21 yaşındayım ailemle birlikte yaşıyorum üniversitedeyim.babamın parası var halimiz vaktimiz yerinde paraya ihtiyacım yok çok şükür ama teknolojiyi seviyorum.iphone istedim babam kırmadı aldı şimdi ipad hevesim başladı ve almak istiyorum.babamdan istemedim asla kendi bilgisayarım olsun istediğim için çalışıp kazandım babamdan asla para istemedim şimdi yine aynısını yapmak istediğimdem iş buldum part time.çok da güzel bir iş.istediğim parayı 2 ayda rahatlıkla kazanabilicem.bunu eve gidip aileme anlattığımda olay oldu.annemin çenesi asla durmaz sinirlendiği zaman ve 10 kat daha fazla sinirlendirir insanı.babam sakindir ama anneme uydu bugün ve beni dövdü.yanağım mosmor.bunu sadece okurken çalışmak kendi paramı kendim kazanmak istediğim için yaptılar düşünün.evi mi terketsem,kaçıp gitsem mi diye çok düşündüm ama param yok ki dedim.ne yapmalıyım sizce ben
Cevabın nedir?
+1 yılne kaçması , ne paraı? nerden geliyor aklınıza hemen böyle şeyler? bu kadar kolay mı? paran olsa hemen kaçıcaksın yani? yapmayın böyle şeyler. anne baba, aile ortamı. ne güzel haliniz vaktiniz yerinde babanda seni kırmamış neden aklına geliyor birden evi terk etmek.. terk edersen ne olur ne hale düşerler düşündün mü hiç? yıkıcı olmayın kaçmak ne kadar kolay, aile bu öyle başı esen çekip giderse ne olur aile.. olmaz aile, sorunlarınızı konuşup çözün. sen reşitsin fakat bir ailen var. para kazanmak güzel bir şey ama bunu kafana göre yapma, ailenle görüşmen gerekirdi önce. baban, sana yetemediğini düşünmüş ve aşırı tepki vermiş olabilir. hadi biraz düşün güzel hatıralarınızı ve barıştır güzel aileni. çok geçmiş olsun, yüzüne içim acıdı ama aile sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet param olsa bu baskıya katlanmam daha fazla.beni düşünen bir annem babam mı var ki ben onları düşüneyim bu olaydan sonra.babam bana yetemediğini düşünmedi bana arsız diyor ama alakası yok.ben teknolojiyi seviyorum.telefonum var tabletim de olsun istiyorum.olabilir bu.eskiyince arabanın yenisini güzelini almak gibi bişey.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzellikle annen çok tahrik etmiştir.
Hani o anlık tepki olabilir. Dövmek elbette kabul edilemez ama annenin payı büyük gibi görünüyor.
Babana bir ara de ki ; - Baba tamam işe filan da girmeyeceğim ama bunu yapman da gerekmezdi. Vurduğun tokat sadece yanağıma inmedi.
Bunun gibi konuş, kendini ifade et. Annen olmasın ortamda, annen belli ki çok patavatsız ve düşüncesiz.
Kaçmayı filan aklından bile geçirme, bu tür şeyler olur demiyorum anlık reaksiyonla olmuş sadece... Bir süre sakinleşmeye çalış, anlık hisler bize olmaz hatalar yaptırır... Sen yine bildiğini yap ne olursa olsun.03 Yorumla
Soran+1 yılannem çok fena inanamazsınız.ben işe gidicem kafama koyduğum şeyi kendim istemeden bırakmam asla ama babama bugünü ömrüm boyunca unutmayacağm ben sende unutma dedim
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum.
Sen yine de kendini çok ezdirme. Gene aynı şekilde dik duruşunu sürdür. Ama ne dik kafa ol ne de fazla suyuna git. Babanı en çok annen tahrik etmiştir bu konuda. Ev ve aile içinde annen tarafında çekin sadece.
