Delikanlı adam , erkek dediğin, adam ol...
Kendinize bu kadar toksik kalıplar yapmayın. Borç mümkün mertebe kimseden istenmez ama illa istenecekse önce aile sonra sevgili gelir aklaw çok doğal bir şekilde.
Maddi dara düşmenin kadını erkeği yok. Hepimiz ayni ekonomik sorunlarla yüzleşiyoruz. Birbirinize destek cikmayacaksaniz, sevgilinizin desteğini sindiremeyecekseniz zaten sevgili de olmayın. Yeterince olgunlasmamissiniz demektir.33 Yorumla- +1 yıl
Düşmez kalkmaz bir Allah illaki herkes dara düşebilir. Fakat erkek istememeli. Ailesinden ister çevresinden arkadaşlarından ister iş yerinden avans ister karttan çeker ama kızdan istemez. İstememeli. Olgunluk ile alakası yok!
- +1 yıl
Eş başka devir değişti. İnsanlar heves zevk peşinde birbirini kullanıyor. Herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok. Aynı şey değil. Kadın parası zehirli değil adam olan çalışır. Kazanır. EyvAllah canın sağolsun ben buyum!
En İyi Cevaplar
+1 yılİsteyebilir bunun delikanlılık ile bir alakası yok bence.
41 Yorumla- +1 yıl
Hayır isteyemez bizde delikanlılık ile alakası var adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur...
+1 yılAslında erkeklerden bu şekilde ''delikanlı adam'' kızdan şunu istemez bunu istemez diyerek, kadınları aşağıladığımızın farkında değiliz.
Kadından istenir neden istenmesin bu bağlamda denilmek istenen şu ki kadın o kadar aciz ki ondan birşey isteyen rezildir aşağılıktır kadına muhtaç kalınmaz falan.
Kadından borç para alırsın geri verirsin ne var bunda.
Kadının parasını yemekte kötü birşey değil.
Kötü olan sadece birini kullanmaktır35 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseyi aşağılamadım. Fakat adam olan borç istemez sevgilisinden. Çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur.
Yanlış düşünüyorsun! Kadın aciz değildir. Kadın üstündür. El üstünde tutulur. Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif...
Kadına muhtaç kalınır kalınabilir karakter meselesi..
Ne mi var! Çalışırsın çabalarsın sorumluluk sahibi olursun gerekirse avans alırsın iş yerinden. Ben de kullananlar yüzünden diyorum zaten. Geneli kullanıyor sömürüyor. Saf çok! - +1 yıl
Niye o zaman kadında erkekten istemesin çalışıp kazansın KADIN olsun 😑? Aynı mantık değil mi
- +1 yıl
Kadınlık çalışmak ile olmaz. Ama çalışmayam adam olamaz. Adam denmez çalışmayana!
- +1 yıl
Hadi ordan be 😒
- +1 yıl
Bizde böyle!
Bu istediğin kisi ile ilgili değil de borç kavramı ile alakali borcuna ne kadar sağdıksın onunla alâkalı bir konu. Ben genel olarak borç almaya karşıyım ancak almam gerektiginde ise kız arkadaşımdan bir çekincem olmadan isteyebilirim. Zaten aramızda bu samimiyet duzeyi olusmadiysa flörttür o iliski olsa duramazsın
18 Yorumla- +1 yıl
Bende almaya karşıyım herkesten. Kız arkadaşımdan da hayatta isteyemem. Gider çalışır kazanırım...
- +1 yıl
Bence yanlış değerlendiriyorsun olayı. Çalışacaksın tabi calisirken anlık bir durum oldu paran çıkışmadı yanında kiz arkadasın var ne yapacaksın söyleyemeyecek isteyemeyecek misin? Bu durumda bu gercek bir iliski olmaktan çıkar ki. Ya senin maddi güçle kız arkadaşını kontrol ettigin bir ilişkiye döner ya da kız arkadaşının seninle maddi imkandan dolayi birlikte olmasına.. yani gercekten çekineceğin birisi ise iliskiyi tekrar gozden gecirmende fayda var zira kötü günde neler olacağını kestirmen cok guc olur
- +1 yıl
Diyorsun ya anlık durum oldu. Yanında kız arkadaşın filan var. Kredi kartı denen bir şey var. Planlı hareket etmeli. Düşünmeli her daim. Benim ilişki ile işim olmaz. Ayrıca sevgili eş değil. Paran yoksa bir yere gitmeyeceksin bu kadar basit!
- +1 yıl
Güncellemeden sonra senin gibi birisine laf anlatamayacağımın farkındayım ancak yine de şansımı denemek istiyorum. Kız arkadaşından para istediğin bir senaryoyu düşün ya ne olacak ne kaybın olacak 3 4 gün sonra geri vereceksin anlık gelişti neden isteyemiyorsun mantıklı bir gerekçen var mı? İsteyen adam değildir falan safsatasına hiç girme. Sırf sizin gibi düşünme konusunda eksik kalanlar yüzünden erkeklerin üzerinde daha büyük baskılar söz konusu oluyor ne yazık ki, o yüzden işten atılan çocuğuna giyecek kıyafet alamayan adamlar intihar etme raddesine gelip hatta intihar ediyorlar. Sen çaresizliğin ne olduğunu hiç tattın mı? Bu kadar kolay yargı yapabiliyorsun adam değildir diyorsun? eleştirilerinizin kulağına su kaçırdığınız için kaç kişi buhran bunalım sahibi oluyor bunları görüyor musunuz acaba? İt kopuk olanlara canım cicim yapın demiyorum. aradaki farkı kavramı iyi bilin diyorum.
