Bir erkek sevgilisinden rahatça borç para isteyebilir mi?

#orkide
Bir erkek sevgilisinden rahatça borç para isteyebilir mi?

#orkide
Uzun süreli bir ilişkim olması ve güvenmem lazım. Hoş, uzun sürmesi için de güvenmem lazım. 😂Yoksa pek de öyle uzun sürmüyor.
O uzun süreli ilişkide de onun da benim yanımda maddi ve manevi olarak yanımda olduğunu görmem lazım.
Normalde şu an konuşmuyoruz. Pek de iyi bitmedi muhataplığımız ama en son flört ettiğim kişi mesele istese verirdim ama isteyecek kılık da yoktu zaten. Verirdim dedim. Çünkü kendisinin de bana geçmiştir parası. Lafını da eden biri değildi. Şimdi böyle biriyse isteyebilir ama lafını eden erkekler de çok. Ki benim gözümde paranın lafını eden erkek de erkek değildir. Nihayetinde ilişki devam ederse ve evlilikle sonuçlanırsa ev geçindirecek. Mutlaka para kazanması lazım. Kadın, belki bazı durumlarda evde oturmak zorunda kaldığında bile erkek çalışıp o eve para getirmek zorunda. Sevgiliyken lafını eden evlenince hayde hayde eder. Mesela böyle biriyse borç falan da vermem.
Teşekkür ederim. 😊🌸
Kadın ya da erkek fark etmeksizin bunun bir adabı olduğunu düşünüyorum. Kolay kolay kimseden borç isteyemem ben ve aynı hassasiyetin karşı taraf tarafından da gösterilmesini beklerim. Tabi ki gerçekten sıkışık durumdaysa yardımcı olmak gerekir ama bu sürekli hale gelirse menfaat ilişkisine dönerse o zaman tadı kaçar. Keyifli günler.
Oraya kadar gittiyse nikahı basarım ama şöyle bir durum oldu zor günlerden geçiyorum 10 bin ödemem vardı geçen ay işi bıraktım en yakın arkadaşım dedi dert etme veririm ben kabul etmedim iş buldum az da kredi kartına girdim hallettim rabbim nasip etmesin kimseye muhtaç olmayı.
Hiç istemedim ama isterim :D Para neden ilişkilerde bu kadar soru işareti anlamıyorum, çok tehlikeli kafalar.
https://www.youtube.com/embed/RUCRDbFleT0Cevap
67Cevap
Allah hiç kimseyi bir kadından borç isteyecek duruma getirmesin. Her erkek isteyemez diyorum.
Türkiye’de isteyemez ama yurtdışında istiyorlar
Selam gadası 🙃
İşin içine para girdiği zaman ilişkide yıpranma daha fazla olabilir. Çok zor durumda kalmadıkça borç para istememek daha uygun olur.
İstememeli
Erkekler daha çok sahiplenip hayatında ki kadına yardım eder bir de bu ilişkinizin seyrine bağlı bi durum daha ilk başlardaysa ve yüksel meblalarsa dikkat et kullanıp kullanmadığına bak seni ama normal bi ilişkiyse epeydir de birlikteyseniz ihtiyacı varsa tabi olabilir neden olmasın sonuçta en yakın sensin ona
İsterim tabi ki ne olur ki. Tabi ki dün ki sevgilimden istemem. Arada bir bağ ve güven olması gerekiyor.
Sevgilisinin durumu iyiyse maddi açıdan , ve ilişkileri yeni başlayan bir ilişki değilse, arada güven oluşmuşsa evet isteyebilir
Egerki sevdiği değer verdigi biriyse varsa zor durumda ise olabilir kız erkek fark etmez gönüller bir olsun yeterli.
İlişkinin samimiyetine bağlı, kız arkadaşımdan borç para isteme taraftarı değilim ben ona maddi destek olmak isterim
tatlım biraz aradaki yaşanmışlığa bağlı ister tabi ama erkek adam mümkünse kız arkadaşından para istemesin hatta son çare olarak görmeli :)
200 küsür kız arkadaşım olmuştur ( yuh kalbe bak yol geçen hanı olmuş ) birisinden bir lira istemedim Tegrime şükür.
isteyebilir, veririm sevgilime hiç çekinmeden. her şeyim feda olsun ona canım sevgilim.
Hiçbir erkek o duruma düşmez umarım. Acımdan ölsem de istemem.
Ben isterim , sevgilim en yakınım değil mi babamdan istemem sevgilimden isterim
Istemese iyiydi :S
Birak sevgiliyi arkadaslarimdan bile isteyemem
Erkekler para istemesin parasız erkekler de bir zahmet şu işlere bulaşmasın.