Soran+1 yılhaklısınız.teşekkür ederim ilginiz için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanla konusma pek ortaya gönül koy fazla yüz göz olma huyuna git onların belli ki biraz sinirliler. Imkanın varsa yurda cık sonucta resitsin 21 yasında koskoca kadınsın okuyorsun falan ama evden kacmayı falan sakın düsünme.
Ayrıca buldugun iş kötümüydü neden kızdılar is bulmana anlamadım.05 Yorumla
Soran+1 yılhayır pastanede tezgahtarlık yapıcam sadece.çok da ünlü bir yer.tertemiz insanlarla dolu.ikisiyle de konuşmuyorum zaten.babam eve dönünce geldi sarıldı hemen ama ben istemedim.imkanım olsa elimde çıkar giderim arkama bile bakmam asla ama malesef imkanım yok zaten.annem hala saydırmakla meşguldü döndüğümde bile.
Cevap sahibi+1 yılSorun ne peki sen part time is buldum dedin, babanda seni dövdü annende kızıp bagırdı mı sana? Yoksa sorun senin ipad falan mı istemen?
Soran+1 yılsorun benim ipad istemem.neden istiyomuşum.seviyorum dedim ilgileniyorum tabletim olsun istiyorum oyun oynamak istiyorum onda.bu tamamen benim isteğim sen kuruş vermek zorunda değilsin zaten istemem de paranızı bunun için.ben part time iş buldum ben ne zaman uygunsam o zaman gidicem evde tembellik yapmak yerine çalışıcam dedim.çok da mutlu geldim eve iş buldum diye.annem sınıfta kal da okuldan alayım seni diye bağırmaya başladı.babam gaza geldi vurdu bana 1 saat.
Cevap sahibi+1 yılAslında bir bakımdan haklılar hem derslerinden geri kalıcaksın calıstıgın icin hemde eger pc ve iyi br telefonun varsa ipad falan cok gereksiz tamamen kapatalizmin getirdigi insanları sömürmenin baska bir yolu. Fakat bunu dayakla bagrıs cagrısla yapmaları yanlıstı. Neyse fazla üstlerine gitme, gereksiz seyler isteme biraz olgun ol bu konuda. Yaz tatiline az kaldı o zaman calısırsın okul yokken.
Bence asıl sorun senın calısıp derslerınden gerı kalıp hem okul hemde işi bir arada yürütemeyecegın.
Soran+1 yılzaten okulumun olmadığı günler çalışıcam.derslerimden geri kalmayacağım ki.tatilde çalışmam mümkün değil çünkü bambaşka bir planım var bütün yaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılbi sorun yaşadınmı evimi terkedeceksin
kaç kere dayak yedim hatırlamıyorum bile
evden kaçmakla kendini cezalandırırsın kimsenin zikinde olmaz
ergen davranışlarını bırak
2 yıl önceye kadar çalışacağım dedim dövdü kırdı
şimdi de evde otura kalk git çalış diyorlar03 Yorumla
Soran+1 yılailem sürekli bu modda ama.onların istediklerini yapmamı istiyorlar sadece.kendi hayatım olamaz,kendi isteğim olamaz hep onların istediği gibi yaşamalıyım
- +1 yıl
bizdede durumlar öyle ina ki ama onlardan nasıl vazgeçersin
bi kaç bakalım kim sahip çıkacak sana Sokaklarda yem olursun
ıpad olmayıversin o kadar çocuk fakirlikten açlıktan ölüyor Bu kadar bencil olma derim sakin ol
Soran+1 yılbu ipad meselesi değil ki sadece.ipad işin sembolik kısmı.sonuçta istediğim bişey var ve ailem teknoojiden asla anlamayan bir aile.ben onlara gidip bana 1,5 milyara ipad alın diyemem.almaz da zaten.o paraya yurt dışına gönderin beni desem ya da kursa desem ok derler hemen.ama benim zevklerimi yadırgıyorlar.sadece aynı evi paylaştığım geri kalanında hep sorun yaratan bir annem babam var.hayat zor bana anlayacağınız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Bak okuduğun müddetçe onlar sana karşı sorumluluk hissederler güzel bir şey fakat fiziksel şiddet girmiş araya bu yanlış eminim baban pişman olmuştur belki af diler belki yıllar sonra..
