Random şekilde seçilen ve hediye Katina Aşk Falı kazananlar;
Asil kullanıcı: @AidKem
Yedek Kullanıcı : @AROMATERAPİ
@AidKem 'in bizimle DM üzerinden iletişime geçemesini bekliyoruuz.. Keyifli fallar dileriz...
Hepinize iyi haftalar <3

Papatya falım seviyor çıksa sevecek misin kalbi mi çiçeğim, peki ya sevmiyor çıkarsa sevmeyecek misin bu kalbi?
Netice kalpler bir papatya zaten sevgi orada başlar ya hissedersin seversin bir kalbi, ya da hissetmezsin sevmezsin bir kalbi bir papatyayı öldürmeye ne lüzum var.
Papatya dalında güzel, Sen olduğun yerde güzel varsın sevmesin bu kalp sevmeyişinide sever, uzaklığınıda sever ama sende seversen bu kalp yanlızca seni sever çiçeğim.#YıldızınGüzelÇiçeğiPapatya
#ÇiçeğimŞuYıldızlardanBirinde ⭐_⭐
Aşk diye bişi yok. Boşu boşuna o papatyaları koparıp atıyorsunuz. Bakın seviyor ile koparmaya baslarsaniz sevmiyor ile biter muhakkak o yapraklar. Ama sevmiyor ile baslarsaniz seviyor ile biter. Olay bundan ibaret...
Papatyalar incinmesin bizim günahlarımızın faturasını neden onlar çeksinki. illede sayı ile fala bakacaksan al avucuna bir avuç çakıl taşı onlarla tut. ne dilek tutacaksan. Ben fallardan değil gözlerindeki ışıktan anlarım beni sevip sevmediğini, ellerimizin temasındaki ürpertisinden. gerisi hikaye
papatyaları seviyor sevmiyor diye koparmaktan vazgeçin artık onların bu işle hiç alakası yok sevgilinize taç yapmak yerine fotosunu çekip işte seni böyle sade ve temiz seviyorum demeyi deneyin bırakın papatyaları zaten yavaş yavaş yokoluylar doğa da
Cevap
270Cevap
Aşktan yana şansım ne zaman gülecek? #SeviyorSevmiyor
Papatya doğuşu ve tabiatı itibariyle deformasyona uğramadığı sürece üzerindeki yaprak adedi bir tek sayıya denk düştüğü için (7,13,15,1979 gibi) "seviyor" ile başlanmadığı* sürece sonucunun üzücü olma ihtimali yüksek olan faldır.
Papatyaları incitmeyelim dallarında çok güzeller. Merak ettiğim çok soru var konu asksa sorular bitmez.
Ama en merak ettigim hala numarami rehberinde tutuyor mu? Stalkliyormu beni? Dengesiz davranislari neden?
#seviyorsevmiyor
Umudun papatya'ya kalmışsa seviyor çıksada sevgin değişmez.. Sevmiyor çıksada sevgin değişmez papatya'nın sonucunda değil kalbi'nin papatya'sında sev sonucu değiştirecek kalbin olsun sevmeyi'de o seçsin, Sevmemeyi'de
Yahu şu canım papatyalara kıymayın. Sevildiğini merak eden gidip sorsun arkadaş. Papatyaların suçu ne?
Ah şu papatya falları, çaresizliğin falamı kaldı. Ah şu papatya falları başka bahara kaldı... La lo la lo la lo lay seviyorrrrrr , sevmiyor...
ben fala inanmam, önüme bakarım)))
Gençliğimde sevgilimle beraber bakardık... seviyor sevmiyor diyordum :)) içimden söylediğim ise verecek vermeyecek cümlesi idi :))) hep verecek çıkıyordu veriyordu :)))))
.
İki kere üzüldüğüm bir konu bu;
Çiçekleri hep dalında daha çok sevdim,
Burada hem dalında koparıyor, hem de yok ediyorsun.
İkisi de kötü yani.
.
Olmazsa olmazım
Aşk acım ne zaman sonlanacak ve geleceğe umutla bakmaya başlayacağım?
#SeviyorSevmiyor
Seviyor, sevmiyor sonucundan çok papatyalara yazık. Halbuki dalında durmaları seviyor, sevmiyor sonucundan daha önemli.
Aklımdaki kişi ne zaman yanımda olacak?
#seviyorsevmiyor
Fala Budala Dediğimiz ateist bile inanmaz iken,
akıllı dediğimiz Muslumanların inanması çok acı!
Sizler cehenneme gideceksiniz!!
Papatya falında seviyor çıkmıştı. :))
o zamani cokdan gectim, artik güzel bir kadinla ne zaman seks yapayimmi? yapmayimi? falina bakiyorum:)
Benim her baharda yaptığım seviyor sevmiyor falı 💓 Sevmiyor çıkacağını anladığım an oyunbozanlık yapıyorum 🌼
papatyaları bana bakmayacak biri için ziyan etmeyi düşünmüyorum. Onlar dalında güzel bende tek başıma.