- +1 yıl
Ben laf anlamam. Doğru tektir. Kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez. Ben istemem. Parasız gezmem. Çalışır çabalar kazanırım. Erkek kadından fiziksel olarak daha güçlüdür. Erkek ağır işleri üstlenecek. Kadının çalışması zorunlu değildir. İş çok çalışmak isteyene! Yani ben yıllarca iki iş yaptım. Çevremde çok var iş yok diyen yıllardır. Boş boş gezen..
Çareler içinde çaresizlik nedir bilir misin? İmkansız diye birşey yoktur imkanları imkansızlaştiran insanlardır. Aradaki farkı ben biliyorum fakat genel olarak insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar nesilden nesile daha da kötüye gidiyor. Sonuç olarak eş değil o. - +1 yıl
Tek bir doğru hiçbir zaman yoktur. Her şey siyah veya beyaz değildir dostum. Bu kadar kasma. Erkek fiziksel olarak daha mı güçlü bilimsel olarak araştır bakalım hangi fiziğin daha çok dayanıklılığı, gelişmiş kas sistemi mevcut, erkekler daha iri sadece sandığın kadar bariz bir üstünlük yok. Sandığın gibi sadece fiziksel iş yok. senin bahsettiğin her şey ataerkil toplumların sosyal varlık olarak kadınları kısıtlamasından kaynaklanan bir durum bilgin olsun
- +1 yıl
Doğru tektir. Her şey siyah beyaz değil katılıyorum. Fiziksel olarak daha güçlüdür kuvvetlidir yaratılış olarak. Kadın erkeğe emanettir. Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif...
Bilgim var bizde böyle! - +1 yıl
İşte senin mevcut bilgin sadece islam coğrafyasını kapsıyor. Dünyanın genelini değil, Kadının erkeğe emanet olduğu falan da yok, herkes bir birey eşitçilikle uzaktan yakından alakan yok hocam yaradılış olarak güçlü olma konusuna gelince aynı ebatlarda kadın ve erkek sporcuların müsabakalarını izleyebilirsin var böyle durumlar sana fikir verebilecek belki bakış açını biraz genişletebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılO samimiyete gelmişsek zaten erkek de kadın da birbirinden borç isteyebilir. :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ya kız istesin ama erkek istemesin o nasıl erkek nasıl adam yani 😅Hem kıza verilen para borç değildir canı sağolsun😅Paranın lafı mı olur
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlılık ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sevgili kavramı evlilikten iki tık aşağısı olmuyor mu?
Hayatını birleştirecegin kişi kötü durumda ise başka kim ilk yardımcı olur?
Ehh bunu farklı şekilde kullananlar da yok değil. Bak ona delikanlı denmiyor işte. Ayrı bir kulvarda değerlendirmek lazım.13 Yorumla- +1 yıl
Bence alakalı. Hayır öyle değil. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık heves ve zevk peşinde millet birbirini kullanıyor. Tabiki herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı
- +1 yıl
Sana bu konuda katılıyorum. Zaten suistimal olayını yazmıştım. Hee o Oscar oyuncularına gelince cinsiyet olarak farketmiyor bu durum. Yiyicinin cinsiyeti olmaz
- +1 yıl
EyvAllah abi tabiki cinsiyeti yok insanlar genel olarak. Hayırlısı...
+1 yılBu çok pis bir konu ya benim başıma geldi ama bakıyorum hep o istiyor işler kötü gidiyor diye ben de işsiz kaldım dedim adam uzaklaştı waaayyy a. m. q e diyorsun isteeeerrr istemez güçlüyüm gel düştüm kaç Adam sa Erkek se istemez abi yok mu bu herifin ailesi tut ki yok arkadaşları tut ki o da yok ikinci ek iş yap ben yapabiliyorsam dişil halimle sen de yap Hayır utanırsın heralde dimi erkek halinle karşımda böyle bişiy işte kuzum almasınlar çalmasınlar kapımızı gidip ek iş yapsınlar 😬😬😬🤭🧐
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de başıma geldi defalarca sevdiğim değil sadece eş dost akraba komşu gençler abiler hiç tanımadığım insanlarda. Sektör et üzme kendini canı cehenneme pusşt herif. Evet istemez ya ailesi yok mu neden boş duruyor gitsin çalışsın. Ben yıllarca iki iş yaptım gece gündüz. Misal yarın yine başlıyorum ikinci işe. Git çalış kardeşim. Adam ol hasta etme adamı 😅
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😅
+1 yılDelikanlı delikanlı yolarım sizi. Sevgiliniz insan değil mi? Delikanlılıkla ne ilgisi var? İster ve o çok sevdiği erkekliğine de zarar gelmez. Her şey cinsiyet değildir.
