AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ben borç değil eğer durumu varsa karşılıksız da alınır. Ben alırım.
Sevgilisinden istemez
Bence de
İster.
Delikanlı adam da olsa insanlık hali. 😂
Hehehe insanlık hali de git çalış kazan 😅
Okuyom ben. 😂
Hım o zaman aileden 😅
İsteyebilir bunun delikanlı olmakla bir ilgisi yok
Çok alakası var adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur
Her şeyi erkekten beklemek saçma tamam sorumluluk sahibi olması şart tabiki ama istese ne olacak delikanlılığı gidecek değil ya
Her şeyi erkekten beklemek saçma tabiki. Çalışır çabalar iş yerinden avans ister. Çok kişi gördüm hatun parası yiyen hesabı ona ödeten bizde bu yanlış. Hele sürekli borç isteyen erkekler de var. Kullanıyorlar...
Erkek olarak düşünüyorsun işte. Ama belki parası falan yoktur ne biliyim olabilir
Hayır olamaz. Olmamalı. Parası yoksa yok. Gitsin çalışsın ne demek parsı yok!
Peki neyse sen delikanlılığa sığmaz diyorsun demek ki çok büyütülecek konu değil
Bence önemli bir konu. Büyütmeye gerek yok hiçbir şeyi. Olduğu kadarı yeterli. Evet sığmaz böyle böyle sömürülen bir çok kız var!
Peki soner beyy
EyvAllah iyi sabahlar
Sağol sana da
resimde borç alır gibi bir hali yok
Resim de sevgili var sadece!
bir de bisiklet var
Ben göremiyorum.
Sorudaki " hatun ister o başka da " kısmı bile ne kadar hatalı bir soru olduğunu gösterebilir sanırım..
Hatalı bir soru değil. Sana göre hatalı bu beni hiç ilgilendirmiyor...
İstemez bana ters şahsen
Ne güzel bana da aynı şekilde 😅
Aynı kafadayız dogru yoldayız bromm 👍👍
EyvAllah
Çok zor durumdaysa olabilir
İsteyemez adam olan çalışır çabalar
İsteyebilir insanlık hali
İnsanlık hali tabiki fakat istememeli
İsterim tabi. Hayat müşterekti demi.
Hayat müşterek de bu başka bir şey
İster zamanında da geri ödemeli
Verilen borçlar genelde ödenmez 😅
Acımdan ölsem istemem çok çekinirim
Hatunun istemesi ayıp değildir fakat istmemesi daha güzeldir hoştur
Bence kadını erkeği yoktur ya
Hayır var!
Neden
Çünkü erkek olan adam olan çalışır çabalar kadın çalışmak zorunda değildir
2019 yılındayız kadında çalışmak zorunda artık erkeklere bağlı yaşayamayız
Erkeklere bağlı yaşamak zorunda değil. Yaşamayın zaten!
E o zaman? Paraya ihtiyacımız varsa çalışmak zorundayız şimdi borç veren erkek ayrılınca basa kakmayacagı ne malum
Güven yoksa almamak gerekir..
Kimseye güven olmaz insanlar değişiyor 😀
Genel olarak insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık fakat herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı...
Borcu sevmem cok açıl olmadıkça kimseden isteyemem
Ne güzel abi bende sevmem hayatta istemem
Parasal konulara girmem.
O samimiyete gelinmişse
Evet gelinmişse evlenin gitsin
Delikanlı ister
Hayır istemez
İster bende verirdim
Tabi tabi kesin verirsin Amatha 😅
Verirdim yazdım yani vermişliğim var 3-5 lirq da değil
Ne kadar verdin misal 😅
Parça parça 150-200 verdim bunları toplayınca 1500 yapıyor ehliyet alırken parası yetmemişti onu da ödemiştim
Yuh kız yuh 😅Peki geri verdi mi😅
Vermek istedi ben kabul etmedim o zmn çifttik çiftler arasında borç mu olur 😂 şimdi olsa belkiii isterim ama belki
Hehehe Allah'ım ya 😅Ulan ben kızdan bir kuruş yemedim şimdiye kadar da yemem😅
Öyle düşünen erkekle ömür gecmez sana diyim. Niye yemezmişsin ki kadından para alırsan erkekliğinden vermiyorsun 😂 kadında da para olabilir yeri gelir yardım eder
Geçmezse geçmez bana ne😅Bizde böyle 😅Ulan zaten iki tane sevgilim oldu biri ile bir kere buluştuk o da parkta ikinci ile de iki üç ya sürdü 😅ne ara para yiyelim😅Yardım istemez şey olabilir hani sinemaya gideriz benden sonra yemeğe gideriz ondan olabilir 😅
Diyelim ki önemli bir şey param yetişmedi ben kıyamam destek çıkardım sende destek çıkarsın ama zor durumdayken mecbur yardım edeceksin ben hiç pişman olmadım. Yardım ettiğim için mutluyum kimse zor durumda kalsın istemem. Sende ilerde kız arkadasından isteyebilirsin normal bir şey
Yok ben eş isterim elimden geleni de yaparım hayırlısı. Amin inşaAllah. Kız başka erkek başka. Ben pişman oldum😅
Neden istenmesin
Çünkü gidecek çalışacak çabalayacak kazanacak!