Kendi paranınız kendiniz kazanma istemeniz güzel bir şey bence her şeyin bir zamanı var ya okul bitince mecbur çalışmak gerekecek zaten..01 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama tatilde full doluyum çalışack vaktim yok.teyzemlerin yanına gideceğim ve gitmeme 2 ay var.o sürede ben ara ara çalışarak istediğim şeyi alabilirim.böyle bir zaman ayarlaması da yaptım.anlatabildim mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılotur oturduğun yerde bitir okulunu güzelce sende güzel düşünmüşsün ama anneler dırdırı basınca babalar sıyırabiliyorlar bazen okulun bittikten sonra kendi ayaklarının üstünde durursun çıkar gidersin istersen ama şu anda çıkarsan öğrenci halinle çok ezilirsin dısarda mantıklı davran biraz
03 Yorumla
Soran+1 yılbu ortamdan daha kötü olamaz diye düşündüm ama..
- +1 yıl
dısarıdaki dünya acımasız gerçekten en azından sıcacık evindesin ailende sana sürekli şiddet uygulayan insanlar değiller sanki biraz daha zaman geçir sık dişini iyice güçlen öyle çık bir dönem gelirki evine gelmek istersin ama kendi hayatın olmustur gelemezsin zaten acele etme bu kadar
Soran+1 yılhaklısınız..
+1 yılBabanın yaptığı yanlış ama evi terketmek onlara haksızlık olur. Onlar sayesinde para kazanıyorsun unutma, annenin babanın senin için yaptıkları parayla ölçülebilecek kadar küçük mü senin için. Şu kadınları anlamıyorum arkadaş ablamda böyle. Biraz kendi paralarını kazandılar mı nankörlüğe başlıyorlar. Kimse bana karışamaz ayakları falan. Sanada geçmiş olsun, umarım düzelir ailenle aran.
03 Yorumla
Soran+1 yılkimse bana karışamaz diyemem asla ama bu konuda karışmamaları iyi olur.ben kafama koydum istediğimi alıcam ya baba desteğiyle ya kendi alın terimle.ben babamdan destek istemem çünkü yaptıkları bir şeyi 10 yıl da geçse hatırlatıp başıma atarlar hep.mesela üniversiteye hazırlanırken özel hocalar,dersane vs derken yaklaşık bir 20 bin harcamışlar.ben olsam helal olsun çocuğuma ne olursa olsun kazanamasa da derim.ki kazandım okuyorum ben.ama annem hala söyler bunu üstünden 3 yıl geçmesine rağmen
- +1 yıl
Anladım, tekrar geçmiş olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılne garip bir ailen var öyle!
ne güzel kendi paranı kazanmak istiyorsun ama onlar tepki veriyor kızıyor sana! belki onlarda hani çevre tehlikelidir başına bişey gelir endişe ediyorlar ama dayak olayı abartılmış harbiden
annen de aynı benim annem gibiymiş ha:D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo senin baban belki haksiz yere seni dovmus olabilir, bak benim babam ben bebekken ölmüs ve ben hayatim boyunca çikmalari ailesi tarafindan kisitlanan çocuklara ozenerek buyudum.. neyse iste ama ne kadar aralikli dovuyor seni, çok slksa tabiki çekilmez ama evi terketmenide tavsiye etmem annenle konus az kalsin evi terkedecektim genç bir insanim çocukken kaldirilabilir ama bu yasta dayagi kaldiramam diye anlat onlar anliyacaktir
03 Yorumla
Soran+1 yılannemi bir tanısan.. cüzdanımı kurcalamış benden gizli.içinde bir erkek gömleği faturası vardı benim adıma onu bulmuş.bir de biraz para.sinirlendiği an gelip babamın önüne fırlattı al bak cüzdanında neler var diye.gören de uyuşturucu sakladım sanar.düşünün kendi kızına bile koz kullanan bir annem var.dünyada güvendiğim en son insandır kendisi.