127 Yorumla- +1 yıl
Çok ilgisi var. Adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur
- +1 yıl
*İnsan olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur
- +1 yıl
Kadınlar çalışamaz mı? Her şeyi cinsiyete bağlamaktan vazgeçin. Kadınlar dizini kırıp evinde oturmamalı. Kadın da çalışıyor kazanıyor ve bu kazandığından borç veriyor. Hiç ilgisi yok
- +1 yıl
İnsan olan değil. Adam olan çalışır. Lafta herkes insan herkes adam. Kadınlar da çalışabilir ama çalışmak zorunda değildir. Kadınlar evde oturun demiyorum ki nerden çıktı bu😅
Seninki ile benim ki hiç alakalı yok konu şeapma 😂 - +1 yıl
Adamlık konuyla ilgili değil. Adamlık cinsiyet belirtir. İnsanlık çok daha önemlidir. Ayrıca kimse erkekler çalışmak zorunda demiyor. Bu erkeklerin kendisi olmazsa evin yok olacağını falan sandıkları için uydurduğu bir şey. Benim birkaç tanıdığım var, kadın çalışıyor, kocası çalışmıyor. Bunun cinsiyete ilgisi yok.
- +1 yıl
Adamlığın cinsiyeti yoktur. Erkeklerden daha adam daha delikanlı olan hatunlar tanıdım. İnsanlık önemli zaten. Her şeyden önce insanlık. Ama boş boş gezen bir erkek boş insandır. Ben diyorum. Elektrik su doğalgaz market pazar nasıl olacak?
Vay anasını kadın çalışıyor koca çalışmıyor işte o adam değil 😂 - +1 yıl
Adamlık veya delikanlılık erkekleri ifade eden sözcüklerdir. Erkekler de boş gezebilir, canı öyle istemiştir, iş bulamamıştır, üşeniyordur çalışmaya... İnsanlık işe bağlı olsaydı koskoca profesör karısını öldürürken hayat kadını böbrek bağışlamazdı.
- +1 yıl
İzin günlerinde olabilir. İş bulamamak yok ben yıllarca iki iş yaptım ve şu an da iki iş yapıyorum. Üşeniyorsa boş insandır. Çalışan herkes adam olamaz...
- +1 yıl
İnsan olmak ve insanlığı olmak farklı şeyler biliyor musunuz? Ben de size (insanlığı olmak anlamında) insan olan çalışır diyorum ama siz çalışmayı erkeklere hitap eden "adam olmak" ile sınırlandırmaktan kurtulamadınız...
- +1 yıl
Ya kusura bakma ben herkese insan demiyorum insan gibi vücudu var diye Ben neyin ne olduğunu biliyorum zaten anlayana sinek vızıltısı saz anlamayana davul zurna az kadınlarda çalışabilir fakat erkek çalışmak zorunda evine ailesine bakmak zorunda
- +1 yıl
Hayır değil. Ayrıca neyin ne olduğunu bilmediğiniz belli. Erkek olmadan kadınlar yaşayabiliyor. Demek ki kimsenin bir zorunluluğu yok. Ev işleri para vs aile içinde bölüşülür. İşleri kadına parayı erkeğe yıkmak kadar yanlış bir bakış açısı daha olamaz
- +1 yıl
Ben biliyorum Evet yaşayabiliyor yaşayamıyor demedim ki kimsenin bir zorunluluğu yok Adam olan çalışır çabalar ailesine bakar işleri kadına yıkmıyoruz ki
- +1 yıl
Aileye tek kişi bakamaz. Neden kadın değil de erkek? Sadece fiziksel açıdan daha güçlü diye sorumluluğu erkeğe yıkmak anlamsız. Ben kadınla erkek arasında fark olmadığını açıklamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Aileye tek kişi bakar demiyorum ki Neden anlamıyorsun kadın erkek eşittir zaten
- +1 yıl
O zaman neden aileye bakıp para getirmek sadece erkeğin göreviymiş gibi konuşuyorsunuz?
- +1 yıl
Sadece erkeğin görevi demedim edebiyat biraz edebiyat
- +1 yıl
Aslında "Adam olan çalışır ailesine bakar" tam olarak bu anlama geliyor
- +1 yıl
"Erkek çalışmak zorunda evine ailesine bakmak zorunda"
- +1 yıl
"Kadınlar çalışmak zorunda değil"
- +1 yıl
Edebiyatın zayıf bu anlama gelmiyor
- +1 yıl
Erkek çalışmak zorundaysa ve kadının çalışması isteğine bağlıysa bu erkeğin görevidir
- +1 yıl
Tabi sizin açınızdan bakarsak
- +1 yıl
Hayır erkeğin görevi değildir Ben böyle şey demedim
- +1 yıl
Edebiyatım zayıf değil. Yorumluyorum. Eğer bunun böyle olmadığını söylüyorsanız edebiyatınız bozuktur. Ayrıca yukarıda yazdığım "Erkek çalışmak zorunda" alıntıydı. Tek bir noktasını bile değiştirmedim kontrol edebilirsiniz
- +1 yıl
Benim edebiyatın çok iyi küçüğüm buna herkes bilir fakat Herkes anlamaz benim edebiyatımdan yaşamak gerekir biliyorum değiştirmedin teşekkür ederim sohbetin için fakat biz anlaşamayacağız O yüzden burada bitirelim açtım Sonra da görüşmek üzere İyi bak kendine
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Ama kardeşiniz olarak bir tavsiye vereyim, bu kafadan çıkmalısınız. Saygılar...
- +1 yıl
Benim bu kafa değişmez 😊Saygılar ve sevgiler 😊
+1 yılPara ile ilişkiyi karıştırmayın sen bide delikanliligi katmissin icine
Soru ve bazı görüş yapan cahiller görüyorum
Ister tabiki
Niye istemesin insan o an basi sıkışık olur en yakın onu goruyordur isteyebilir normal bisey ben suana kadar bircokkez istedim oda benden istedi lazim oldugunda gene isterim oda benden ister bu boyle devam eder.11 Yorumla- +1 yıl
Evet kartım. Cahillik sana göre. Bize göre değil. İstemez. Gitsin çalışsın kazansın!
