Kız arkadaşımla ayrıldık görüşelim dedim ve dün buluştuk ama düşüncelerini anlayamıyorum sizce ne yapmak istiyor?

Merhabalar. Kız arkadaşımla ben ayrılmak istemiştim sorunlarımız yüüzden. 1 haftadır ayrı idik dayanamadım tekrar mesaj attım ve 2 kez teklifimin sonunda kabul etti dün akşam buluştuk sohbet ettik güldük falan ama hafif bir resmiyet vardı çok göze batan bir şey değildi ki o da normaldi çünkü ayrılık girdi araya. Ama ben bir kaç güzel kelime söyledim böyle şeyler söyleme lütfen dedi ama çok sert bir üslupla da uyarmadı beni. Bugün çok sevdiğimi anlatan mesaj attım bana öyle şeyler söyleme lütfen bir buluşma herşey iyi demek değil dedi anlayamadım yani. Dün güzeldi buluşmamız sadece gözlerini arada benden kaçırıyordu ama hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor bende onu anlayamadım sizce soğudu mu istemiyor mu istemiyorsa neden buluştuk ve neden güleryüzlü oldu yardım edin lütfen
Kız arkadaşımla ayrıldık görüşelim dedim ve dün buluştuk ama düşüncelerini anlayamıyorum sizce ne yapmak istiyor?