Ister ne olacak ki?
İstememeli gidip çalışmalı kazanmalı sorumluluk sahibi olmalı avans alabilir ailesinden alabilir çevresinden alabilir karttan çekebilir
Tamam almayin ulan soneri kizdiriyorsunuz😂
Hehehe teşekkür ederim 😅Yok yani ben üzülüyorum kullanıyorlar kızları kızlar da saf saf veriyor. Sonra sevgilime şöyle verdim böyle verdim ama gitti!
Tamam ben borç vermicem sen rahat ol😂 soner kiziyor bana diyecegim😂
Hehehe eyvAllah 😅Yok beni karıştırma işin içine 😅Param yok de 😅
Zaten yok param😂😂😂
Neden paran yok senin çalışmıyor musun sen 😅
Yok vallah çalışmıyorum ağam😂
Hımm niye ki iş mi yok evladım 😂
Yok ağam bana iş bulsana ağam😂
Hehehe iş bulmak isteyen bulur ama arayan bulamaz 😅
Arayan istemiyor muymuş agam?🤔
Söyle bir şey var herkes iş arıyor dönüş bekliyor. Böyle iş bulunmaz. Ben yıllarca iki iş yaptım yarından itibaren yine devam edeceğim ikinci işe. İnsanlar keyfine göre iş arıyor bulamaz tabiki!
Keyfime göre degil, okudugum bolume gore iş ariyorum.
Hımm ne okudun özel değilse ben genel olarak söyledim zaten sen sensin sadece 😅
Inşaat muhendisiyim ama insaat sektorunun hali ortada.
Hımm şu an sıkıntı şehirin de önemi var. Hangi şehirdesin ki?
Başkent :)
Orda da mı sıkıntı yuh😅Bir arkadaşım vardı burdan kız o da Ankara da idi ve inşaat mühendisiydi şu an konuşmuyorum numarasını da sildim😅Keşke olsaydı ona sorardım😅
Vay be niye sildin 😃
Bütün kızların numarasını sildim. Ailem haricinde. Onun ki de gitti😅
Ne istedin kadinlardan?🤔
Nasıl yani ne istedin derken? Zaten aramam sormam mesaj atmam kimseye açmam da mesaja belki cevap veririm😅Canım istedi sildim😅 İstemiyorum kız numarası filan 😅
Ne yani senle konuşmak isteyen cinsiyet mi degistirsin?😂
Sana bir soru sormak isteyen kadin 2 dk için erkek olsun😃
Ya soru sorana eyvAllah fakat sürekli napıyorsun nasılsın neredesin şimdi napıyorsun nasılsın bunaltıyor beni. Hem telefon samimi gelmiyor bana mesajlaşmakta. Ayrıca hayatıma kimseyi istemiyorum. Konuşup ne yapacağız ki! Kız arkadaşda istemiyorum. Derdi olur dinlerim. Bir şey danışcak dinlerim. Tavsiye de bulunurum. O kadar! Fazlasını istemem! Akraba eş dost kimseyi aramam çekirdek ailem haricinde açmam kimseye bir de çocuklar gençler var efendi saygılı olanlar tabiki.