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılParaya ihtiyacının olmasının cinsiyetle bir alakası yok
41 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum cinsiyet ile alakası yok fakat soru ile alakası yok!
İsteyebilir. Ama iliskinin ilerlemiş olması gerekir. Yani bir iki ay dır tanıdığın biri olmamamli. 😂😂
219 Yorumla- +1 yıl
Hayır isteyemez alamancı hatun😅Yok öyle dünya 😅Gitsin çalışsın kazansın ailesinden alsın arkadaşlarından alsın avans çeksin karttan çeksin 😂
- +1 yıl
O zaman arkadaşlarından ister 😅Önce banka iş yerinden avans ister😅Ben karşıyım böyle işe eş olur başka 😅
- +1 yıl
Eder eder ben eş isterim😅 Yoo öyle olmuyor genelde heves ve zevk peşinde insanlar
- +1 yıl
Herkes sen değil ki 😅Sen zor bulursun😅Kriterlerin çok 😅
- +1 yıl
Hehehe Allah'ım Allah'ım yok sigara içmesin 😅Yok şöyle yok böyle 😅
- +1 yıl
Hehehe Allah'ım ya kokulu sigara da var 😂
- +1 yıl
Ufff tamam hıh 😂Ben sigara içerim ama gelecekteki eşim geldiğinde bırakacağım 😅
- +1 yıl
Bırakırım valla😂
- +1 yıl
Ulan şimdi kendimi düşünmüyorum. Kendim için hiçbir şey yapmadım!
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun diye bir şey demiyorum 😊Bahane değil!
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılCatir catir istiyolar valla. geri donus var mi hayir. biz isteyince hatirlatiliyor ama boyle de sacma bir olay.
23 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç istemedim istemem de isteyemem. isteyenden uzak dur.
- +1 yıl
benim hayatima girenlerden ve cevremdekilere nazaran yorum yaptim.
- +1 yıl
Benden de çok istediler vermediler geri
Bu konu sevgilimle az önce geçti 😂😂 para istemiştim hesabını yaptım dedim su kadar almışım dedim oducem yok dedi yooo oducem lan sanane dedim icim rahat etmez dedim o da konu kapandı odemiceksin dedi yoo ben kapatmadim ki dedim oducem bitti dedim 😂😂😂
014 Yorumla- +1 yıl
Hehehe ulan sen ne fenasın ya 😂kesin ödersin tabi kesin 😂Ben vermem valla eşimden başkasına para filan 😂
- +1 yıl
Hehehe ben ilişkiye karşıyım sevgiliye de karşıyım 😊Sizinkini bilemem 😂
- +1 yıl
Bana ne 😂
- +1 yıl
Sus lan 😂
- +1 yıl
O kadar da değil severim seni 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Canın sağolsun 😅
Delikanlının iyisi borç para isteyendir. Her delikanlı borç para almalıdır. Delikanlı adam dediğinin borçlu olanı makbuldür. Borç delikanlının kamçısıdır. Sevgili dediğin delikanlıya borç para verendir. Oh be saçmaladım.
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe çok güzel yazmışsın tebessüm ettim güldüm😅Canın sağolsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki istebilir bunda kötü bir şey yok ki zaten durumu olsa istemez herkesin dar günü olabilir 🙆
21 Yorumla- +1 yıl
Yok isteyemez istememeli katılmıyorum ailesinden istesin çalışsın kazansın arkadaştan istesin karttan çeksin 😅
+1 yılBiz delikanlı hatunuz, yeri gelir harçlık bile koyarız cebine animallah djkhgdas👌
33 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah delikanlı hatunun hali de bir başka bizde delikanlılı genciz kabul etmeyiz 😅Ama hani gün içinde birşeyler olur etkinlik filan bunu da ben öderim der o başka 😅En fazla o kadar yani
- +1 yıl
Yakışık almaz abicim. Sefkilimse haddini bilicek okkadar ✋🤨
- +1 yıl
Aynen o kadar 😅Çok pis ederim yani😅
Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Gönül ister ki kimseden borç almayalım ama o duruma düştü mü insan ne fark ederki.: kadından almışsın erkekten almışsın..!
13 Yorumla- +1 yıl
Kadın erkek farkı etmez ama sevgiliden almak yanlıştır
- +1 yıl
Delikanlılıl yasalarınca yanlış 😅
+1 yılDeli kanlı adamın sevdiği kadın borç para istemesine gerek kalmadan anlayıp yardımcı olmaya çalışır zaten. Delikanlı adam böyle kadını sever..
13 Yorumla- +1 yıl
O da güzelmiş fakat delikanlı adam çıtır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur.
- +1 yıl
Her delikanlı adam bir gün dara düşer. Önemli olan yanında olan kandının dara düştüğün zamanda yanında olabilenini seçmek güzel kardeşim..
- +1 yıl
İllaki. Düşmez kalkmaz bir Allah. Manevi olarak yanında olması yeterli. Zaten sevgilisine muhtaç olandan hayır gelmez!
Sen ona, o sana güvendiğin zaman sorun yok bence.. Ben tercih etmem ama gerçekten mecbur kalırsan istemelisin.. Sonuçta hayat arkadaşın oluyor..
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki güvenmek çok zor hayırlısı. Bende tercih etmem. Eşim olduktan sonra zaten paramız ortak olur...
