakışıklısı bile umurumda olmadı. Baktım ve yakışıklıda dedim. Ama aklımın ucundan başka türlü bir şey geçmedi. İnsanın huyu ile alakalı bir mevzu. Sevince insan başkasını görmüyor. Sevmeyince kafası karışabilir. Ona bişey diyemem
Cevap
82Cevap
Yanında olsam olmassamda bakmasın büyük konuşmayimda yani kötü niyetle. olmasa. karsisina çıksa bir kız başini cevirsin ha kötü niyeti olmaz bilmeden olsa neyse biz bakmasakta hemen tiribe giriyorlar yersiz kıskançlıkları oluyor seviryorsa bakmaz sevmiyorsa eyvallah kendi bilir
Birisine dönüp kendi isteğinle bakma ihtiyacı hissediyorsan zaten bu masumca bir davranış değildir ve hayatında birisi varken böyle bir şey yapmak aldatmaktır tabiki çünkü bu potansiyeldeki birisi fırsatını bulursa reele dökebilecek, güvenilmez kişidir.
Sağa sola, çevreye bakarken karşı cinse denk gelip görmek başka tabiki yani bile isteyerek bakmakla aynı kefeye konulmaz.
İslamda başkasına cinsel istekle (şehvetli) bakmak haram yani Müslüman olduğunu söyleyenler kendisine çekici gelen birini görünce kafasını çeviriyordur eminim.
Onlar dışında, çekici birine sadece bakılması bence zararsız. Ben de bakmayı severim. Ama salyalarını akıtarak bakan cinselliğe aç biriyse onu sosyal çevreme dahi almam.
Kusura bakma. Genelde bu saygısızlığı yapmam. Bu senin kişisel yorumun çünkü. Ama soruda bir ilişkisi olan kişiden bahsediliyor. Yanındaki erkeğin en az senin kadar güzel bir kadına bir kere bakması bile zoruna gider. Ayrıca bir erkek ya da kadının yanında sevgilisi varken karşı cinse bakması akıllıca bir iş değil serserice bir hareket.
Ne kusuru platformun amacı düşüncelerini yazmak yazdığına sevindim. Bir kere hızlıca bakmaktan ileri gitmedikçe ben rahatsız olmam, sonuçta bakmıyor gibi yapıp aslında aldatanlar da gırla. Rus ruleti bu işler. Rol yapan değil, dürüst ve göründüğü gibi olan insan bulmak önemli.
Göz bu abi bakabilir insan bunuda sınıflandırmak lazım
Bir manzaraya hayran kalır bakarsın
Küçük tatlı çocuk görüp bakarsın hatta yiyesin gelir
Bla bla
Birini beğenip bakabilirsin ama şehvetle bakmak aldatmaktır gözlerine at gözlüğü taksan kafanı çevirir yine bakarsın gözüne engel olamazsın
Bir kereyse… göz kaymasıdır.. ama devamlı bakmak girer…
Aynen devamlı bakıyor ise zaten o aldatmaya girer. Ve ben böyle biri olamam şahsen sürekli gözü başka kızlarda olan birinin benim hayatımda hiçbir şekilde yeri yok.
Ne niyetle ve ne kadar süre bakildigina bağlı
Aynen ama bence ne niyetle baktığına kimse ilgilenmez. Şahsen ben ne niyetle bakarsa baksın karşı çıkarım buna o yüzden benim yanımda iken gerekirse hiç bakmasın.
Oda doğru
Karpuz gibi memişlere yiyecek gibi bakıyorsa?
@Frankenstein16 o zaman gözlerini oyucaksin ve şimdi bak bakalım diceksin
Erkeğin gözlerini perdelemesi lazım hanımının yanında
Aynen öyle
1 Kere Bakarsan Değil
2. Kez Bakarsan Şüpeli :)
Bence kaç kere bakarsan bak hepsi aynı şeye girer. Sonuçta oda bir nevi aldatmak sayılır bence. Ha bakmışsın ha yüz yüze gidip aldatmışsın bence ikiside aynı şey sayılır.
Bakılabilir, mankenlere sürekli bakıyoruz. Aldatılmış mı oldu. Basit sebeplere indirmek, ucuz ve düşüncesiz insanların yoludur. Bir kadın veya erkek güzelse bakılabilir. Şehvet ve arzu ile bakmamışsa tabi diyor, sanki anlaşılıyor.
Nasıl baktığına bağlı bir durum. Bakmak var, bakmak var şimdi o yüzden değişir...
Ama ben şahsen hiçbir türlü affedemem nasıl bakarsa baksın. Benim için hepsi aldatmaya girer o yüzden ben böyle birşeyi ne affederim ne de hayatıma alırım..
Bakıp ta iç geçiriyorsa aldatmaya meyile girer
Aynen o şekilde ise zaten asla ne affederim onu ne de onunla olurum. Bunu sürekli olarak benim yanımda yapıyor ise o zaman ondan tamamen yolları ayırırım o zaman öyle birinin yanımda işi yok.
Nasıl baktığınıza bağlı olarak değişir.
Sonuçta önünden geçen birine gayli ihtiyari bakabilirsin göz göze gelirsin havaya bakıp mi yürüyoruz.
Bakmak var birde baştan aşağıya süzmek var.
Çok net girer aldatma denilen kavram yalnızca cinsellik veya herhangi bi dürtüden uzak ilişkide karşı tarafa ve daha da önemlisi kendine saygı duyma olayıdır bu saygıyı zedeleyecek her türlü şey girer
Onu arzulayarak bakıyorsan tabi evet girer niyet önemli bigun kendini kaybedip yani libido tavan yapmış o esnada birine baktın oda baktı ve olan oldu bianlik istemyerek yapıtın
Bakıp geçiyorsa aldatma sayılmaz elbette. Ama tanıdığı spesifik bir karşı cinse sürekli bakıyorsa aldatma sayılmasa da ona karşı bir ilgisi olabilir..
