Ailem yüzünden mi oldu?

Ben oldukça asosyal bir insanım. özgüvenim sıfır. toplumdan soyutlanmış gibiyim. Eski arkadaşlarımla telefon konuşması yapıyoruz hemen sesin niye böyle çıkıyo yorgun musun diye sormaya başlıyorlar. Oysa ki hep evdeyim. Lise zamanımda ailem beni çok sıkmıştı. Tüm arkadaşlarım gezerlerdi beni bırakmazlardı. Arkadaşlarım bir yerlere davet ettiğinde izin alamam diyemiyordum hep bir yalan uydurmaya çalışıyordum. Kendimi koruyamayacağımı etrafın hırsız arsız dolu olduğunu söylerlerdi. Zamanında kimseyle gezemediğim için şimdi doğru düzgün arkadaşım da yok. Okulumda da bir şanssızlık oldu abuk bir tercih yapıp uzaktan eğitim yazdım maalesef geldi. 2 senedir çok bunaldım. İş bulayım diyorum. markette kasiyerlik falan. Annem hemen yapabilecek misin diye sorguluyor. Güvenim yine düşüyo. Nasıl açılabilirim ne yapabilirim kendime?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar 2 gün önce internetten ikea ya başvurmuştum bugün aradılar çarşamba görüşmeye gidicem arkadaşlar şans dileyin bana :)
Güncellemeler
+1 yıl
ilk mülakat olumlu geçti. bu gün de arayıp olummlu adaysınız ama pozisyon sıkıntısı var dondurduk ihtiyaç olduğunda geri dönüş yapıcaz dediler olmadı yani arkadaşlar. ühü
Güncellemeler
+1 yıl
az önce ikeadan aradılar pozisyonu tekrar açtık pazartesi 11 de görüşmeye çağırıyorlar. kadın kasa ekip üyeleriyle tanışacaksın dedi. bu ne demek oluyo?
Güncellemeler
+1 yıl
iyice güncellemem sayfası yaptım burayı ama paylaşmazsam çatlarım bugün tekrar görüşmeye gittim bir erkek bir bayan yaptı bu sefer görüşmeden bikaç saat sonra da işe alındım çarşamba günü de evrak götürcem. çok heycanlıyım çook :)
Ailem yüzünden mi oldu?