Seni üzmekten korkuyorum demiştim sevgilime. Çünkü çok fazla yakışıklıydı ben kendimi pek uygun görmüyordum ona. Bana iyice aşık olur da ben ayrılmak istersem onu üzerim diye korkuyordum. Ama asla onu aldatmadım.
Kendini çok iyi tanıyan biri diye düşünürüm. Büyük ihtimalde seni gelecekte aldatacak, sana sadık kalamayacak seni hayal kırıklığa uğratacak ve bunu bilen biri diye düşünürüm. Böyle birinden de uzak dururum.
Sizi kaybetme korkusundan öylediyordur olupta istemeyerek çok özse sizi ve siz onu bırakırsanız diye çünkü ben hep onun için diyorum sevgilimi seni hiç üzmek istemiyorum diye😄
Evet tam yerinde bir soru olmuş. Neden böyle diyoruz belli ki karşı tarafa hakettiği değeri veremeyeceğimizi düşünüyoruz. Onu kırmaktan üzmüş olmaktan korkuyoruz.
Eğer bunu bir erkek kadına söylüyorsa ondan fazla beklentisi olup karşılık vermediği taktirde bırakma niyetinde oldugunu düşünürüm ya da cok çapkın olduğunu..
Seni tam olarak benimsemiştir iyi biri diye seviyordur ama gözleri hala kör olmamıştır ve bir nevi hep gözüm kapıda gidiciyim bana çok bel bağlama demektir
Uzmanıyım diyorsun hmm. Bir konuda uzman olmak için on bin saat kuralı vardır. Yani bir şeye on bin saat boyunca maruz kalacaksın ki biliyor bu işi diyelim. O zaman gerçekten adına üzüldüm. Bu kadar mı acı bir durum.
@red41 ben 2 kisi uzerinden konusuyorum 1 kisiye yillarimi harcadim belki bana bu lafi edwn iki kisi oldu ikisi de hayatimin icine etti o nedenle boyle laflara inanmiyorum
En İyi Cevaplar