Herkes reddedilebilir veya reddedebilir ama bazen reddedilme korkusu olur ve bu korku bize duygularımızı içimizde yaşamamızı, gizlememizi ve saklamamızı sağlar.. peki sizin reddedilme korkunuz var mı?
Reddedilme korkunuz var mı varsa bununla nasıl baş ediyorsunuz?
Reddedilmek için birine önce teklif etmek gerekir. Ben teklifte bulunmadığım için reddedilme korkum yok. He ama olsa diyelim reddedilirsem de onurumu alır yoluma devam ederim. Hayat bu. Keyifli geceler..
Aslında aşk konusunda cesur biriyimdir. Duygularımı gizli tutmayı sevmem. Fakat karşılık göremeyeceğimden emin olursam ne açılırım ne de duygularımı belli ederim. Sadece karşılık göreceğimden emin olduğum zaman açılırım. Aslında buna pek korku denemez. Boşa kürek çekmek istemediğim için açılma gereği duymuyorum.
Yok çünkü sevgili işleriyle ilgilenmiyorum ama dersen evlenme olarak biriyle zaten evlenme amacıyla tanışırım onda da zaten amaç belli olduğu için neyin teklifini edeceğim eğer tamamsa karar alınır karar alındıktan sonra evlenme teklifi belki ederim ama hiç sanmıyorum bu konuyu konuşmuş olurum çünkü
Kalbimizin beynimize karşı yüksek dozda domine olduğu vakit reddedilme korkusu tamamen yitirilir. Bazen kendimizi tamamen kalbimize teslim ederek davranmalıyız, aksi halde ileride çok sık "keşkeler" ile karşılaşabiliriz. Lakin bazı zamanlarda da mantığımızı ön planda tutmalıyız. Birkaç kez düşünmemizde fayda olabilir.
Çok fazla parametre var. Samimiyet derecesi, uyumluluk, eylem sonrası olası sonuçlar...
Kesin bir yorum yapmak zor, sadece ucu açık yorumlarda bulunulabilir.