Ya iki çocuk var ikiside yakışıklı ve sarışın her zamanki ben. şu an ikiside arkadaşım asla iki kişiyle aynı anda flörtleşmem zaten. Biri benimle olmak istiyor gibi digeryle de yeni konuşmaya başladık tam çözemedik birbirimizi... İkisinden birisi hayatıma girerse üzer miyim üzülür müyüm diye korku bastı..
Hayatıma birini alıcam gibi ama üzmekten veya üzülmekten korkuyorum. Sizde birisiyle yakınlaştığınızda korkuyor musunuz?
hayatına birisini alırken üzülmek ya da üzüp bunları düşüneceğine hayatını yaşamaya bak üzüleceksin ya da üzeceksin diye hayat elinin altından kayıp giderken bir bakmışsın yalnız başınasın gerçek seni sen olduğun için sevenlerin olduktan sonra hayat bir nebzede olsa da güzelleşebiliyor nasibinde kadarinde ne varsa insan onu yaşar üzülmekte Allahtan Sevinmekte Allahtan Hakkında herşeyin hayırlısını versin Rabbim mutlu huzurlu güzel bir hayatın olur inş.
Bunlar olağan şeyler. Korkma. Evet hepimiz bir an önce seven biri olsun, ilgi gösteren olsun istiyoruz ama öyle hemen de acele etme. İyice tanı ve sadece kalbinle değil mantığınla da karar ver aynı zamanda. Eğrilerini doğrularını iyice öğren ve en önemlisi ise güvenilirliklerini ölçüp iyice tart derim.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hayatıma birini alıcam gibi ama üzmekten veya üzülmekten korkuyorum. Sizde birisiyle yakınlaştığınızda korkuyor musunuz?
En İyi Cevaplar