2,5 aylık birlikteliğimiz vardı. Onu çok sevdiğimi biliyor ve oda beni sevdiğini söylüyor ancak benimle olamayacağını kendisinin evlilik düşünmediğini. 7-8 sene beni mi bekleyeceksin diyerek ilişkimizi bitirerek arkadaş kalmayı istedi benimle. Arkadaş kaldık ve dün doğum günümde bildiği gördüğü halde aramadı kutlamadı bile. Aynı gece şu paylaşımı yapmış..
Kız arkadaşımla ayrıldık şöyle bir paylaşım yapmış sizce ne istiyor?
Beni kafasında açıkça bitirmiş zaten net bir şekilde anlaşılıyor... Benimle ilişkiye başlamadan 1 hafta önce birisinden ayrılmıştı. Dediğiniz gibi ya ona istinaden yazdı ya da beğendiği için paylaştı.. Bir de benimle arkadaş kaldıktan sonra İnstagram adresine kilit simgesi koydu. Şuanda kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum olacaksa seninle olur seni seviyorum ben çünkü demişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kararsız insanlar hem kendine hem karşıda ki insana eziyet eder bir şey ya olur ya biter bu kadar basit sürümceme de bırakmanın anlamı yok
Cok kararsız ve dengesiz birisi
Süslü puslu konuşmaya gerek yok sevdiğiniz insanın gözlerine içtenlikle bakıp "seni seviyorum" de yeter diyor
fmoacmoafmaofmaodkw
Bana itafen olduğunu düşünmüyorum pek.. 2 aydın konuşmuyoruz görüşmüyoruz bile.. Arkadaş kalalım dedi kendisi. Doğum günümü bile kutlamadı.
Tamam işte bunu bir başkasına diyor , başka bir eleman tarafından artık seni seviyorum kelimesini duymayı bekliyor, ya da öylesine beğenip paylaşmış
Beni kafasında açıkça bitirmiş zaten net bir şekilde anlaşılıyor... Benimle ilişkiye başlamadan 1 hafta önce birisinden ayrılmıştı. Dediğiniz gibi ya ona istinaden yazdı ya da beğendiği için paylaştı.. Bir de benimle arkadaş kaldıktan sonra İnstagram adresine kilit simgesi koydu. Şuanda kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum olacaksa seninle olur seni seviyorum ben çünkü demişti
Beğenip paylaşmıştır o zaman
Nasıl saçma geliyor şöyle şeyler varya
Sevemiyorum şöyle sözleri
Knka bunu başkasına yazmış sad but true
bence sana itafen değil
Kime itafen peki eskide unutamadığı birisine olabilir mi?
buyuk ihtimal
Senle bi alakası yoktur. Üstüne alınma;)