Cevap sahibi+1 yılhimm o zaman sana tavsiyem annenin suyuna gitmen benimde annem bizi birakti 12 yil sonra yanina aldi neler çektirdi bize, ben biraz dik kafaliydim boyun egmiyordum hayatimi cehenneme çevirdi esime beni dovdurdu izlerdi sonra ayrildim yani yuvami yikti resmen o kadar cahil ve kinliydi. Ama ablam onun suyuna gitti onun yuvasina karismiyor benimkine karistigina kadar. Demek istedigim eger annenle anlasmazsan hayatini zindana çevirir biraz suyuna gitki yasanilabilir kalsin..
Soran+1 yılannem umrumda bile değil inanın.benden uzak Allah'a yakın ol dedim zaten hep ona.
Yaptigin kotu bisey degil once onlara bunu anlat ve sonsuza kadar siz yanimda olmayacaksiniz de biseyleri erken yasta ogrenmen gerekir is tecrubesi gibi isi bulmadan ince konusman gerekiyodu sendede suc var onlarin gonlunu kirmadan razi etmen lazim ve intihar etmek evi terk etmek gibi seyleri unut sakin yapma ole bisey izin vermezlerse calismana kir dizini otur evinde
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız.teşekkür ederim
Soran+1 yıl:)
+1 yılbaban dövmüş başkası dövmemiş ki dayak tabi kınıyıorum ancak babandır içi cız etmiştir ve eski insanlar yeni teknolojiye ayak uyduramamaları benimde canımı sıkıyor :S
03 Yorumla
Soran+1 yılbabam da olsa çalışmak istedim diye dövmesi normal mi? neler neler dediler,babam hırpaladı,yumruk attı,yanağım mosmor,diğer yanağım da morarmaya yüz tutmuş durumda.kötü bir alışkanlığım olsa bunu öğrenip böyle dövse neyse ama yok
- +1 yıl
dövmesi normal değil anormal :S
Soran+1 yıl:(
+1 yılsorun ailende. seni çok şımartmışlar ve işte çalışmanı istemek yerine gidip onlardan birşey istemeni beklıyolar yazık .
01 Yorumla
Soran+1 yılaksine hiç şımarık değilim.
+1 yılcanım benim yaa.naslda üzülmüş.onlarada hak ver ama devir kötü seni sevdiklerinden dışarda olmanı istemiyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yıleve yürüyerek 10 dk mesafede bir pastane çok dışarısı sayılmaz ki
- +1 yıl
sevgilin falan yok musenin?o ne diyo bu duruma.bence üzme aileni.sonuçta kız çocuğusun.okulunu falan oku.o tip işlerde bisürü it kopuk vardır
Soran+1 yılhayır yok babamın arkadaşı da aynı yerde çalışıyor tertemiz bir yer.merkezi yerde.kuru pasta yaş pasta satıyorum sadece.ve tanınmış bir marka yani bu.acarlar desem bilirsiniz heralde.sevgilim de yok.
- +1 yıl
sen nerde yaşıyorsun ki? acarlar hiç duymadım.ben ankaralıyım.bu arada sen çok tatlısın yaa küçük çocuk gibisin:)babanlar annenler seni daha iyi bir işe layık görüyorlardır belki?
asla evi terk etme bu daha kötü olur.ailen sana rahatlıkla para veriyorsa neden çalışıyorsunki yani kendi paranı kendin kazanmak da çok güzel bir şey ama ailen bu kdar çok tepki veriyorsan yapmaman gerekirdi diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam ' sana dünya para verip telefon aldım şimdi arsız mı ne ipad istiyosun' diyo.ama anlatamıyorum ben seviyorum diyorum vuruyo.böyle bir mantık var mı? madem çok istiyosun almak çıkar 1,5 milyar al diyorum he oldu enayiydim diyo.başka şans var mı? hem alsa başıma kakarlar ilerde biliyorum.ben bana ait olsun sonuna kadar istiyorum.o şeyde söz sahibi olmasın benden başka kimse..
kaçıp bir iş bulup çalışabilirsin. çünkü kimsenin reşit bir bireye vurmaya hakkı yok.