Çalışıyorsa rahatça isterim ben, ilk fırsatta da geri öderim.
Isteyemez. Eşim olacak erkek dışında para isteyen erkege vermeyecegim gibi sogutur da ayrıca.
Tabi ki isteyebilir erkekleri yanınız da banka günü düşünmeyin onların da parasının olmadığı sıkışık olduğu gün olabilir sevgilim isterse verim bende varsa yemek yemiştik bi kaç ben ödedim asla da lafı olmadı cebinde nakiti yoktu istedi benden verdim bazen de o bana aynısını yapar hayat müşterek.
Ben verirdim verdim de zor durumda olmasa zaten o kadar arkadaşı varken senden istemez bence birde samimiyetle alakali birsey bu sana guvendigi icin baska yerde bu konuyu açmiyacagini bildigi icin kisacasi yakin hissediyor yani yoksa hic bi erkek kizdan kolay kolay para istemez kiz icin de ayni sekilde
Bir erkek ve bir kadın ciddi bir ilişki yaşıyorsa zaten bunlar normal şeylerdir babanızdan annenizden para almanız gibi düşünün cidden aramızda öyle güçlü bir bağ varsa aynısı olucaktır hem zaten borç değil mi zamanla geri ödenilir abartmaya ne gerek var
İlişkinin samimiyetine bağlı Bi durum ve karşıdaki erkeğin karakteri şahsen çok samimi Bi ilişkim olsaydı ben isterim ama yine bunu yapamayacak erkekler de var.
Şu ana kadar böyle bir şeye ihtiyacım olmadı. Borç istemem.
Diyelim ki ihtiyacım oldu. Sevgilimden istemek yerine ailemden ya da arkadaşlarımdan alırım. Sevgilim son seçenek olur.
Ne kadın ne erkek birbirinden borç istememeli. Evlilerin durumu başka tabi. Öleceğimi bilsem gene istemem. Ben den isteyenlere de hayat kadını gözüyle bakarım.
Denemişliğim var tepki ölçmek için ihtiyacım olduğundan değil. Ay başına istediğin para hazır olur dediydi sevgililerimden bir tanesi eskisi işte 2 sene önce filan
Sadece sevgili sıfatıyla çok önemli bi sorun olmadigi halde rahatça yüzü kizarmadan para isteyebiliyorsa net eziktir
Birçoğu istemez ama ben isterim. Benim istemem içinde birçok etken var. Yani bu soru için %90 istemez gibi düşün
Başkasını bilmem ama evlilik yoluna girmediysem istemem. Ama benden isterse veririm. İhtiyaçlarını önemserim.
İsteyemez bayanda istemeli ilişkilerin içine maddiyat girmemeli uzun süreli olacaksa tıpkı aşk ile işin birbirine karıştırılmaması gibi
Birbirlerine güveniyorlarsa ve erkek zor durumda ise isteyebilir.
Tabiii
Hatta kredi bile cektirebilir yengenin maddi durumu iyiyse
İki tarafta da güven varsa istenebilir bence.
Ben borçtan ölsem bile sevgilimi boş ver çevremden bile istemyemezdim
Uzun süreli bir ilişkiye olabiliri güven varsa arda
İstemem tabiki. ama bazı kızlar isterken hiç utanmıyor
Hayatım boyunca hiçbir kadındann borç istemedim, isteyemem. İsteyene de neden istedin diyemem
En azından rahatça değil. Zira burada görüyoruz işi arsızlığa götürenler bile var.
isteyemez, istememeli, aç kalmalı ama istememli... erkeklik gururu diye bir şey var
Bence rahatça isteyebilmeli yani sömürcek kadar değil tabiyki de
Allah düşürmesin...
Erkek değil kadında da isteyebilir
ödeyecekse isteyebilir.
isteyebilir ama çoğu erkek istemez bence
Hayır tabiki de iğrenç
Kızlar istiyor, karşılıklı her şey sonuçta.
Ben ölürüm istemem.
Ben bunu bir erkeğe yakıştıramıyorum iğrenç bir izlenim bırakıyor
Aradaki güven sevgilye bağlı ama istenememelli
Bence isteyebilmeli o samimiyet olmalı iki tarafta da
İlişkinin ciddiyetine bağlı bişey bu
Ne olursa olsun istemem
her erkek istemez
Her erkek isteyemez ama istenebilir
bence istememeli.
İsteyemez bence kolay kolay.
sevgililer arasında borç olmaz... varsa paylaşılır
Cüzi bişey evet ama yüksek meblağlar hayır