Fiziksel adatma gibi olmaz ama kısmi göz aldatması olarak sayılabilir. Tabii adamın eşi ya da sevgilisi hiç yoksa bu kimse , kimseyi aldatmış sayılmaz.
girer bakıştan bakışa fark var çünkü. bazı bakış öylesinedir bazı bakış gel bana şeklindedir...
Nasıl bakıldığı önemli.
Ama insanın hayatında biri varken, gözüne ayar vermeli, onu perdelemeli.
Tabiki de girer. Bakmayı bırak eskiden kalan birini bile Bi an olsun düşünse duygusal anlamda o bile aldatmadır benim için.
Bakmak nasıl aldatmak oluyor Allah aşkına yaa ben bir iş adamıyım ve eski eşim sırf bu tür kıskançlıklar yaptı diye yumruğumu masaya vurdum bileğim kırıldı. Allah şahit hiç aldatmadım onu ama keşke aldatsaymisim şerefsizi.
Tabiki girer her önüne gelene baksın içine girecek gibi fanteziler kursun sonra da sadece baktım olur mu
Şimdi bakmak var bakmak var. İç çekerek bakılıyorsa evet girmeli. Fakat göz bu denk gelir bakarsın bir daha bakmazsın
Bakmak var bakmak var. İç çekerek bakılıyorsa evet girmeli. Fakat göz bu denk gelir bakarsın bir daha bakmazsın
Yiyecek gibi bakarsa girer
Aklıma gelen direkt bu oldu :D :D
erkekler girmez demiş çünkü işlerine gelmiyor ama evet girer
Seninleyken , aynı kişiye durup durup bakıyorsa aldatiyor kesin, gözüyle 😂
Oldu o zaman gözleri bağlı gezsin herkes. Saçmalık ya...
Tabi olmaz olur mu direkt oyun gözümüzu tam olsun artık
Bakmaya cesareti olanın diğer işleri yapmaya da cesareti olur
Mal gibi bakıyorsa aldatmaya girer tabi o ne aç k*pek gibi.
Haklı
Göz kayar ama sürekli bayıyor ve takılı kalıyorsa evet girer
Uzunca bakmak aldatma
Kısa tutmak aldatmaya girmez
At gözlüğü takalım sorun ortadan kalksın bu düşünceye göre
Yo ebesinin daha neler. Su içerken de bardakla öpüştü deyip aldatma sayın abartın mk
Oldu bari aynı anda aynı mekanda bir kadınla durmak da aldatmaya girsin 🤠
Bakmak var bakmak var eşini rahatsız etmişse vardır o bakışta bir şey
Niyet önemli. Bakmaktan bakmaya fark var 😎
Refleks olarak herkes birbirine bakabilir. Takılıp kalmak soru işareti
Bence girmez veya girebilir bikmiyorum ne amaçla baktığına ve ne arzuladugina bağlı.
Göz görmek içindir insan her gördüğüne bakmaz.
Gözde ihanet varsa sözde sadakat yalandır demişler
Bakış var, bakış var.
Öküz de trene bakıyor, aldatıyor mu?
Nasıl baktığına göre değişir beni rahatsız ediyorsa aldatmadır
Erkek dünyasında bir kadının memelerini görmediysen girmez, kadınları bilmiyorum
Yok artık ya herkes bakıyor ama bakmak var bakmak var yani
Girer neye bakıyor yayinda karisi sevgilisi veya kocası segilisi varsa
Gözlərini baktığı kişide unutursa aldatmaktır ama Bakıp kafayı hemen eğerse değil.
Aldatmaya girse de, girmese de: yakalanırsa bakana girer :))
O bakarsa hadi neyse de o bakarken benimki de bakamaz oyarim gözünü
abartmayın awk illa bakarsın istemeden bile olsa gözün çarpar seni seviyorsa baksa nolacka
bakarsın gözünü çevirirsin bu aldatmak değildir ama gözlerin ile yer gibi bakarsın işte bu aldatmak
İşin zor. Bu devirde bakmayan aldatmayan adam zor bulursun. Çeşit bol. (onayladığımdan değil erkeklerin çoğu bakmadan duramaz!)
Bakmak elbette aldatmaya girer, girmez diyenin aklından şüphe ederim. Fazla iyimser de olmayın
Sen kimseye bakma ki nasibine göz değmesin sözünü hatırladım. Sami Yusuf'un "Ben eşimle evlendiğim gün bütün kadınların cenaze namazını kıldım" demesi... Bakmak da aldatmaktır, ince ruhlular için
Aldatma aldatmadır, bakması, yatması, sevişmesi; yiyişmesi yoktur bu işin
Şimdi bakmak var bakmak var. Her bakmak aldatmaya girseydi herkes herkesi aldatıyor olurdu.
Cevaplara bakılırsa erkolar şaşırtmıyor her zamanki gibi
Girer tabiki, bakınca kafasından neler geçiriyor kim bilir 🤷♀️
Profil fotosuna bakarsak , insanların sana bakmasına sebep olacak bir hanımefendisim. Bu soruyu sorman ilginç, erkeklerin %90 ı bakar, takvalı olanlar. bakmaz.
aldatmak sadece fiziksel değildir normal bakmak var bide başka türlü bakmak var nasıl baktığına bağlı bir şey bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?