17 Yorumla
Soran+1 yılokulum ne olacak
Soran+1 yılbende onu diyorum ama ailem olmaz diyor işte.okunmazmış çalışarak.haftanın her günü gitmeyeceğim işe ne zaman dersim olmazsa o zaman gideceğim.o kadar da rahat bir iş yani.ama seneye öğrenci kredisini alıp ailemden 5 kuruş dahi istememeyi düşünüyorum.o zaman parasal bir muhabbetimiz de olmaz aramızda nasılsa.ben evde yaşayan bir yabancı olurum.en iyisi bu sanırım
Soran+1 yıl260 falan
Soran+1 yılbana yeter de artar bile.
+1 yılbir süreliğine bir yere git düşün iyice benimde öyle zamanlarım çok oldu ama ben senin erinnde olsam çalışmam
03 Yorumla
Soran+1 yılneden çalışmazsın
- +1 yıl
çünkü sevmiorum ancak uygun ortam olursa
Soran+1 yılben uygun ortamı buldum,derslerime ve okuluma da engel değil bana göre ayarlanan bir iş.
+1 yıliyide olsa kötü de olsa babandır ve annendir . yani bir kez dövdüler diye evden kaçmayı falan düşünme . hayattalarken kıymetini bil . yarın bir gün çok ararsın ama bulamazsın
00 Yorumlaevet kendi ayakları üzerinde dur..ipad i kendi cabanla kazan inan daha değerli olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle daha değerli olucak biliyorum
+1 yılAslında mükemmel bir ailen var sorunlu olan sensin çözümde sende.
05 Yorumla
Soran+1 yılbenim bir hayatımın olduğunu unutan bir ailem var ama.benim isteğim olamaz,benim eğlenmeye hakkım olamaz hep onların istediği gibi yaşamalıyım..
- +1 yıl
Bence evi terk et.
Sen fazla şımartılmışsın hayatı öğrenmen lazım.
Soran+1 yılhayır aksine ben şımarık değilim.ne istediysem hep kendi paramla aldım.bisikletse bisiklet,ayakkabıysa ayakkabı.telefonumun bile 700 tlsini benn koymuşumdur mesela üzerini babam üniversite hediyesi deyip tamamladı.babam bu yaşıma kadar bana kendi parasıyla telefon bile almadı düşünün.laptop yoktu arkadaşlarım gezerken ben çalıştım kazandım aldım.şimdi yine aynısını yapıcam.nasıl şımarık olunur böyle?
- +1 yıl
İnsanlar sadece parayla mı şımarır ?
Soran+1 yılpara ve ilgi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede aynısı oldu. ortada büyütülecek durum yokken annem babamı doldurdu ve beni bigüzel dövdü babam. babam beni döverken annemde arada vurdu. nasıl bir annedir anlamadım. 2 sene önce oldu bizim olay
03 Yorumla
Soran+1 yılben bazı annelerin gerçekten anne olduklarına inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılannem beni sever ama nedense kardeşime göre daha az ilgi gösteriyor bana. sadece şehir dışına çıkacağım zaman sevgisini gösteriyor
Soran+1 yıldaha iyi emin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin düsüncen cok güzel , hatta ben olsam bende sneın gibi yapardım
ama birde baban acısından düsün ve sen bir kız cocugusun , babana hak ver biraz
tamam kabul tokat atmıs kötü ama yinede senin iyiligin icindir o tokat03 Yorumla
Soran+1 yılhiç sanmıyorum.konuşarak,düşüncelerini ifade ederek de iyilik istenir.
Cevap sahibi+1 yılher insanın düsünce yapısı farklıdır ama ?
Soran+1 yılbilemiyorum.
Fondoten kullan morlugu yok et sonra da ailenin sözünü dinle çok mutlu olursun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkapanacak gibi değil mosmoor.ailemin sözünü dinlersem de kendi isteğim olamaz elimdekilerle yetinmeliyim sürekli hep ders çalışmalıyım arkadaşlarımla eğlenmemeliyim..
Soran+1 yılhayır tabiki her istediğim olmaz.zaten ben çok bişey istemem istersem de kendim yaparım hep.ayakkabımı bile kendim aldım en son 2 yıldır ihtiyacım var diye.laptopumu kendim aldım telefonlarımın hepsini kendim aldım (sonuncusuna da para koydum üstünü babam ünv kazandım diye tamamladı) bisikletimi bile kendim aldım zamanında.
dayağa karşıyım :S helede kız çocuklarından böyle bişey duyduğumda o babanın kolunu kırasım geliyor :@
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce de dövdükleri oldu ama hak etmişimdir.şimdi hak etmediğim halde aksine sadece çalışmak istediğim için nasıl dayak yedim anlatamam.ağlamadım o an ama yanağımın halini görünce anladım ne olduğunu
Soran+1 yılmalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha kazık kadar omulmuşsun dövdüler mi la neyse yakında nişanlanırsın filan ya da evlenirsin gidersin sabeiret ama bence şimdilik okuluna bak derim ben
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten okulum bittiği zaman toplanıp gidicem buradan torunlarınızı dahi göremeyeceksiniz ilerde hatırlatıcam bunları size dedim ama ağır mı konuştum bilemedim.
Cevap sahibi+1 yılBelki biraz ağır olmuş olabilir en azından okutup büyütmüşler ama demişsin artık Bi kere ama saten yaşlanınca eline bakacaklar yani sonra onlar düşünecek bişey demene gerek yok
Soran+1 yılaynen öyle ya.yaşlanınca kim bakıcak onlara ben olmasam? kardeşim de asinin teki zaten çok uyuz sinir bozar hep.bi tek benden umutları vardı geleceğe dair.nasıl böyle davranırlar buna rağmen bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere dayak yemişsin o da olay olmuş. şart mı bro ayped mayped? aile gibisi yok valla. anlık sinirlendip de kötü şeyler yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılbi kere değil elbette.annem beni küçükken eve bile almazdı sokakta oynuyorum diye.kardeşimin bacağında oklava izlerini bilirim.babamın bilgisayardan kalkmadım diye boğazımı sıktığını vs.ben uysalım her zaman sinirli değilim ve sürekli bişey isteyerek dolanmam ortada.ama bu benim arzum sahip olmak istiyorum ve kendim çabalıyorum neden kötü olsun
+1 yılişi ve ipadi falan bırak, okulunla ilgilen.
01 Yorumla
Soran+1 yılokulumla ilgiliyim zaten aksattığım da yok.zaten okulum yokken uyumak ya da tembellik yapmak yerine çalışıcam.bu olay
+1 yılEwi terk edersen basina gelecekleri dusun
08 Yorumla
Soran+1 yılbi süre kalacak bir yer bulurum kendi paramı kazanır yurda çıkarım olamaz mı ki
- +1 yıl
Sacmalama... ac kurtlara yem olursun... akilli ol babanin ewinde otur.. senin gibi ewden kacan bir cok kiz bize geliyor anlattiklarini ifadeye geciyoru. Inan iyi seyler yasamiyorlar.. sen sen ol ewde kal ne olur
Soran+1 yıltamam merak etmeyin gitmem
- +1 yıl
Gitme... hayat zor.. geri donusu olmayan yollara girme
Soran+1 yılzaten gitsem nereye gidicem.
- +1 yıl
Hangi sehirde yasiyorsun...
Soran+1 yılizmir
- +1 yıl
Hemsehrim sayilirsin ben muglaliyim.. umarim durumun duzelir zor gunlerin geride kalir.. beni eklermisin bisey sorucam sonra sil
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe tövbee
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026