Hayatta isteyecgi en son kisi olmali neticede erkek ne olursa olsun parasini ya kendi kazanmali borc alacaksada son çare sevgilisi olmalı 😎😎😎
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum zaten sevgiliye gerek kalmaz diye düşünüyorum. Aile olur arkadaş olur komşu okur iş yeri avans olur banka kartından olur olurda olur yani...
+1 yılBen doğru bulmuyorum., Delikanlı adam sifatiyla degil yalnis anlaşılmasın. farklı bir sempoz ve düşünce.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende doğru bulmuyorum abi. Sıfatların canı cehenneme.
- +1 yıl
Aynen kardeşim.🙏
+1 yılErgenlik dönemimde 13yaşından bahsediyorm ilk kız arkadaşımdan geçinirdim 😁😁 ama şimdi katiyen hayır derim galiba
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum yakışmaz bize 😅
+1 yılAlıp verdiğinin lafını edene delikanlı demem, borç isteyince yalandan yok diyeni sevmem.😂 Elbette.🦋
12 Yorumla- +1 yıl
Hehehe Allah'ım ya borç alınır verilir yani neden borç diyoruz😅Hayır katılmıyorum istemez almaz
- +1 yıl
😄🦋
+1 yılEger kadın kendi kazaniyorsa isteyebilir elbetteki
41 Yorumla- +1 yıl
Hımm isteyebilir tabiki insanlık hali ama bize yakışmaz 😅Bizde böyle bir şey yok 😅Gitsin çalışsın kazansın karttan çeksin arkadaşından ailesinden istesin yani 😅
Delikanlı adam sevdi kisdan para istemez
İsteyende erkek kızı sadece kutlamak içindir21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😊
En son sevgilime kontör atmıştım. Paranın lafını yapan kızda erkekte tehlikeli.
21 Yorumla- +1 yıl
Tabiki lafını yapan erkek de kız da tehlikelidir fakat borç isteyen erkek daha tehlikelidir..
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim demişsem hayatımı bölüşmeyi düşünüyorum demektir. Borç alabilirim ve verebilirim.
21 Yorumla- +1 yıl
Tabiki abi bende hayatımı bölüşmeyi düşünüyorum. Hayatım olsun hatta hayatımın anlamı gecem gündüzüm ayım güneşim her şeyim sevinçlerim neşem kahkahalarım mutluluğum ve daha bir sürü şey. Fakat abi almamak daha iyidir. Eş olursa başka...
Çok sıkışırsa para konusunda ister istesin yani delikanlı adam ama sevgilimse ciddiysek destek olmak gerek... 🌺
118 Yorumla- +1 yıl
Tabi destek olmak gerek minnak amenna da bir de şu var çalışmadan sorumluluk sahibi olmadan sevgilisinden geçinen parasını yiyenler var bunlar adam değil 😅
- +1 yıl
Hehehe boş insanlar 😅Verme zaten 😅 Seninki hiç istedi mi senden 😅
- +1 yıl
Heheeh yakışır profil koymuşsun çok tatlı olmuşsun 😅 hoş geldin😅
- +1 yıl
Rica ederim 😅Hoş gördüm 😅İyiyim yemek yedim şimdi😅Sipariş bekliyorum 😅Sen napıyorsun nasılsın 😅
- +1 yıl
Hehehe sana da afiyet olsun 😂Yakışır 😅Bir gün garsonluk yapıyorum 12 sene filan olmuştur müşteri kahve istedi yaptım bilmiyorum ama sordum yanımdakilere verdim müşteri seslendi bu nasıl kahve diye 😅 Bildiğiniz türk kahvesi dedim 😅Köpüğü nerde dedi 😅Ben nereden bileyim dedim 😅 Beğenmiyorsaniz başka yerde için 😂😂
- +1 yıl
Hehehe küçüktüm yahu yıllar önce 😅Atarlı giderli zamanlar 😂
- +1 yıl
Hehehe evet malesef 😅
- +1 yıl
Hehehe bilirim kendimi 😂Ne güzel severim gıcık hatunu 😂Hayırlı kandiller güzel insan 😊
- +1 yıl
Geliyom hemen 😅
İsteyebilir bu çok doğal. :D
33 Yorumla- +1 yıl
Hayır isteyemez hiç doğal değil 😅Adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur
- +1 yıl
Yargı ile ne alaka 😅Ailesi yok mu arkadaşları yok mu çevresi yok mu işi gücü yok mu olmadı kredi kartı denen bir şey var yani 😅
İster ya neden istemesin
35 Yorumla- +1 yıl
Ya nasıl ister gitsin çalışsın kazansın adam olsun
- +1 yıl
Çalışırsa zaten iş yerinden avans alabilir verme kimseye borç 😅
- +1 yıl
Heh dimi 😅
Heyatını paylaşacak kadından her şeyi isteye bilir diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Eşi olduktan sonra eyvAllah..
+1 yılCinsiyet ayrimi yapmayalim bence erkeklerde insan yani zor durumda kalabilirler neden vermiyelim
13 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyet ayrımı yok. Kadın erkek eşittir fakat erkek kadından fiziksel olarak daha güçlüdür. Çalışır çabalar avans alabilir ailesinden alabilir çevresinden alabilir karttan çekebilir...
