Sevgiliden borc para isteyen erkek?

Merhabalar arkadaslar ,
Kac gundur dusunup icnden cikamadigim bir durum var. Yardim etmenizi saygisizlik yapmadan yorum yapmanizi rica ediyorum.
1.5 yillik iliskim var üniversite okumaya gittigim yerde tanistik. Şu an ben istanbyldayim o universite okudugum sehirde. Erkek arkadasim rahatina duskun para harcamayi seven biri. Bizm aramizda para muhabbeti hic olmadi hatta gecenlerde kalktim yeni ise basladigim halde 3 gun yanina gittim tum masraflari cektim. Fakt erkek arkadasim (keyfine duskun oldygunu soylemistim) beraber oldugumuz gunden bu yana hep kredi karti borcu oder. İsyerimde maaslar bankadan yatiyor ve istemedigm halde bana dusuk limitli kredi karti gondermisler. Bunu ona soyledim. 1 hafta once bana dediki senden kredi kartini isteyecektim utandm soyleyemedim dedi soyleseydin dedim konu orda kapandi. Dun tutmus benden kredi kartimi yollamami istiyor bankadan mesaj gelmis asgari 300 tl yatrmasi gerekiyormus. Bende bilerek dedimki (cunku 1 senedir 5 milyarlik borcu kapatamiyor) karti kapattrdim dedim. Simdi soyleyin bakalim kiz arkadasdan borc istenir mi? Ustelik mebla dusuk yani abileri var annesi var. Degerli yorumlariniza ihtiyacim var yol gostermenizi istiyorum biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Demin actim konuyu kac senedir borcun bitmedi falan diye. Bide uste cikmaya callisiyor. Napaym. Borcum var oleyimmi diye.
Sevgiliden borc para isteyen erkek?