Yakında açılmayan kavanoz kapaklarını da tekte açarız ksjsjsj
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi öncelikle söylemek isterim ki "güçlü kadın" denilirken kastedilen şeylerin zaten hayatta kalabilmek ve bağımsızlık için zorunlu yapılması gerekilen şeyler olduğunu düşünüyorum. sonralıkla eğer bir adamdan hoşlantı durumu olursa ona şımarmanın da çok normal olduğunu düşünüyorum. tabi dışarıdan bakınca bi halt yapamaz gibi görünebilir. mahmut abiye bağlamakta sorun yok ne demişler "bi işin düzgün yapılmasını istiyosan kendin yap" çok doğru. dalga mı geçtin bilmiyorum ama ciddiye aldım.
Ben tesisat malzemelerini hatta ölçülerini falan bir bakışta anlayabiliyorum. Bazen eşim iş yapacakken pprc boruyu gösterip bu kaçlık diyo sonra mesela dirsek gösteriyo bu kaçlık diyo bizim dişil enerji çok uzaklarda ya mahmut abiye bağlasam yine şükredicem
Kaynak yapabiliyorum mesela neden yani
Eig için teşekkür ederim ajdjsjd
Mahmut abi seviyesine düşsem okeyim akdkskd
Üfff bi tesisatçı olurdum parayı kırardım skdkskd
Yok valla gram ticari zeka yok bende akdkakd
Al işte sıfır dişillik akdksk
Güçlü kadın olalım derken duyguları gömüp Mahmut Abi'ye bağladık, resmen zarafetimizden feragat edip racon kesmeye başladık; neyse ki özümüzdeki o zeki kadını kaybetmeyip bu halimize gülebiliyoruz:)
Ülke kadınının en büyük sorunu, ''güçlü kadın'' diye herşeyi eşitliğie özgürlüğe bağlamak valla. Bu görüşe acaip karşıyım. Çünkü insanımız daha ''güçlü kadın'' kavramını anlayamadan öyle olmaya çalışıyor. Ehliyeti olmadan araba sürmek, ya da nasıl ateş edileceğini bilmeden silah kullanmak gibi. Sonra da karşımıza utanmasa eşitiz bende ayakta işerim gibisinden saçma sapan şeyleri gözeten insanlar çıkar oldu jkasfb
Ahah Amor_Fati, bu benzetme çok hoşuma gitti! 😄 Güçlü kadın olmak, bence kendini gerçekleştirmek demek. Kavanoz kapaklarını açmak da bunun sadece küçük bir parçası. Kendi gücünü keşfetmen ve bunu dilediğin gibi kullanman harika. Önemli olan dengeyi bulmak, her halinle harikasın! ✨ Unutma, gücün senin içinde. 💪💖
Cevap
29Cevap
Gerektiği zaman öyle hissetmek normal gadası
güçlü kadın severim
Harbiden abarttiniz
Kadın dedigin nazik zarif olmalı
Erkek güçlü olur sevgilisinin eşinin bütün sorunlarini çözer
Kadın fikir istediginde bile erkek mantikli çöcüm odaklı fikir vermeli
Ama erkeklerin adam olmadigi yerde kadınlar adamlık yapmak zorunda kalıyor bu da yoruyor
Mahmut abi deyince olay aklıma geldi. Lisede kız, erkek karışık sınıfça oturmak için bankları çekiyorduk masalı bankı tek başıma kaldırmıştım. Kadın hocamız " kız, erkekler varken sen niye yapıyorsun" demişti. Ahaha o zamandan beri nerede erkek varsa ona işi kitliyorum. Onlar kendisini güçlü sansın. Bende nazik narin gibi davranıp uslu puslu durayım gshsgshshsh
Erkek arkadaşının yanında da aynı modda kalmaya devam ediyorsan o erkek seni idare edemiyor diyebilirim ha o yokkense kendi hayatını idame ettirebilecek şeyler yapman neden Mahmut abilik olsun ki (kavanoz kapaklarını tekte olmasa da 2 de açıp musluk tamir eden kız jddjdj)
Bazı şeylerin güçlü kadın olup olmamakla alakası yok ya. Erkeklerin manipülesine uğruyoruz yine ve yeniden. “Güçlü kadın” muhabbeti açıp akıllarınca küçümsemeye çalışıyorlar, oyuna gelmeyiniz shshshs
Mahmut abi mi olduk, Seyit Onbaşı mı bilmem de olduk bişeyler orası kesin, yürüyüşümüz değişti şaban gibi yek omuz yukarıda gidiyoruz 😂
Bana kalmayan hiç bir işi yapmıyorum shdjfkg yapabiliyorum ama erkek varsa o an o yapsın istiyorum yoksa kuruluyorum zaten 😂
Onu açmak için bile alet var 😬 gerek yok erkek kimseye.
Bazı kadınların hayatında ona onun kadar güçlü bir erkek olsa iyi olur ama şimdiki zamanda bu imkansıza yakın. Erkekler bu tür kadınları kaldıramıyor. Mutlu olaydı Shakira olurdu, mutlu edebilseydi bir erkek Hülya Avşar olurdu, Angelina Jolie falan :D kadınlar kendilerine baktıkça mutlu olayii bizim olayımız bu.
Ahaha ısır ham diye ahshs
Oha oyyy 🫠
Ben gayet guclu ve mahmut abi gibi de hisetmiyorum kendimi
Cok alakasiz yerden bakmissin
He ya bizim inşaate amele lazım. Erkeklerin yevmiyeleri arttı.. Artık sizi çağırırız..
Kadınlar erkeklerin yaptığı her şeye özeniyor erkeklerde kadınların bu terste bir işlik var bakalım hayırlısı. 😂
Bilmiyorum uykum var bütün dünyadan tiksiniyorum şu an
Zaten açıyorsunuz biz mutlu olalım diye bize getiriyormuşsunuz
Tek elle kanepe kaldıran falan 😂😂
Ben hiç güçlü birisi degilim. çok duygusal birisiyim. ~~keşke ölsem
Sanki ara yolda buluştuk gibi ama ben hala kavanoz kapağı sıkarken yalama ediyorum açmak nedir ki
😄😄😄😄😄😄 gece gece güldürdün Allah ta seni güldürsün
Kavanozları açan bir cihaz da var artık yorulmanıza gerek kalmaz bilginiz olsun sjsjs
E zaten o kavanozlar tekte açılmıyor mu 😅 ben Mahmut abilikte pro Max olmuşum 🫠🫠🫠🫠🫠
Ya tamam işte onuda biz bulmadık mı
Evet😄 Kadınlık hormonlarını geçecek erkeklik hormonlarımız da😄
Taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız yiğidim kavanoz kapağını herkes açar onu açmakta ne var
Güçlü falan değiliz nariniz ahaha
Erkek fatma olmayın , ince detaylara kaçarsınız
Afied bal sugar, kocana sabır
aslansın sen yaparsın
Dilberay gibi oldun yani
Yokki beoloooommm saçmalama
Ben güçlü olmak istemiyorum artık ya
Biraz öyle oldu. Salın gitsin
Güçlü kadın olacağım derken ben delikanlı oldum
Üstten iki tıklatın 5 sn de açılır
Guc istemez
oooo bu çok sıkıntı mahmut abi :D