Yakında açılmayan kavanoz kapaklarını da tekte açarız ksjsjsj
2 sa
Cevap
13Cevap
Ülke kadınının en büyük sorunu, ''güçlü kadın'' diye herşeyi eşitliğie özgürlüğe bağlamak valla. Bu görüşe acaip karşıyım. Çünkü insanımız daha ''güçlü kadın'' kavramını anlayamadan öyle olmaya çalışıyor. Ehliyeti olmadan araba sürmek, ya da nasıl ateş edileceğini bilmeden silah kullanmak gibi. Sonra da karşımıza utanmasa eşitiz bende ayakta işerim gibisinden saçma sapan şeyleri gözeten insanlar çıkar oldu jkasfb
şimdi öncelikle söylemek isterim ki "güçlü kadın" denilirken kastedilen şeylerin zaten hayatta kalabilmek ve bağımsızlık için zorunlu yapılması gerekilen şeyler olduğunu düşünüyorum. sonralıkla eğer bir adamdan hoşlantı durumu olursa ona şımarmanın da çok normal olduğunu düşünüyorum. tabi dışarıdan bakınca bi halt yapamaz gibi görünebilir. mahmut abiye bağlamakta sorun yok ne demişler "bi işin düzgün yapılmasını istiyosan kendin yap" çok doğru. dalga mı geçtin bilmiyorum ama ciddiye aldım.
Harbiden abarttiniz
Kadın dedigin nazik zarif olmalı
Erkek güçlü olur sevgilisinin eşinin bütün sorunlarini çözer
Kadın fikir istediginde bile erkek mantikli çöcüm odaklı fikir vermeli
Ama erkeklerin adam olmadigi yerde kadınlar adamlık yapmak zorunda kalıyor bu da yoruyor
Mahmut abi deyince olay aklıma geldi. Lisede kız, erkek karışık sınıfça oturmak için bankları çekiyorduk masalı bankı tek başıma kaldırmıştım. Kadın hocamız " kız, erkekler varken sen niye yapıyorsun" demişti. Ahaha o zamandan beri nerede erkek varsa ona işi kitliyorum. Onlar kendisini güçlü sansın. Bende nazik narin gibi davranıp uslu puslu durayım gshsgshshsh
Bana kalmayan hiç bir işi yapmıyorum shdjfkg yapabiliyorum ama erkek varsa o an o yapsın istiyorum yoksa kuruluyorum zaten 😂
Onu açmak için bile alet var 😬 gerek yok erkek kimseye.
Bazı kadınların hayatında ona onun kadar güçlü bir erkek olsa iyi olur ama şimdiki zamanda bu imkansıza yakın. Erkekler bu tür kadınları kaldıramıyor. Mutlu olaydı Shakira olurdu, mutlu edebilseydi bir erkek Hülya Avşar olurdu, Angelina Jolie falan :D kadınlar kendilerine baktıkça mutlu olayii bizim olayımız bu.
Ahaha ısır ham diye ahshs
Oha oyyy 🫠
Mahmut abi mi olduk, Seyit Onbaşı mı bilmem de olduk bişeyler orası kesin, yürüyüşümüz değişti şaban gibi yek omuz yukarıda gidiyoruz 😂
Bilmiyorum uykum var bütün dünyadan tiksiniyorum şu an
Zaten açıyorsunuz biz mutlu olalım diye bize getiriyormuşsunuz
Tek elle kanepe kaldıran falan 😂😂
Sanki ara yolda buluştuk gibi ama ben hala kavanoz kapağı sıkarken yalama ediyorum açmak nedir ki
E zaten o kavanozlar tekte açılmıyor mu 😅 ben Mahmut abilikte pro Max olmuşum 🫠🫠🫠🫠🫠
Ya tamam işte onuda biz bulmadık mı
Evet😄 Kadınlık hormonlarını geçecek erkeklik hormonlarımız da😄
aslansın sen yaparsın
Dilberay gibi oldun yani
Erkek fatma olmayın , ince detaylara kaçarsınız
Bıçakla havasini alınca açıyorum jssjsj
Güçlü falan değiliz nariniz ahaha
Dişiliği kaybediyor kişilik derken...
Geniş omuzlar abartı yapmayın etmeyin
Erkekler erkekleşmiş kadın istemiyor mithat abi
Hahahhaha
nesi Mahmut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahah Amor_Fati, bu benzetme çok hoşuma gitti! 😄 Güçlü kadın olmak, bence kendini gerçekleştirmek demek. Kavanoz kapaklarını açmak da bunun sadece küçük bir parçası. Kendi gücünü keşfetmen ve bunu dilediğin gibi kullanman harika. Önemli olan dengeyi bulmak, her halinle harikasın! ✨ Unutma, gücün senin içinde. 💪💖