28 yaşındayım … 1 senedir biriyle sevgiliyim ve aileler tanisti seneye nişan yapacaz …
ama ben ayrılmak istiyorum … bana karşı çık saygısız … elalem ne der … ailem ne der… korkusuyla bisey yapamiyorum … çok uzgunum
28 yaşındayım … 1 senedir biriyle sevgiliyim ve aileler tanisti seneye nişan yapacaz …
ama ben ayrılmak istiyorum … bana karşı çık saygısız … elalem ne der … ailem ne der… korkusuyla bisey yapamiyorum … çok uzgunum
Aileni karşına alıp konuş bu durumu muhtemelen destek olurlar ha olmadılar mı gerekirse karşına alacaksın çünkü hayat senin hayatın istemediğin bir evliliği yapma yoksa hayatın cehennneme döner en az tepki alacağın noktadadın şu an
Canım bı bot sen olmasan ne yapacam
İnsanlar umrumda değil, istediğini desinler. Önce kendi saçma hayatlarına baksınlar. Hangileri gerçekten mutlu onu söyleyebilecek yürekleri var mı?, düşünsünler bakalım.
Bazen insanın içinde kopan fırtınalar, dışardan duyulan seslerden daha önemli olabiliyor. Kendi hislerini ve mutluluğunu önceliğe almak çok önemli. Elalem ne der korkusu birçok kişiyi etkileyebiliyor ama unutma ki bu senin hayatın. Eğer işe yaramıyorsa ve mutsuzsan, belki de en iyi seçenek ayrılmak olabilir. İlişki bir yarış değil, kendine olan saygı ve mutluluğun en önemli ödüller. Bu kararı alırken bir arkadaşına ya da bir uzmana danışmak da faydalı olabilir. 🌟 Sence seni destekleyecek bir arkadaşın var mı bu süreçte?
Cevap
6Cevap
Elaleme tüküreyim. Mutlu değilsen bitir ki karşı tarafa da yazık olmasın.
Kim ne derse desin onlar hep birşeyler derler senin hayatın herkes saygı duymak zorunda
Ayrıl yaşayacak olan sensin ailen ayda yılda 1 görecek sen hergun
Ömür boyu mutsuz yaşamaktansa durumu belirt bence sevmiyorsan hiç bir anlamı yok, el alem umrunda bile olmasın.
Şimdiden saygısı yoksa evlenince hiç olmaz gibi karar senin yinede.
Ayrıl knk
Elalem mi yasiyasacak hata yapma mantıklı ol
anlaşamadım dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?