- +1 yıl
Ama erkekler atm degil 😂
- +1 yıl
ATM demek istemedim ya 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVersede almam erkek adam kadindan para istemez istememeli zaten bana ters gider çalışırım genede istemem 👍
21 Yorumla- +1 yıl
Vay yakışır helal olsun aynı şekilde düşünüyorum 😀
+1 yılİsteyebilir belki o anlık yaninda hiç para kalmamistir.
15 Yorumla- +1 yıl
Anlık bir dey için borç alınmaz ki yoksa yok😅Adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur Diloş 😅Gitsin ailesinden arkadaşlarından istesin karttan çeksin 😅
- +1 yıl
Bu konularda sana hak veriyorum. Bugün kafamdaki düşünceler dağınık biraz. Bunun için soylediklerinle ilgili birsey yazamiyorum doğru düzgün. Teşekkür ederim eyvallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim Dilara😅
Hayırdır ne oldu varsa yapabileceğim bir şey biliyorsun. Canın sağolsun rica ederim bende teşekkür ederim lütfen sıkma canını olur mu 😊 - +1 yıl
Biliyorum seni Allah razı olsun senden Sağol varlığını yeter. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
EyvAllah Dilara amin inşaAllah cümlemizden razı olsun Rabbim 😊Rica ederim
Eğer lazım ise isteyecek tabi. İsterim ulan :D gerçi ben evliyim
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe evli olan ister zaten eşi ile ortak olur! Paranın lafı olmaz!
Kadın erkek eşit diyoruz. Ayrıca ister neden istemesin ?
124 Yorumla- +1 yıl
Evet eşittir fakat erkek kadından fiziksel olarak daha güçlüdür. İstemez çünkü gidip çalışsın kazansın!
- +1 yıl
Olabilir ailesi yok mu işi gücü yok mu arkadaşı yok mu? Neden sevgili?
- +1 yıl
Bahane bunlar
- +1 yıl
Abi peki iş güç aile eş dost arkadaş daha mantıklı değil mi?
- +1 yıl
Hımm bence bu şekilde gelişmemeli abi ayağını yorganına göre uzatmalı
- +1 yıl
Heheeh tamam abi 😅Canın sağolsun 😅
- +1 yıl
Tabiki abi benim de sevdiğim ailemden sayılır...
- +1 yıl
Bana göre olur abi
- +1 yıl
Canın sağolsun abi eig mi istiyorsun?
- +1 yıl
Hehehe abi ya veririz en iyi görüş 😅
- +1 yıl
EyvAllah abi Allah kolaylık versin. Bende teşekkür ederim abi diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim abi😊
Altını çizmişsin:”Delikanlı Adam” yazmışsın elbetteki sevgilisinden borç para istememelidir
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊
Delikanlılığı dar kalıplara sokmaya gerek yok. Borç para da ister, yemek de yapar, bulaşık da yıkar.
13 Yorumla- +1 yıl
Yemek yapar bulaşık yıkarken ama borç para istemez bizde böyle abi 😊
- +1 yıl
EyvAllah abi bende sana saygı duyarım. Büyük konuşmak değil abi karakter meselesi zaten sevgili kullanmıyorum. Ne güzel abi yakışır
Yani istesin ne var bunda 🙄 para sonuçta çok da önemli değil
11 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil de adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur
+1 yılİnsanlık hali ne olacsk ki isteyebilir hayat müşterek
15 Yorumla- +1 yıl
İnsanlık hali filan değil adam olan çalışır çabalar kazanır
- +1 yıl
Tabiki doğru ama istemesin de de bir sıkıntı yok demek istedim ben
- +1 yıl
Bence sıkıntı yani Burcu
- +1 yıl
Saygı duyuyorum sana soner napiym
- +1 yıl
EyvAllah Burcu bende sana saygı duyarım
+1 yılİstemez bence. Evliysen bu başka mesele."Ama aşkıııım bana borç para lazım😣😢" diyen erkek mi olur?
14 Yorumla- +1 yıl
Bence de istemez istememeli. Olmaz olmaz olmamalı zaten evli iseniz para ortak olur...
- +1 yıl
Aynen valla 😄😄
- +1 yıl
EyvAllah 😅
- +1 yıl
😉😉
- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben istiyemm 5 gün aç kalırım kıza adam görünürüm muhtaç olmam
15 Yorumla- +1 yıl
Yakışır helal olsun
- +1 yıl
kızda benim degerimi anlamıyor abii
- +1 yıl
İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat et kardeşim başıma geldi hayatımı zikti!
- +1 yıl
aynen öyle ama yinede biz olduğumuz gibi olalım vallaha insanın diye bisey yok bu zamanda para var
- +1 yıl
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık dikkat et kardeşim Rabb'im gönlüne göre versin
Ben almıştım geri verdiğimde almadı benden o istese veririm ama
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel borç olmamalı zaten yardımcı olmalı birbirine sevenler fakat adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur
+1 yılDelikanlılık ile alakası yok aradaki samimiyet ile alakalı bir şey, çok acilmo
15 Yorumla- +1 yıl
Alakası var abi 😅samimiyet ile alakası yok
- +1 yıl
Sevgili seviyesi ve kişinin kendi karakteri önemlidir. Hayat arkadaşım diyebileceğin insan ile aranda böyle şey olmamalı.
- +1 yıl
Katılıyorum abi seviye ve kişinin karakteri önemli. Evlilik varsa başka ama genel olarak insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık heves ve zevk peşinde millet birbirini kullanıyor. Dikkat etmek lazım. Ayrıca abi sevgiliye gelene kadar çok şey var. İş güç aile arkadaş komşu banka
- +1 yıl
Orası öyle tabi, son çaredir istemek ve hatta yansıtmak bile :)
- +1 yıl
Aynen öyle abi hayırlısı Allah muhtaç etmesin 😅
Delikanlilukla ne ilgisi var gercktn yoktur ister. Ama parami yemek icin istiosa olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Çok alakası var. Çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur. Avans ister ailesinden ister çevresinden ister karttan çeker hatundan istemez. İstememeli zaten geneli kullanır dikkat et..
+1 yılErkekler Olarak Kusursuz Değliz. Yeri Gelir Alırım...
19 Yorumla- +1 yıl
Kusursuz değiliz tabiki insanız kusurlarımız olabilir. Ben almam!
- +1 yıl
Saygı Duyuyorum. Muhtaç Kalmadıkça Bende Almam. En Son Çare Baktım Olmuyor Canım Borç Verir Misin Derim.
- +1 yıl
EyvAllah bende saygı duyarım ama kişiye fikre değil. Ne güzel muhtaç da olmamalı. Çalışıp kazanmalı sorumluluk sahibi olmalı. Avans alınabilir iş yerinden olmadı anne baba arkadaş olabilir.
- +1 yıl
Kanka son çare derken saydığın şeyleri kastediyorum. Başka yolu yoksa ne yapayım yani. Fazla guru Göze vurur derler 😊👍🏻
- +1 yıl
Yahu o kadar şey var kredi kartından alır son çare olamaz gurur ile alakası yok 😅
- +1 yıl
😂😂😂Aksini savunmaya devam ediyorum. Sen alma ben alırım aga 😂😂
- +1 yıl
Hehehe canın sağolsun 😅Sen al ben almam gönlünce olsun hayırlı sabahlar 😅
- +1 yıl
Sanada Dostum 😊👍🏻
- +1 yıl
EyvAllah 🤗
+1 yılKadın istiyorsa erkekte isteyebilir bu anormal gözükmemeli.
13 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum adam olan çalışır çabalar
- +1 yıl
Tabi ki çalışıp çabalar ama Hayat müşterektir biri düşerse diğeri kaldırmalı zor durumlar da yanımız da destek olmalılar.
- +1 yıl
EyvAllah iyi hoş katılıyorum hayat müşterek tabiki de ana baba kardeş yok mu? Hiç kimsesi yok mu? Gitsin iş yerinden avans alsın...
+1 yılNe alaka delikanlılıkla borç istesem herkes verir ama insan yakınından ister.. benden istenmişti vermiştim
13 Yorumla- +1 yıl
Bizde böyle. Biz böyle gördük. Bende istesem verirler fakat isteyemem ama çok verdim. Aile var arkadaş var iş güç var kredi kartı var sevgiliye kalmamalı
- +1 yıl
Zaten kredi kartını düzgün kullansan kardeşten daha kardeştir iki tane kredi kartim var toplam 17 bin limit. borç istemiyorum kimseden ama istenebilir sevgiliden geri ödeme şartıyla
- +1 yıl
Katılıyorum bence de daha kardeştir çünkü insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar hayırlısı. İstenebilir de bana göre uygun değil arkadaş olur aile olur komşu olur ama sevgili olmaz 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana kalırsa gerçekten ihtiyacı varsa iki taraf da birbirinden borç isteyebilir ancak yüzsüzlüğe, iyi niyet suistimaline kesinlikle karşıyım ✔️
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık. Hem katılıyorum hem de katılmıyorum. İki tarafta isteyebilir tabiki fakat erkeğin istememesi gerekir. Gider çalışır çabalar kazanır ailesinden ister avans ister çevresinden arkadaşlarından ister karttan çeker yani. İyi niyet suistimali çok malesef insanlar menfaatci ve çıkarcı...
+1 yılValla istedi verdim ama artık vermem hiçbir sevgilime çok iyi tekme yedim çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Verme verme bende yemiş kadar oldum. Dikkat et..
+1 yılİstemesi sorun olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye göre değişir bizde sorun!
+1 yılNiye hatun ister de "delikanlı" adam ister mi diye sordunuz?
Pekala isteyebilir.36 Yorumla- +1 yıl
Ya ne kadar eziksiniz. Erkek isteyemezmiş, adam olan çalışıp çabalarmış. Kadın niye istiyor o halde? Kadın da çalışıp çabalar. Sırf kendinizi yüceltmek için kadını aşağılıyorsunuz!
- +1 yıl
Hatun ister çünkü, hatunlar çalışmak zorunda değildir fakat adam olan çalışıp çabalamalı sorumluluk sahibi olmalı. Evine ailesine bakmalı. Bence isteyemez sende isteyebilir eyvAllah...
Ezik değilim estağfurullah senin ezikliğin. Kadın da çalışıp çabalar tabiki. Ama çalışmasa da olur. Ben kimseyi yüceltmiyorum. Kadınları da asla aşağılamıyorum. Erkek ve kadın eşittir fakat erkek kadından fiziksel olarak daha güçlüdür. Erkeğin ağır işleri yapması gerekir. Sevdiğine hanımına ağır iş yaptırmamalı her konuda destek olmalı yükünü hafifletmelidir. Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif.
Sorun şu! İnsanlar birbirlerini kullanıyor. Çok var sömüren. Anası babası yok mu işi gücü yok mu? İsteyemez avans istesin anasından babasından istesin arkadaşlarından istesin!! - +1 yıl
Püf çelişkilerle dolu cümlelerin var ve anlamayacağın da belli zaten. Hem diyorsun aşağılamıyorum hem de erkeğin sorumlulukları var. Fiziksel olarak eşit olmayabilirler fakat sosyal haklar bakımından hepimiz eşitiz. Kadını sevmiyorsunuz, amacınız sadece kendinizi biraz daha yüceltmek. Ezik olmanın nasıl olduğunu bilirim ve evet, siz eziksiniz.
- +1 yıl
Çelişki sana görü küçüğüm. Bana göre yok. Benim gençlerime göre yok. Çevremdeki insanlara göre yok. Sana göre olabilir. Canın sağolsun. Erkek kadından fiziksel olarak daha güçlüdür yaratılış olarak. Sosyal haklar diğer her şey eşit zaten. Ben hep eşitliği savunuyorum. Allah Allah ben gelecekti eşimi çok seviyorum. Çalışıyorum çabalıyorum her şey onun. Ona daha güzel bir hayat sunmak için. Eşimi severim hayatım olur. Diğer insanları insan olanları Allah rızası için severim ama uzak olsunlar. Çocuklar hariç😅
- +1 yıl
Seni de senin gibiler sever zaten.
- +1 yıl
Keşke benim gibiler sevse kurban olurum ona!
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlık ihtiyacı varsa olabilir
20 Yorumla Kimden istesin, kötü yola mı düşsün 😅
27 Yorumla- +1 yıl
Hehehe abla ya 😅Ana baba kardeş arkadaş komşu banka 😅 adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur 😅
- +1 yıl
Abla her yolu denedi ama olmadıysa ondan hayır gelmez sektör et 😂
- +1 yıl
Yani abla aslında iyi bir insan da olabilir istisnalar kaideyi bozmaz genel olarak şey ettim ben 😂
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun abla verelim gitsin bari ne yapalım 😂 ama ben borç istemem yani bana yakışmaz o kadar 😂
+1 yılDelikanlı olan eşi dışında birine yan gözle bakmaz öncelikle
10 YorumlaHer şeyde antibiyotik kullanılmaz, kullandıktan sonraysa alkol alınmaz. Bu nasıl soru?
03 Yorumla- +1 yıl
Sıradan normal bir soru!
- +1 yıl
Hatunlar alır alabilir. Mantıklı fakat mantık kişiden kişiye göre değişir. Sana göre mantıklı olmayabilir. Herkesin mantığı başka çalışır. Kimse aciz olur demedim. Kadın erkek eşittir fakat erkek kadından fiziken daha güçlüdür ağır işleri yapması gerekir. Eşine sevdiğine yüklenmemesi gerekir. Ahir işler yaptırmaması gerekir. Bizde böyle sizde öyle olabilir!
Kadından para isteyen ezik gibi..
32 Yorumla- +1 yıl
Dimi yani kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Delikanlı adam isteyemez onu biliyorum
313 Yorumla- +1 yıl
Doğru biliyorsun 😅
- +1 yıl
Hehehe bende istemem. Utanırım kendimden. Hem çalışıyorum çok şükür aile var eş dost var gençler var tanıdık bir sürü insan var hiç olmadı kredi kartı denen bir şey var 😅Çok doğru düşünüyorsun 😅Öyle erkekler varki restorana geliyor hatuna hesap ödetiyor 😅Biz gülmekten öluyoruz ulan bu nasıl adam 😅
- +1 yıl
Arkadaş eş dost iş güç banka bir sürü yol var komşu 😅son kişi bile olmasın 😅
- +1 yıl
Hehehe anladım tamam tamam 😅Amin inşaAllah cümlemizi😊
- +1 yıl
Vay eyvAllah seninde Regaip kandilin mübarek olsun. Hayırlı geceler dilerim amma ondan önce diğer sorularıma da beklerim😅
- +1 yıl
Şimdi geldim traş oldum😅Zor değil yahu karakter ile ilgili genelde sorularım 😅Bak gelmediğin varsa gel ilham gelmiyor 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim geliyorum bende şimdi 😅
+1 yılBence sevgili iien istenilmemesi gerekli
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin iyisi borç istetmez
13 Yorumla- +1 yıl
Bence de katılıyorum abi 😊
- +1 yıl
ama istetmez de
- +1 yıl
Abi ya ben yanlış okumuşum 😅
Sevgilin iyisi borç istemez. Ona katılıyorum ben. Birde görür gözler elinden geleni yapar tabiki...
Ister, ne var bunda? Sevgiliniz IMF degil ya.
11 Yorumla- +1 yıl
İstememel abi. Gitsin çalışsın kazansın.
Ben istemem şahsen niye kadın için normal olsun?
13 Yorumla- +1 yıl
Kadın için normal. Kadın çalışmak zorunda değildir. Fakat erkek adam olan çalışmalı kazanmalı sorumluluk sahibi olmalı evine barkına bakmalı..
- +1 yıl
Sana göre olabilir bana göre değil...
İster tabii, neden istemesin ki?
11 Yorumla- +1 yıl
İstemez çünkü delikanlı adam adam olan çalışır çabalar kazanır sorumluluk sahibi olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir normal de her erkek yediremez bunu
13 Yorumla- +1 yıl
Zor bir şey yani utanılacak bir şey git çalış çabala avans al gerekirse ailenden iste
- +1 yıl
Ayne öyle valla hayatta isteyemem
- +1 yıl
EyvAllah ne güzel
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam