Sosyal medya da onları nasıl bulabilirim
Yabancı sevgili nasıl bulunur?
Sosyal medya da onları nasıl bulabilirim

Eğer iletişim kurmak için gerekli dil eğitimini aldıysan işin çok kolay olacaktır. İnstagram üzerinden yabancı ünlüleri takip et. Onların takipçilerinden sana 20 tane nasip düşecektir. Fark edilmen lazım bacım. Bunu da popüler hesapları takip ederek yapabilirsin.
Merhaba, bunun için yabancı sitelerde takılmanız lazım. Mesela bu sitenin yabancı versiyonu olan GirlsaskGuys'a üye olabilirsiniz. Orada herkes yabancı yani her ırktan insan mevcut. Öte yandan instagram, facebook, twitter gibi sosyal medyalardan da yabancı olan kişileri, kanalları takip edip oradan yorum falan yazarsanız zaten sizinle etkileşime geçmek isteyen kişiler olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
5Cevap
Yabancı sitelerden sosyal medyadan olabilir
Yabancı çok ama genelde suriyeli ve afgan. 😁 tamam şaka. Antalya'ya gel, zibilyon rus var burada.
Sen yabancı erkekleri hak edecek ne yaptın peki?
Fazla güzelim ab vatandasiyim tip okuyorum yeterli bence
Yetersiz sadece arkadaşlığı hak edersin
@ɯǝๅɐๅǝ 😀😀
@ɯǝๅɐๅǝ biz yabancı kızları beğenirken siz kızıyorsunuz bize ama
Biz yabancı kızları beğenmenize değil karşılaştırma yaparak bizi aşağılamanıza kızıyoruz. Kız burada Türk erkeklerini gömerek yabancı erkekleri nasıl bulacağını sormamış. Ama nasıl yabancı kızlarla tanışırım diyen erkekler genelde çünkü Türk kızlarından.. diye başlayan cümleler kuruyor. Sen burada sana laf atılmamışken bile triplere girmişsin bir de bizi düşün
@ɯǝๅɐๅǝ Türk erkeklerinin hepsine sapık abaza gözüyle baktığınız için yabancı erkekler kezban kızları sevmezler
@ɯǝๅɐๅǝ siz kadınlarda şerefsiz serseri çarçakal it kopuk erkekleri seviyorsunuz efendi dürüst iyi niyetli temiz kalpli erkekleri de yalnız bırakıyorsunuz
Burası Muğla ölüdeniz. Buluyorum. Istediğimde
Aksaray , Eminönü , Karaköy
Buyrun benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?