Yabancı sevgili ile uzak mesafe ilişkisi

Merhaba, 20 gün öce şöyle bir soru sormuştum, uzak mesafe ilişkisini bitirememek diye. Ben Türkiye'de sevgilim Avrupa'da bıraktım ve buraya döndüm. Sonra 6 sene iletişimimiz hep sürdü ve gidip geldik birbirimize umutla. En sonunda ben bu ilişkiyi ya bitirelim ya da bişiler yapalım die patladım.

Konudaki erkek kişi şöyle bir tepki verdi:

"Görüşmeye devame delim ama senin daha fazla bu ilişkiye yatırım yapman içimi acıtıyor. Hem masraf yapmanı istemiyorum hem de üzülmenden korkuyorum. Şu durumda yer değiştirmemeiz imkansız görünüyor. Ben 4 sene sonra aile kurmak istersem o zaman belki " dedi. Tabi çok üzülüyorum. Ama ayrıldık da sayılmaz hala kopamıyoruz.

Daha sonra da bana

"Çok karamsar olmanı istemem, her şeyin çözümü var sıkılma" dedi.

Yorumlarınızı bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Yani ben de başkalarıyla çıktım belki o da çıktı mutlaka ama netice de biz hep yazıştık ve ara ara görüştük harika zamanlar geçirdik böyle kördüğüm bilmiyorum. En son onu karamsar gördüm. Daha once hep o beni gaza getirirdi şimdi sanki ben fişekliyorum "hadi yapabiliriz "gibi. Ne tuhaf bir ilişkim var ya.

Ben napiyim ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Hep telefonla orda burada sürekli görüştük. İstemese bitirirdik çok rahat o uzattı, ben de seviyodum. Şu an trip atıp ilişkiyi olumlu yöne çekmek istiyorum belki tekrar birleşmek gibi sizce nasıl mümkün olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani çünkü biz cidden aşıktık ve ben çeşitli sebeplerle dönmek zorunda kaldım
Yabancı sevgili ile uzak mesafe ilişkisi