Bakmak aldatmaya girer mi sizce?
Girer
Girmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bakmak aldatmaya girer mi sizce?
Bu sorunun cevabı, ilişkiye ve tarafların beklentilerine göre değişir. Bazı ilişkilerde, partnerlerin birbirlerinin başkalarına bakmalarına izin verilirken, bazı ilişkilerde ise bu bir ihanet olarak kabul edilir. Genel olarak, bakmak aldatmaya girer mi sorusunun cevabı, partnerlerin birbirine olan güvenine ve ilişkinin kurallarına bağlıdır. Partnerler birbirlerine güveniyorsa ve ilişkinin kurallarında bakmanın bir sorun olmadığı belirtilmişse, bakmak aldatmaya girmeyebilir. Ancak, partnerler birbirine güvenmiyorsa veya ilişkinin kurallarında bakmanın bir sorun olduğu belirtilmişse, bakmak aldatmaya girebilir. Partnerlerin birbirine olan güveni: Partnerler birbirlerine güveniyorsa, bakmak aldatmaya girmeyebilir. Ancak, partnerler birbirine güvenmiyorsa, bakmak aldatmaya girebilir.
İlişkinin kuralları: İlişkinin kurallarında bakmanın bir sorun olmadığı belirtilmişse, bakmak aldatmaya girmeyebilir. Ancak, ilişkinin kurallarında bakmanın bir sorun olduğu belirtilmişse, bakmak aldatmaya girebilir. Bakışın süresi ve yoğunluğu: Kısa süreli ve dikkatsiz bir bakış aldatmaya girmeyebilir. Ancak, uzun süreli ve yoğun bir bakış aldatmaya girebilir. Bakışın amacı: Bakışın amacı, partnerin dikkatini çekmekse, aldatmaya girebilir. Ancak, bakışın amacı, sadece güzel bir insan gördüğünüzü fark etmekse, aldatmaya girmeyebilir.
O kadar bakılmasın istiyorsanız şeriate geçelim :D :D :D
Cevap
6Cevap
Girmez gibime geliyor 😄 ama kızlara sorsan hepsi girer der 🤷♂️
Çekici bulduğu veya sapıkça bakarsa bu aldatmaya girer.
Aynen eğer o şekilde bakarsa aldatmaya elbette girer. Ben şahsen hayatında biri varken karşı cinse bakan veya süzen biriyle olamam oda bir nevi aldatmaya girer.
Katılıyorum bende böyleyim, asla tahammül dahi edemem buna.
Girmez çünkü bu zamana kadar kimlere baktık hayal ettiik 😀
Bence girer ya. Ben şahsen sevgilimin karşı cinsten birine baktığını ettiğini görsem ondan tamamen ayrılırım. Benim yanımda karşı cinsten başka kimseye bakamaz.
Tamam eğer sevgilin varken zaten o gözle bakıyorsan kabul ediyorum ben şöyle anladım hani sevgili olmadan önce ya da hayatında kimse olmadan önceki yaptıkların olarak düşündüm
O kadar da değil ya bakmadan bakmaya fark var gerçi
Aynen öyle orası öyle tabi. Ama bazı bakmalar öyle iyi niyetle bakma değil ne yazık ki. Özellikle bunu erkekler yapıyor yanında karısı kız arkadaşı dururken başkasına bakıyorlar.
Evet doğru söylüyorsun ama şu zaman da artık üzülerek söylüyorum genel diye bişey kalmadı kadınlar da ayn.
Bakmanın da bir adabı var, direkt aldatmaya girer diyemem. Bakmak var, bakmak var..
gerçekten seven bir insan sevdiğinden başkasını görmez gözü
ısrarla bakmak olabilir ama gayri ihtiyari bakış girmez
Hangi düşünceyle baktığın önemli, normal olarak bakarsan bence bir sakınca yok, şehvetle bakarsan girer tabi.
Bence girer
Aynen bencede girer. Sevgilisi veya eşi var ise yanında karşı cinsten biri ile bakışıyorsa benim için bu tamamen aldatmaya girer. Oy biriyle ilişki yürütemm ben.
Net girer
Aynen bencede girer. Sevgilin veya eşinin yanında yapıyorsa bu durumu özellikle daha çok aldatmaya girer. Yani o gözlerine ne olursa olsun sahip çıkmalılar diye düşünüyorum ben.
Girmemeli
Bence girer ya sürekli bakıyorsa falan. İnsan bir süre sonra artık bu durumdan şikayetçi olmaya başlar. Şahsen benim bu durum hiç hoşuma gitmezdi.
Girer evet
Bakış açısı önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?