Seviyor sevmiyor papatya falı ayrılık diyor.. Papatya falına baktigim cok oldu ama ne papatya ne de zaman hiçbirşey onu bana getirmedi 😭👀
En sevdiğpim çiçek kır papatyası, ama bu iş papatya falına kalmamalı, onların suçu yok, papatyaları dalından koparmayalım :)
Papatyalarla fal bakmak değil de, onun saçlarını kokladığımda buram buram içime dolan papatya kokularını koklayacağım günü bekliyorum... :D
Gelecege daır yasanacakların bır sekılde tahmınlerle su yuzune yansıtılması guzel belkıde hayatı renklendıren hamleler bunlar
Papatyaları çok severim. #seviyorsevmiyor yapmak yerine papatyaların arasında onları seyretmek insana daha iyi hissettirir bence.
Küçükken oynadığımız seviyor sevmiyor cicegiydi papatya bizim icin "ne çıkacak acaba" diye merak ettigimiz bir oyundu sadece... falına inanmam pek
Aklıma eskiden gördüğüm bir duvar yazısı geldi "Tek ihtiyacım olan bir tane daha papatya yaprağıydı" ya da buna benzer bir şey...
3 yıllık sevgilinin , mükemmel oyuncu olduğunu anladıktan sonra sevgi imiş, ask miş hepsi boş geliyor
Papatyaları çok seviyorum ama onlardan fal bakmıyırum. Çünkü seviyor sevmiyor diyeceğim biri yok, 🙄🙄😊
Ay papatya falını çok severim 🧡 var tabii ki, sevdiğini biliyorum ama başka soru sorayım, ne kadar daha sevecek? 😂
Bir soru varsa merak ettiğim , papatyalara değil o kişiye sormayı tercih ederim :)
Küskünüm sana papatya..!
bir seviyor daha sığdırsaydın yapraklarına ne olurdu
Bu uygulamada gelmis burda kendini gosterise cikarmis talibi azsa yazikk🥴🤮
Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür gülüm...
Not (Acı hayat alıntı)
Eskiden vardı şimdi yok ya kapattık o konuları sevmiyor yani...
fiziksel olarak seversen bir müted sonra biter ama kalple seversen asla bozulmaz durana kadar
Bu papatyalar ne cekti elimizden. Fal yaptik, cay yaptik yetmedi sacimiza bakim yaptik...
12 yaprak neyle başlarsan tersi gelir sevmiyorla başlamak lazım hayatta da öyle üstüne düşmemek lazım
Şükürler olsun ki sevgisindende ona olan sevgimdende eminim
Evet ya eskiden çok yapardık. Faldan değil de daha çok bir çeşit kendinle olan iddiaydı bu.
Papatyalar en sevdiğim çiçek evlendiğimde bir gün eşim hergün alsın
Olsa güzel olurdu vardir bundada bir hayır ya 👍🏻
Seviyor sevmiyor diyeceğim birisi yok hayatımda o yüzden papatyaya yazık etmem :)
Yok maalesef. Otlar bile benim kalbimden daha hareketlidir
Seviyor da konuşamıyor bana güvenmediği için dengesiz ikizler burcu erkeğim benim!
Papatyanın beyazlığı ve saflığı gibi bu çiçeğin değerini bilecek bir kadın hayatıma girecek mi?
Var ama bir sorun var. O kişinin bu durumdan haberi yok😏
biri var ama bu şekilde öğrenebileceğiminden şüpheliyim
Sevdiğini biliyorum da benim sorum daha çok seviyor muyum soğuyor muyum olurdu herhalde
bir çiçeğe böyle bir sorumluluk yüklemek çok acımasızca :)
Geri dönecek mi yoksa ben mi unutacağım?
#SeviyorSevmiyor
Biri mi? 5-10 tane var yani , papatya üzerinden çocuğunuzun ismine bile karar veren biliyorum
Her seferind "seviyor" çıktığı doğrudur ama öyle görünmüyor :/
Ey ruhuma kır alem-i papatya
Beni böyle koyup gitme olur mu?
paptyaya kiymamali guzelim cicegi neden ciceklerini zayy ediyorsunuz
Merakla her elime geçtiğinde yaparım onu aklımda biri olsun olmasın
Acaba o da benim gibi seviyor mu sevmiyor mu diye diye düşünüp, kafayı yedik.😏
Eski sevgilim Papatyam diye kayıtlı... Çok özledim :(
Merak ettiğimiz kişi olmasa bile o “seviyor sevmiyor” yapılır
Ne kadar inanmasakta bir papatya bulduğumuzda bir papatya falı yapıyoruz ne yazık ki
Çok değil..
Seviyorla başlarsan sevmez,
Sevmiyorla başlar sever sonuçta..
Çift mi tek mi diye şöyle bir bakıp seviyor ya da sevmiyordan başlayacağıma karar veriyorum.😂
Yazı tura atmanın zaman alan versiyonu. Papatyaların korkulu rüyası :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar