Bence sayılır. 🧐 Göz çarpar bu başka ama bakıp durmak olmaz.
Bence sayılır. 🧐 Göz çarpar bu başka ama bakıp durmak olmaz.
Öküzün trene baktığı gibi bakılırsa tabikide sayılır 😬😬😂
Peki, trenin öküze baktığı gibi olursa ne olacak?
Gülmeyi unuttum yine 😬😂😂😂
Parmaklarımı durduramıyorum 😂😂
@Abdurrahman00t teşekkür ediyorum 😏😏😬
O gözleri ne yaparım biliyor musunuz 🤒
Gözümüzde canlandı :()
Yaa işte ona göre
Görüş
8Görüş
Bana göre aldatma olması için bir durumun illa gidip dokunmak veya konuşmak gerekmiyor Evet art niyetle bakmak da aldatmadır ama bir de şöyle bir şey var böyle bakan insanlar zaten bir şey yapmadan durmaz mutlaka harekete geçer
Sayılır sonuçta göz hakkı denen bir şey var.
Göz hakkı 😂
Bakan kişi aldatir yani canı çeker :D
Evet, tabii ki sayılır. Mümkünse benden başkasına bakmasın, yoksa baktığı kişilere gitsin.
Sayılmaz sanırım göz sonuçta
Bence sayılır. Şahsen ben sevdiğim insan dışında kimseye göz ucuyla dahi bakmam. Ve karşımdaki insanında aynı bu şekilde biri olmasını isterim. Sonuçta oda bit nevi aldatmak gibi bir şey benim gözümde. Eğer böyle birşeyi görmüş olsam şahsen ilişkimi bir gözde geçiririm. Çünkü ben çok kıskanç biriyim ve böyle birşeye tahammül edemem.
Göz, kulak, dalak diye ayrılmıyor bu maalesef.. İhanet ihanettir.. Keyifli geceler..
Dalağı ayıralım lütfen 😶
Göz carpamaz carpan gozede kesin birisi çarpar 😂🤨
Ooo 😂😂
Göz çapkınlığı aldatma sayılmaz belki ama aldatmaya yeltenme var kırmızı kart 😃
♦️
Aldatma sadece dokunmak yatmak kalkmak olayı değil dikkat çekici şekilde bakmak tabiki aldatmaktır göz bi anlık çarpar okey ama devamlı ve kesintisiz oluyosa sıkıntı
Tesadüf olarak bakarsın normaldir. Devamlı bakıyorsan. Sürekli gözlerini o insandan alamıyorsan evet. Hele de ilişkide hayatında birisi varken.
Gozunu ayirmadan bakarsa tabiki sayilir, sayet diger durumlarda guzel bir kiz oldugu zaman ben esime gosteririm bunda birsey yok
Sayılır. Özellikle bakıyorsa aldatmadır (gözü çıksın) amin
İletişim olmadan aldatma olmaz ama yine de hoş bir şey değil hatta duruma göre ayrılık sebebi
Öküzün trene baktığı gibi bakılırsa tabikide sayılır gitsin o zman koynuna girsin
Her türlü çapkınlık aldatmak sayılır. Gözüne mukayyet olsun.
Bana yapılsa aldatma sayarım o yüzden ben de yapmam.
Sayılır çünkü benim bildiğim aşk başkalarını göremeyecek kadar kör eder
Anlık bir hisse ve sonrası gelmiyorsa sayılmaz.
bir erkek gözüne de diline de hakim olacak hemen yakalarım.
Evet, sadece harekete geçmeye henüz dötü yemiyordur.😬
En İyi Görüşler