3 aydır dışarıya çıkmıyorum. Bugün çıktım ayakkabım yırtılmış zaten yağmur da yağıyordu. Gideyim ayakkabı alayım dedim bir ayakkabı 340 TL dedi adam şok oldum. Neden böyle bir ayakkabı bu kadar olur mu ne ara bir ayakkabı bu kadar oldu dedim. Adam da bir şey diyemedi almadım ayakkabı çünkü son param zaten 300 TL idi. Ailem zaten vermiyor para. Saatler geçti acıktım haliyle gideyim bir pideli köfte yiyeyim dedim. İçeri girdim oturdum masayı hazırladılar felan menüyü getirdiler çatal bıçak vs. Fiyatı gördüm 40 TL. Kalktım ayağı ben bu kadar beklemiyordum ne bu ya dedim. Çok şaşırdım ya. Ağladım halime. Yaşayamıyorum burada. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Zaten babam benden para istiyor. Dedim ki baba sen ne kadar alıyorsun neden yatırım yapmadın hiç en azından bir evimiz olurdu dedim. Seni ilgilendirmez ve benim parama güvenme kimsenin parasına güvenerek yaşama dedi. Oysa ben o amaçla sormamıştım bile. Artık burada nefes almak bile parayla olacak gibime geliyor. Dışarıda duramıyorum bile. Yol parasını düşünüyorum giderken. Ben ne yapacağım ya. Ünüversite deseniz 4 senedir kazanamıyorum. Çok çalışıyorum ailem bile farkında ama olmuyor benden düşük puan alan adam Antalya'da muhasebe okuyor ben anlamıyorum. Şu an çalışıyorum part time ve sigortasız. Sözde sigorta şart kimse sorgulamıyor firmaları. Güya kimse çalıştırılamaz böyle. Şikayet bile edemiyorum çünkü bu işi çok zor buldum. Kaç iş görüşmesine gittim. Ofis programları öğrendim muhasebeden mutabakat yapmayı öğrendim ama havaya. Hiçbir halta yaramıyor bunları bilmek. Beyefendiler sigortasız çalıştıracak ama benden ünüversite mezunu olmamı bekliyorlar iyi derecede İngilizce istiyorlar. Ben ne yapabilirim ki bana sigorta vermeyeceksiniz kısabildiğinizi kısacaksınız ama ben ünüversite mezunu olucam😂😂😂 ben üniversite mezunu olsam ne işim olur öyle bir işte ya şaka mı bunlar ya neden her yerden vuruluyorum. Bir yerden de yüzüm gülmüyor. Güzellik de bir işe yaramıyor anasını satayım o da aksine dert girdiğim işte namusumuzla izin veremiyorlar çalışalım. Numara istiyorlar eve bırakmak istiyorlar Allahın gerizekalıları. Neyse umarım bu sene ünüversite kazanırım. Eve kahvaltılık alabilmek için kahvaltılıklar bitse bile dolap tam takır olsa bile annemizin maaşımı bekliyoruz ailece. Aldığımız yiyecekler 3
-5 şey ama 350 tl tutuyor şaka gibi ya bu hükümetin başına geçirdiğiniz insanları Allah için iyi düşünün de geçirin. Lütfen. Yalvarıyorum ya. Ben zenginlik peşinde değilim bakın geçinme peşindeyim herkes öyle. UMARIM HERKES GENÇLERİ VE KENDİSİNİ DÜŞÜNEREK MANTIKLI DÜŞÜNEREK GELECEĞİ DÜŞÜNEREK OYUNU VERİR. BUNU YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DUALARIM ONLARLA.
-5 şey ama 350 tl tutuyor şaka gibi ya bu hükümetin başına geçirdiğiniz insanları Allah için iyi düşünün de geçirin. Lütfen. Yalvarıyorum ya. Ben zenginlik peşinde değilim bakın geçinme peşindeyim herkes öyle. UMARIM HERKES GENÇLERİ VE KENDİSİNİ DÜŞÜNEREK MANTIKLI DÜŞÜNEREK GELECEĞİ DÜŞÜNEREK OYUNU VERİR. BUNU YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DUALARIM ONLARLA.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer