Yabancı sevgili yapmak istiyorum internetten nasıl hangi sitelerden yapabilirim ve hangi millette şansımı denesem ona yoğunlaşsam
Cevabın nedir?
Ben bu siteden azerbaycanli buldum ama eski sevgilimle facebookta tanısmistim ama ben kendi milletimin istediğim için azerbaycanli istedim.. sana en uygunu azerbaycanli arkadaşım var ayarlarım sana.. çocuk zengin ve gönlü de zengin. en önemlisi çocuk üniversiteyi bitirecek iki sene sonra.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılingilizcen olcak
arap bitane hatun telimi almıştı geçen gün sdsdsd arayacak hala.
yurtdışına çık02 Yorumla- +1 yıl
Hahahhahaah
- +1 yıl
Arap kızları beni çok beğendiler arabistanda şortla gezdim fınfjıdnbjıdfgnjıdfnvb
interpals vede Hipenpal var kore japon cin gibi miletlei seç onlar amerika ingiltere hayrani dolayisiyla ingilizce delisi ayria bir ingiliz kadarda ck zorlamazlar seni :)
018 Yorumla
Soran+1 yılEğer amerika delisi iseler niye benle konussunlar ki saçma bence cevap bile vermezler diye düşünüyorum şahsen
- +1 yıl
Japon ve kore kardes dost ülke biz ile ondan dolayı özellikle korelilerin minnetleri var bir koreliye ben Türküm de direk teşekkür eder sana :)) benim postalastigim mektuplastigim çok Koreli arkadaş var ben ayrıca korefans olduğum icin *.* sekiz yıldır tanıdığım koreliler var çok cana yakinlar :)) ayrıca korede teknoloji ucuz ve gelişmiş baya bir yardimci da oluyorlar sagolsunlar bu konuda:))
Soran+1 yılPeki benim bir arkadas da fan ama bahsediyodu hiç konusmuyo erkekleri diye baya bir ugras vermişti zavallı kız ama bir türlü olmamıştı belki senin dediğin sitelerdir bilemiyorum ama ben de ondan dolayı bir önyargı oluşmuştu ne yalan diyim pek sıcak degiller diye düşünmüştük
- +1 yıl
O dediklerinden çok var hepsini bir kaşık suda bogarim ben onlarin.. öyle bir anda korelilerin üstüne atliyorlar resmen ee onlarda insan yani çok terbiyesiz şeyler yapan Türk kizlari biliyorum bende ama sen herseyi agirdan alicaksin ben tam 10 yildir bu işin icindeyim bide samimiyet önemli tabiki ben arkadaşlarımı türkiyede İstanbul'da ağırlamis biriyim benim gibi saygili olur hadi hemen sevgili olalım demez isen seni severler... dediğim gibi çok iyi ve oldukça zeki insanlar koreliler ondan dolayi dikkatli davran senin de iyi bir cevren olur :))
Soran+1 yılCanım fan dediysek öyle sevgili olalım tipli kız değil gayet düzgün biri arkadaşım sempatiden dolayı yazmıştı tabiki çok yakın olduğumuz için biliyorum ayrıntıları ve cidden hiç konusamamisti biraz da kısmet belki bilemiyorum. Ama sen bu konuda baya tecrübeli göründün gözüme biraz ayrıntı verir misin mesela nasıllar ilk mesajda ne demeliyim onlrdan ne bekleyeyim ne beklemeyeyim
- +1 yıl
Merhaba
Adim...
De sonra o da zaten hi der sana
Sonra direk ben turkiyede yaşıyorum de ardından da Türkiye hakkında ne biliyorsun de eğer dondurma, kore savaşı arkerleriniz yardimi , kebap diye bu cvplardan birini verirse tamam gerisi çook kolay
Amaa bir "hi" bile demez ise baskasini dene derim bide once kiz arkadaş edin o kizin arladaslarindan bulursun bir erkek:))
Civik olma samimi ama resmi cool ol bide renkli gözlü isen varyaa isin cokda kolaya biniyor bunun nedenini renkli gözlü isen soylerim:))
Soran+1 yılHmm tamam cevap verenlerden yürür giderim o zaman işte cevap vermemelerinden korkuyorum arkadasima olduğu gibi ben de bir önyargı oluştu bide arkadasim telefondan konusuyodu bir programdan galiba pcden değil:)) renkli değil gözlerim ama Kıvırcık saclarim var olmaz mi? Veeee kız arkadaş çok mantıklı geldi bana ama onlar baya milliyetciler diyr biliyorum ben ya kız bana ayarlar mi ki bir erkek:/
Soran+1 yılYok yok tamam denemekten ne cikar ki çok teşekkür ediyorum sonuçta yol gösterdin tecrübelisin sen baya ben hemmmenn yazıyorum tabiki ama takıldığım bişi olursa sana tekrar sormak istiyorum yardım eder misin bana lütfennnnn
Soran+1 yılHaklısın değillerdir belkide ben kulaktan dolma konuştum sen konusmussun daha iyi bilirsin tabiki
Soran+1 yılHmmm bak Kıvırcık sacliyim iste farklı olarak ve öyle kilolu falan değilim ama sıska da degilim orta diyelim
Soran+1 yılAma işte onlara göre ne güzel kim güzeldir bilemem ama Türkiye standartlarinda gayet giderim var bakimliyim da:)))
- +1 yıl
Onlarda kesinlikle mavi Yeşil goz yok ona bayiliyorlar
Ayrica koredeki estetik yapan yerlerde şu yazıyor"- Türkler gibi iri göze sahip olmak istermisiniz?" Yani onlarda bizim gibi çekik gözlü olmayanlari seviyorlar...
Hadi kolay gelsin sana:)
Facebook daki sayfalari unutma bak onlara bide özelden yaz artik yaa:))
Soran+1 yıltamam mesaj atiyorum bekle
tango uygulaması varya ordan bir ülke işaretleyip istediğim birisyle tanıştım ama ben ingilzce bilmediğimden konuşamadık.. sende o uygulamayı indirebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç duymadım onu anlatsana nasıl bir uygulama
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
38Cevap
+1 yılBu soru aklıma Eski sevgilim Nicole getirdi krnekfjbnvgfk Ben yurt dışında londra da tanıştım ingiltere ve amerikaya gidersen oradaki insanlarla ilişki kurmak zor işin veya paran olmazsa kimseyle ilişkin olmaz tabi üniyle gidersen farklı ben üniyle gittim kızda psikoloji okuyordu tanıştık ingilizcem iyiydi almanlar dan kesin kez uzak dur hayatımda gördüğüm en bakımsız en paspal en pis adamlar miden bulanır en iyi bulabileceğin erkekler azeri erkekleri italyan ispanyol erkekleri erkekleri yunan erkekleri ve fransız erkekleri hepsi cana yakın ve beyfendi bu ülkelerin hepsine gitiim ondan söylüyorum şansın varsa dilini öğren git ülkeye tanış
00 Yorumla
+1 yılİstediğin ülkenin date uygulaması olarak aratabilirsin örnek:
Biritishdate
Canadiandate
gibi arat bulursun.
Benim şansım yunandan oldu ;) Kendisiyle oldukça mutlu bir ilişkimiz vardı kültürler çok yakın.02 Yorumla
+1 yılinternetten olmaz bee. :) oraya gitmek lazım o ülkeye bence. ciddi sevgililik istiyosan tabi. öyle anca sanal sekse kadar gidersin orada kalırsın normal bir sevgililik olmaz öylesine muhabbet edersiniz bence. bence yani. ingiltere bence. :DD
00 YorumlaÖnce ingilizceni geliştir sonra bazı siteler var yabancıların muhabbet ettiği oralara takıl sonrası gelir zaten :D ben ingilizce öğretmeniyim ondan dolayı biliyorum :D
00 Yorumla
+1 yıl75 milyondan ümidini kesecek kadar tipin ve kişiliğin varsa bence hiç buluşma sessizce bir köşede ağla
20 YorumlaGoogle'dan '' Omegle '' diye arat, siteye gir. Oradan video kısmını seç ve cam aç. Karşında seni ve senin gibileri bekleyen binlerce yabancı olacak...
