Ben napiyim ya?
Yabancı sevgili ile uzak mesafe ilişkisi
Ben napiyim ya?
Şu an evlenmek istemiyor ve 4 sene sonrası için de kesin konuşmuyor ki konuşsa bile 4 senede fikri değişebilir. Ayrıca sen bu adamın Avrupa'da 6 senedir bir ilişki yaşamadığına inanıyor musun? Bu kadar rahat ve gamsız bir adam sen onu sadık sanırken seni defalarca aldatmıştır, benden söylemesi. Biraz daha bekletecek seni, sonra sen geçen bunca senene yanacaksın. Aptal olma diyeceğim ama 6 sene geç kalmışım. Çok safmışsın.
Arada başkaları ile görüştüyseniz zaten laçka ve ahlaksızca bir ilişki haline gelmiş ilişkiniz. Sen bu kadar rahat olabildikten sonra o evlenince de bunu senin odanda devam ettirir merak etme. Sen de aynı şekilde devam edersin. Sizinki olsa olsa açık evlilik denen ahlaksızlık olur.
Hayat bir erkeğin etrafında dönmüyor, evlenmek istiyorsan başka birisini bulmalısın.
ohooo 6 sene nedemek ya buzamana kadar zaten evlenme teklifi gelmediyse bundan sonrada gelmez...bide yani bu uzaklikda bilmiyorum tebrik ederim seni ben bukadar sabirli olamazdim heralde...neyse sonuc itibariyle sonucda böyle birsy düsünmüyor peki sen bir 4 sene daha bekleyebilirmisin onu düsün birinci...sonrasinda bu 4 sene sonra belki hic olmaya bilicenide bil...öyle karar ver
sen kişileri dış görünüşüne göremi degerlendiriyorsun profil resmime bakarak benim kişiligim hakkında nasıl bir yorum çıkardında seni niçin arkadaşım olarak ekleyeyim diye bmesaj atma gereginde bulundugunu açıklarmısın
soru soran arkadasim bana yazdi yaziyi...@blackroze33 nereye bagladin dis görünüsne profil resmin heralde arada büyük farki var birini kendin seciyorsun diyerini yaradan veriyo sana kisiliginin bozuk oldugunu söylemedim resim itici geldi
adam açık açık söylemiş. bu şartları kabul edersen böyle devam edersin ya da ayrılırsın. en güzeli sen kendi hayatınıa bak, 4 sene sonra yalnız olursan o zaman düşünürsün tekrar :)
Cevap
2Cevap
neden elin gavuru seni oyalıyor ve buna izin veriyorsun
yani arada birleşip sevişiyormuydun, nesine aşık oldun
Adam evliliğe hazır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar