tus a calısıyoruım konsantre olamaz oldum yardımm arkadaslarr
dr_burak3 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bendee, şu ara öyleyim :((
Motivasyon videoları izleyebilirsiniz aslında. Azıcık faydası olur belki010 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. tus hani şu bildiğimiz tıptakiler için olan sınav mı
022 Yorumla- +1 yıl
afedersin tıp öğrencileri burda uzun süre durmuyorlar o yüzden biraz şaşırdım :)
sınavına zaten 10 gün kalmış yorumlarda gördüm. Biraz beynini dinlendirmen lazım yani senin beynini rahatlatan uygulama neyse onu yapmalısın. Mesela film izlemek, dışarda biraz yürümek, arkadaşlarınla buluşmak gibi şeyler. Ayrıca 1 günlüğüne ara verebilirsin sadece dinlen. Birde beynini uyanık tutman lazım yani -az kaldı, bitecek- gibi şeyler düşünerek kendini motive et. - +1 yıl
muhtemelen kendini rahat bırakmıyorsun bu sebeplede moralin bozuluyor.
-Çalışmazsam yapamam veya istediğim gibi olmaz diyerek kendini sürekli baskı altında tutmamalısın. Tedbirli olmak, gerekeni yapmak iyidir ama fazlası zarar. Tusa hazırlanmak zaten zor oluyor bu bilinen bir şey bu durumda beyin zaten gerekli uyarıyı alıyordur birde sen üstüne gidersen sıkışmasına sebep olursun. Beyninde kendine vakit ayırıp dinlenmeye ihtiyacı var sonuçta. Sürekli bir yandna derslerle diğer yandan senin etkinle sıkma beynini. Kendini rahatlat biraz bugüne kadar zaten çalışmışsındır yani hiç bilmiyor değilsindir heralde
Kızlar Ne Diyor
3
Az kaldi dayann 😊
129 YorumlaSevgili yap 😉 az kalmış dayan 💪💪
03 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ara ver
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi