Rüyada sürekli görülen kişi sizi gerçekte her zaman düşünüyordur diye bir laf var. Sizce doğru mu? Rüyada gördüğün kişi seni mi düşünür?

Rüyada sürekli görülen kişi sizi gerçekte her zaman düşünüyordur diye bir laf var. Sizce doğru mu? Rüyada gördüğün kişi seni mi düşünür?

Selam canlarım. :) Gecelerimizi bazen berbat bazen güzel geçiren rüyalar bazen öyle şaşırtıcı oluyor ki uzun süre etkisinden çıkamıyoruz. Eğer sürekli aynı kişiyi rüyada görüyorsak da, insanın aklına binbir çeşit soru geliyor. Rüyada gördüğümüz kişi bizi özlüyor mu falan gibisinden tonla soru diyebiliriz. :) Biraz bahsetmek istiyorum.

Sürekli rüyada aynı kişiyi görüyorsanız o kişinin sizi özlediği ve enerjisinin sizinle olduğu şeklinde yorumlayanlar var. Tabii bu tamamen kişisel düşünceler diyebiliriz. Bilimsel değil. :(
Bilimsel olarak göze alındığı zaman görülen rüyaların çoğu gündüz yaşadığımız anların, düşüncelerin veya duyguların yansımasıdır. Kısaca birini sürekli rüyada görüyorsanız sizi özlediğine değil sizin onu düşündüğünüze işaret eder.
Bir kişiyi sürekli rüyada görmek aslında birkaç durumdan dolayı olabilir. Birkaç tane neden sayabilirim.
Bu soruyu herkes merak ediyor ama yukarıda da açıkladığım gibi bilimsel olarak sizi özlediği için rüyanızda görmüyorsunuz. Bilinçaltı yansıması olduğu için o kişiyi çok düşünüyor ya da hep aklınızda durduğundan görüyor olabilirsiniz.
Rüyalar baya karmaşık duygulara yol açıyor ama asla mutsuz hissetmeyin. O anın keyfini sürün. <3
Psikologlara göre mesela aşırı uykun var ama uyuyamıyorsun, bu seni düşünen biri var ve seni uyutmuyor demekmiş. Rüyada sürekli görülen kişiyi sen özlüyorsundur.
Gerçek mi , beni de mi düşüyor , bir 2 keresinde onu düşünmediğim halde görmüştüm yanlış hatırlamasam ,
hangi psikolog söylede gitmiyim. Şimdi mantıken sen onu aklına takıp düşünürsen sen onu görürsün o seni düşünmüyosa o seni görmez psikolog nerden bilicek bunu, bu araştırması yapılabilecek bir şey değilki
Sen sürekli düşündüğün için o kişiyi görüyorsun desek daha doğru olur. Uykudan önce bilinçaltına yerleştiği için rüyada da düşündüğün şeyi görmen gayet normaldir.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde okumuştum. Eğer istemsiz olarak birini düşünüyorsanız oda sizi düşünüyordur.
İnşallah doğrudur bu ya
Cevap
12Cevap
Bunun açıklamasını Mehmet Emin Kırgil yapmıştı. Yorumlarda bilinçaltı yazmış herkes ama Kırgil işaretçi rüya grubuna giriyor devamlı görürsen diyordu. Zaten bizim milletin tek bildiği bilinçaltı ama çoğu insan bilinçaltının tanımını bile bilmiyor.
maalesef Instagramda hep denk geliyor maalesef tamam çok garip farkındayım mucize bana göre çünkü bir travmayı 6 kere rüyasını görüyorum canlı canlı çünkü maalesef o sizi düşünüyor ya da o sizi düşünerek uyuyor ama tam Allah göstermiyor mesela kötü bir şey gördüm sonra bir ses geldi sanki bir şey düşmüş gibi bir uyandım öyle bir şey yok çünkü daha kötü şeyler görmemi istemiyor kötü olurum diye
Rüyamda karşılaştım konuştuk uyandığımda güzeldi ama imkansız dedim 1 hafta sonra karşılaştık .. rüyalara inanıyorum insanı yönlendiriyor.
Bu soruyu bende çok merak ediyorum. Düşünmesem bile her gece rüyama giriyor. Yani düşünüyorum ama düşünmediğim zamanlar bile giriyor. Birde tam onu unutacakken o gece giriyor rüyama. Anlamadım gittiii.
Sen düşünmesende bilinçaltında bir yerlerde onu hatırlatacak bir olay, bir kelime, bir his bir özlem, bir koku bir detay omu hatırlatmıştır. O seni değil aslında sen onu düşündüğün için görürsün.
Hayır rüyayı gören kişi onu sürekli düşünüyordur. Bilinçaltı sayesinde düşündüğünü görürsün rüyanda.
Sanmam ya bilinç altı olabilir yani o seni değil sen onu düşünüyorsun
Katılıyorum
rüyalar tamamyle bilinç altıdır.. gerçeklik payı yoktur..
eyer birni sürekli göryorsanız zihninize o kişi kazımışsınız demektir
bence tam tersi sürekli rüyasında gören kişi onu düşünüyordur o yüzden de rüyasında görüyordur
Asıl sen onu özlemişsin ve beynin özlemi gidermek için böyle yapıyor
Öle bir lafi ilk defa senden duydum valla olurmu öyle sey ya bilinç altinda ne varsa onu görürsün rüyanda :)
rüyanda sürekli aynı kişiyi görüyorsan bu ilahi bir işarette olabilir
Zannetmiyorum. Aksine rüyayı gören kişi sürekli düşündüğü için rüyasında da görüyor.
Hayır tabii ki. Bilinç altında kaldığı için rüyanda görüyorsun.
Hmmm düşündürücü 🤔🤔
Bu soru niye karşıma çıktı :")
Olabilitesi yüksek
ben bunların genelde hurafe olduğun düşünüyorum
Sanmıyorum bilinç altı
Biz izliyoruz dur belki
değil..kesinlikle değil.
Düşünmez, çünkü çok yoğun.
ALLAH Kahretsin ki Rüya görmüyorum :( :D
Vuhhuu
O lafı neden ilk kez duydum acep .
senin sürekli düşündüğünü gösterir
Ya evet bende bu sorunun cevabını merak ediorum
ruyaların tersi çıkarmss demek ki düsünmüyoo:)))
Sanmıyorum
Hayır sen onu sürekli dusunuyosundur
eveeet
Düşünmez loo
Tabi
Sanmam
Sanmıyorum
Bilmen belki düşünür
İlk senden duydum
sanmıyorum
Oyle derler
hayır düşürmez