Erkek arkadaşımla ayrılınca son çare vefk yaptırdım ve tuttu. Barıştık ve yine birlikteyiz ilerde vefk etkisini kaybeder mi?

3 yıllık ilişkim erkek arkadaşımın benden istediği bazı şeyleri yapmamam sebebiyle bitti. Ben bu ilişkiye çok emek verdim ve onu çok seviyorum. Uzun süre barışırız diye bekledim hatta defalarca aradım ama sonuç alamadım hep bazı şartlar öne sürdü. Bende tavsiye üzerine bulduğum bir medyuma vefk yaptırdım ve tuttu hemde erkek arkadaşım tüm şartlarından vazgeçti. Şimdi aramız çok iyi ama ilerde vefkin etkisi bitermi diye korkuyorum yapan kişi vefk bozulmadığı sürece etkisi hep aynı kalır dedi. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Saçma sapan şeyler yazacaklar uzak dursun lütfen ayrıca günah falan diye akıl vereceklerde uzak dursun kimseden din dersi alacak değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle saçma sapan yorum yapanlar lütfen dağılsın ben bu konuyla ilgilenenler için bu soruyu sordum ayrıca vefk büyü değildir gelmiş geçmiş tüm osmanlı padişahlarının bile vefk işlemeli gömlekleri var üstelik o padişahlar aynı zamanda halifeydi. Ayrıca ben emek verdiğim bir ilişkiyi kurtardım sevdiğim adamın bana koşulsuz geri gelmesini sağladım ben bu durumdan rahatsız değilim size ne.
Erkek arkadaşımla ayrılınca son çare vefk yaptırdım ve tuttu. Barıştık ve yine birlikteyiz ilerde vefk etkisini kaybeder mi?