Son yıllarda karşımıza çok sayıda ayrılık haberleri çıkıyor. Bu noktada siz genel anlamda erkekleri mi yoksa kadınları mı daha sadık buluyorsunuz?İlişkilerde erkek mi yoksa kadın mı daha sadık?
Sizce ilişkilerde erkek mi yoksa kadın mı daha sadık?
Türkiyeye internet ve teknolojinin 1993 yıllarında girmesinden önce 70 80 90 yıllarda kesinlikle kadınlar der tartışmazdim bunu. Aza kanaat eden yokluk gören ama aslan gibi başı dik duran kadınlar varmis.. Örnekler, anlatılanlar vs.. Fakat yanlış internet ve teknoloji kullanımı, asosyallik, insanların özellikle sanal platformlarda kendini ispat etme çabaları ve boşluk anlarında attıkları ilk yer olduğundan şu anda kadın- erkek sadık kalmama, birbirlerini aldatma konusunda esitlenmis durumdalar ve yeri geliyor gerek tv de gerek bu platformda gerekse dışarıdan görüp okuduğumuz dinlediğimiz konularda ihanet eden kadın sayısının arttığını uzulerek görüyoruz
Sadik olsalar birbirlerinden faydalanmaya çalışmazlardı diye dusunuyorum Al Gül'üm ver Gül'üm Ben senden almayayım diyen yok Kullan işin bitince çöpe at Aynen buruşmuş bir mendil gibi...( Işın basında kendi aldığı zevki karşı tarafa aşk diye yutturma var zaten.. Burda sadakatten bahsedilemez
Tabikide kadin erkek yanindayken baska kümese bakiyor bunu yapam of şu sarisın sacli hatun gibi hatunmus bende derdim bende sacimi sariya boyaticam bana ne luzümu var sana bu hatun gibi yakismaz 😒 bende o zaman bende ona sende benim yanima yakismiyorsun hadi eyvallah dedim 😄😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler aldattığında eline yüzüne bulaştırıyor. Kadınlar iyi yalan söylüyor. 😒
Oran eşit. Kadın en az erkek kadar aldatır. Hep erkekler aldatır derseniz. O zaman bu adam kimle aldatır. Ya erkek nüfüsunun hepsi gay. ya da kadınlar yok. Var ama hepsi başkasını alıyor. Veriyor demiyorum. Çünkü alıyor sunuz. Veren biziz.
Garanti ederim erkek, çünkü kadınların çoğu sevilmeyi ister, istediği olunca da başka heyecan arar, ben çevremde o kadar kişi gördüm ne zaman sevseler giden kişiler kızlar oluyor, sonra o kırılan erkekler de duygularını yok edip bu sefer sevginin değerini bilmiyor işin garip tarafı kızların da çoğu buna düşüyor 🤦🏻♂️
Erkekler tabiki ben böyle gördüm 3 yıllık bir iliskiyi çöpe atıp en yakın arkadasımla yatakta gördügumden beri böyle sorun bendemiydi hayır icinde varmıs demeki ben bir iliski yasadigimde karsimdakine saygi duyarim istesem aldatirim onun ruhu bile duymaz ama yapamam sonucta bu iliskiyi ikimiz yasiyoruz ona saygi duyarken daha fazla baglaniyorum flort bile edemiyorum aklima hemen o geliyo harika bsi bide karsina senin gibi biri cikiyosa inanilmaz bisiiiiii :)
Bir beş yıl ve öncesinde kesinlikle kadınlardı. Ama şimdi yedek hesap açar gibi yedek hatta yedeğin de yedeğini alan yedi kocalı Hürmüz'ler var. Kadın basitleşti, kadın seks aracı haline döndürüldü, kadın kullan at moda düşürüldü. İki tarafında suçu yadsınamaz ama kadın kendi değerini daha da aşağı düşürdü.
Kimse gercekten birlesmiyor ki ayrilsin... ben&sen diyerek evlilik olmaz. Biz olamiyorsan kacinilmaz. Sadakat mesela ben&sen kulturunun kriteridir. Biz oldun mu evinin nafakasini colugun cocugun ihtiyacini bosverip disarida harcamaya adamin ici elvermez, kadinin da erkeginin varsa bir sikinti aralarinda disarida ac acina gezmesine. Kimlikler egolar soner, hersey oturup konusulur.
@mhmt33x kabasın ve gereksiz bir özgüvene sahipsin. Hadi kadın vurduruyor diyelim senin tabirinle. Seks kadın ve eekke içşn bir ihtiyaca kadının yapması neden ayıp görülüyor. ya da sevişmesi bir erkekle bu kadar kaba bir tabirle alay konusu oluyor. .
Sevip kendini dışarıya kapatabilen biri sadıktır. Dilersen kadın de dilersen de erkek de buna. Ben sevip bağlandıktan sonra dışarıya kör bakılmasından yanayım.
En İyi Cevaplar