00 Yorumla
+1 yılAmacın dil öğrenmekse, illa sevgili olmak zorunda değilsin ki.
017 Yorumla
Soran+1 yılEvt amaç dil tabiki ne yapıcam yoksa yabancıyı ama kendime bağlayamazsam sıkılır gider ya
- +1 yıl
Öyle düşünme, bu yolda hem kendini hem adamı üzersin. Amaç yabancı dilse yabancı kız da bulabilirsin sonuçta o da yabancı dil bilecek :) Benim şahsen 2005'den beri tanıdığım, kısmen bazısıyla yüzyüze de görüştüğüm ve halen konuşmaya devam ettiğim yabancılar var. Kimi erkek kimi kız, hiçbiriyle de sevgili falan değilim.
Soran+1 yılVallahi çok denedim olmadı yürümedi işte sıkıldım artık insanlar iletisime gerçekten açık degiller tek yolbu bence... kızlarla başta inanılmaz ilerliyo sonra tık yoksonuç hep aynı
- +1 yıl
Çok iyi ingilizce bilen Türk bul ne diyim :) Çok çaresiz kalırsan bendekilerden birini paslarım sana :)
- +1 yıl
Hatta bir tane buldum bile, yaşını soruyor :)
Soran+1 yılHaha ciddi misin? 19
Soran+1 yılBu arada milleti ne
- +1 yıl
Arkadaş İskoç, 7-8 senedir tanıyorum. İngilizce konuşuyoruz sürekli dili temiz, yani anlaşılır. Yeni girdi 27 yaşına :)
Soran+1 yılYazisicaz değil mi bide sapık falan cikmasin sen iyi taniyon dimi
- +1 yıl
Sapık değil, Türkiye'ye bir kere gelmiş (Fethiye tarafına). Türk kızlarını beğeniyor ben de aklıma geldi yazayım dedim...
Soran+1 yılHmm nasıl olucak bu iş o zamn bide sen hemen deme öyle sevgililik falan akışında gitsin bide konuskan mi ben fazla degilim:))
- +1 yıl
Normal düzeyde. Ama tek taraflı yürümez yani senin de konuşman lazım.
- +1 yıl
Düşünme o kadar Esra Erol değilim evlendirmiyorum hemen :)
Soran+1 yılAfedersin az önce yazdığın seyi görmemişim tamam bir deneyelim
- +1 yıl
Mesaj falan at bari de detaya oradan girim tüm Türkiye'ye ifşa etmeyeyim herşeyi :)
Soran+1 yılTamam
- https://youtu.be/DVqSz4VeAO8
bu video bunu anlatıyor..
00 Yorumla Yabancılar türk erkek ister türkler yabancı hey allahım :D
00 Yorumla
+1 yılBize yaptığınız Nazi Tribi ga vur lara yapsbilicekmisin
30 YorumlaÇok fazla kasma kendini 3 bin kilo metre uzaktakını ne yapıcaksın yerli malını kullan ithal seni yıpratır
00 Yorumlaülkedeki sevgili alternatifleri seni çok üzüyor sanırım_?
03 Yorumla
Soran+1 yılAmaç dil gelistirmek başka bişi değil
Soran+1 yılVar da amac gelistirmek zaten
yabancı siteyle ne işin var asmalımescit turist kaynıyo herhangi bir barda kesin tanışırsın birileriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıbrıslı bırı var ama olgun 32 yasında cok zengın ıstersen bak sorunu begendım
01 Yorumla
+1 yılLitvanyali hatunlar cana yakın oluyolar belki erkekleri de oyledir. Face uzerinden tabii ki de
00 Yorumla
+1 yılen güzeli... biz de bir "kezban"dan daha kurtulmuş oluruz milletçe.
