Sevgilimden ayrılmadım ama konusmuyoruz yani ara verdik.

Bana 2 hafta soguk davrandı , kavga ettik tartıstık her seyi yaptık. Bu 2 haftada benden sogudu fazla kıskandıgımı söyledi. Ama 3 aylık bir birlikteligimiz vardi ve ailemle tanısmıstı. Bize geliyordu süprizler yapıyordu yani ne olurda sikilabilir ki bir insan ? Belki fazla ilgimden sıkıldı olabilir cünkü kendimden cok deger verdim ben ona. Simdi ise konusmuyoruz ama beni sevdigini , tekrar eskisi gibi olmak istedigini sölüyor. Bu arada baska bir cocukla konusuyor ama sabah aksam konusuyor. Cocuga erkek kardesim diyebilcegim birini istiyorum oda bu cocuk diyordu ama ben inanmıyorum tabi ki. Yani sizce ne yapmalıyım ? Yardım edin lütfen. Kaybetmek istemiyorum ama kaybetmek zorundayım belkide cünkü yani asık olupta nasıl soguyabilir ki bir insan ? O kadar anıyı unutmak kolay mı? Sizce kıskandırmalımıyım dersiniz ? Twitterde olsun whatssapta olsun ? Bana yol gösterin please.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dedigi sey eskiye dönmemizi istiyorum ama olmuyor içimde hep 300 ton baskı var gibi hissediyorum dedi. Konusmayalım görüsmeyelim özleyelim dedi tamam dedim. Dün yine Seni seviyorum yazdı. Ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Size bir sorum daha var. Kızlar zaman geçtikce mi özler ? O kadar cok anımız var ki umarım unutamaz pisman olur. Yani gün geçtikce anlar dimi kıymetimi?
Sevgilimden ayrılmadım ama konusmuyoruz yani ara verdik.