Anladim işte ergenlikten cikmişsin. Ablamin konustugu kişi 31 yasinda, zırt bırt ariyor gülüyorum. Benim de konuştuğum kişi ile hiç mesajlaşmamiz yok. Bunlar kişisel şeyler. Herkes zırt birt aramaz, yazmaz 😃
Hehehe ben çocuksu biriyim ama ergen değilim. Zaten hiç sevmiyordum ki! Birçok kez hesabıma girmediğim oldu ya da kapattığım oldu. Yani her gün her gün konuşmaya gerek yok. Hani evlenceksek konuşuruz zaten bunun için de çok zamana gerek yok. Tanıma tanışma sonra aileler tanışır hazırlıklar yapılır evleniriz. Her gün her gün napıyorsun nasılsın şimdi nasılsın napıyorsun bok mu var yahu 😂 Çalışıyorum işte işteyim 😂
Hahahaha guldurdun😂😂 aynen katiliyorum. bir sure sonra ayni seyleri konusmak da yavan tadi veriyor
Hehehe hep gül kardeşim 😀 Sıkıcı oluyor yahu 😅Hani eşime sorarım gün içinde napıyorsun canım nasılsın bir şey olursa haberdar et beni akşam ararım işten çıktım falan filan bir şey istiyor musun hayatım eksik var mı bu kadar yeter 😅
Ya zaten evlenince azaliyor her sey😊 en baştan alismamak en makbulu😂
Yok yahu azalmaz evden işe işten eve her yere her şeyi eşimle ne azalacak çoğaltırım azaltmam😅
Yok beeee azaliyor😂
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede bende olmaz o kareler meselesi. Ben sevgiliye ve kız arkadaşa karşıyım çocuklar gençler ile hep sohbet ederiz sohbetimiz bitmez bir sigarq almaya gitsem bütün esnaflar tanır 😅 yabancı esnafa gidiyorum ki tutmasınlar beni 😅
Uuuuu senden kaldi mi yaaaaa? 😱 artik sevgilisi olmayan garipseniyor. Eş, sevgili gibi olmuyor tabi ama iş yüku fazla olunca sevgili gibi ilgi çok olmuyor bence😃 benim cevremdeki analizlerim bu
Küçükken de garipserlerdi kızlar ile neden gezmiyorsun diye! Tabiki eş sevgili başka. Eş helal olur sevgili haram. Benim her şeyim gelecekti eşim her şey onun için çalışıyor çabalıyorum... hayırlısı...
Umarim degişmezsin🙏 hayirlisi aynen...
Elimde olsa keşke değişsem hayatımı diktiler...
😂😂 degisme bence direkt iyi biri ile evlen
Borçlar bitsin imkan olsun evlenicem 😅
Allah kolaylik versin :)
Amin inşaAllah cümlemizin
İster tabiki
Bence istememeli abi 😅
peki :)
ister gerekliyse. ne var bunda?
İstememesi gerekir. Çalışıp çabalamalı kazanmalı sorumluluk sahibi olmalı. Ailesi var yoksa bile iş yerinden avans alabilir yoksa bile arkadaş olabilir yoksa bile kredi kartından alabilir
yoo bankaya borçlu olacağıma seviglime borçlu olurum. sevgilimse cidden zaten ondan daha yakını yoktur haytımda. bu noktaya aldığım biri varken neden arkadaşıma bankaya borçlanayım?
Bankaya kalmadan ailen iş yeri arkadaş yok mu?
Bankadan almak sevgiliden almaktan iyidir. Yakın olabilir hayatına normal bir şey yakın olcak tabiki. Çünkü erkeğe yakışmaz! Hatundan para istemek!
sen şu delikanlılık sandığı triplerle takılan arkadaşlardansın galiba? erkeğe yakışmaz.. bu gene kendi kendimize koyduğumuz bir tabu.. rahat ol kimse seni bununla yargılamaz. acil bir durumun vardır alırsın ödersin. ha arkadaşından almışsın ha sevgilinden. aksine benim hayatımdaki kadıın bana borç verecek kadar maddi gücü olabilmesi benim hoşuma gider. benim elime bakarak yaşayacak hayatta yaprak sarması yapmaktan başka marifeti olmayan bir kadın zira ilgimi çekmez. bir gün ona lazım olur başka gün bana. bu güne kadar hiç bu durumda kalmadım. gerek olmadı kimseden borç istememe. ama gerekirsede ilk kapısını çalacağım insandır sevgilim. ya da eşim. kaç yaşına gelmiş bir insan olarak ailemden para istemek aksine küçük düşürür beni en azından kendi gözümde.
Ister. Insanlık hali
İnsanlık hali de git çalış kazan avans al ailenden al arkadaşlarından al yani ya da karttan çek 😅
Zorda kalınca istersin tabi.. Her zaman değil
Erkekler parasız kamaz diye bişy yok ki😜
Ben istemem 😅Delikanlı adam istemez 😅Parasız kalmamalı 😅Çalışmalı sürekli daima
Kalmamalı tamam da şu an üle krizde zaten😞iş bulmak ayrı dert, geçinmek ayrı dert
Kriz de çalışmak isteyene iş çok ben yıllarca iki iş yaptım sigortam yılda 500 küsur yattığı oldu. İkinci ise ara vermiştim yarından itibaren ikinci işe başlıyorum. İnsanlar keyfine göre iş bulamıyor sadece...
Ben isteyemem
Ne güzel 😀
İstemez.
İstemez
İsteyebilir.
Neden istemesin ki?
Adam olan çalışır çabalar istemez
Bence ister
Sence olabilir bence olmaz 😅
Ben istemem
Ne güzel yakışır
😊😊