00 Yorumla
+1 yılBence almanlara dene derim almanlari taniuotum bende almanyadayim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldil için sevgili arıyormuş. mantık sevgilisi yapmak istiyor arkadaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılOmeglede takıl, kesin bulursun çok taş çocuklar var
00 Yorumla
+1 yılMeeften arap bir çocukla tanistim harika biri 2 haftadir cikiyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Seni 2. karısı veya 3. karısı mı yapıcak acaba? Ülke zaten suriyeli arap kaynıyor bir de afganlar geldi sen bu kafayla afganlarlada çıkarsın ama dikkat et canından olma bu ortadoğulu erkek sevdası yüzünden... Açıkcası canımdan olmak istesem ya da intihar etmek istesem gider bir arap erkek bulurdum.
+1 yılTürkler de bulamadigini yabancılarda mi bulcan zencilere git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyabanci dil yapıcam derken kabuklu solucanı yemeyesin sonra:)))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Rus yap. Rus kızlar harika oluyor.
10 Yorumla
+1 yılİttallyaaanoooo ndjfdkdndj
01 Yorumla- +1 yıl
çokta meraklısınız
+1 yılTürk erkeklerini beğenmiyormusunuz hanfendi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır beyfendi
- +1 yıl
neyini beğenmiyorsunuz
Soran+1 yılAman amaç sevgili değil ya dil geliştirmek
- +1 yıl
dil dile değerekmi dil geliştirmek
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
git gavurların altına yat o zaman
Soran+1 yılHaha niye olmasın
yabancı dil ve doğal ol yanlış anlama trip yapma
00 Yorumla
+1 yılsanal ortamda sevgili yapman bir işine yaramaz
10 Yorumla
+1 yılsanaldan mı olsun istiyorsun?
00 YorumlaYabancı dil ögren sonra bakarsın o işe.
04 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten anlasabilicek kadar gelistiririm hem sorun değil yeterki olsun
Soran+1 yılAynen öyle birini kendime baglamazsam bana ne diye zaman ayırsınki sıkılır gider
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce yerli yabancılardan başla :)
00 Yorumla
+1 yılinterpals butun dunya orda :)
00 Yorumla
+1 yılbu sitenin yabancı versiyonuna git :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Ben ayarlim ıstıyorsan :D
01 Yorumla
+1 yılingilizcen yoksa uğraşma.
02 Yorumla
Soran+1 yılVar da amaç dil gelistirmek zaten
- +1 yıl
dil dile değmeden öğrenilmezmiş :)
+1 yılinterpals ,, italki , girlaskguys . bu üçünü dene.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki hangi milletleri denesem Türkleri Türk kızlarını kim beğenir
- +1 yıl
genelde en çok polonya veya taylandlılar takılıyor herhald onlar mesaj atar en çok :) güzel değilsen kimse atmaz :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal ortamı boşver ya kimseye güven olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYabanci ya sonuçta hem yabancıyı başka nerden bulacam
ben cok yabancıyım hello papa:)
00 Yorumlayabancıyı bırak yerliye gel güzelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKacak et mi kescen :)
10 Yorumla
+1 yılyaparsın yaparsın onlar seni yapmasında
00 YorumlaSeni bekliyorlar onlar da
00 YorumlaBen yabancıyım tanışalım!!
01 YorumlaYok artık :D
00 Yorumla
+1 yılwe can talk :D
00 YorumlaYapma ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAl işte..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılwhat is your name?
12 Yorumla- +1 yıl
Ahhahah +
- +1 yıl
hahah tskler:D
Neden yabancı olmakı
00 Yorumla
+1 yılKafayi yemissin
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
+1 yılBana yazabilirsin