Şimdi şöyle söyleyeyim , hiçbir erkek çirkin değildir, emin olun hiçbiri değildir. En kötü ihtimal orta bir tipleri vardır. Yüzde 90 erkekler orta tiplidir. Yani biraz da vücut yapsalar , kendilerine baksalar , dişlerini düzenli fırçalasalar, güzel bir sakal ve saç şekli yapsalar illa ki yakışıklılık belli oranda gelir, bir de buna iyi bir iletişimi koydular mı üstüne kızlar hayır diyemez, alfa erkeklerin karşısında kızlar direnemez. Emin olun güzellikle etkileyen sadece kadınlar değil, öyle olsaydı kadınlar erkeklere aşık olmazlardı. Alfa bir erkeğe kadınlar dayanamaz ve aşık bile olurlar.
Fazla espri yapmak iticilik katar, her şey ayarında olmalı, bazen yeri gelir kızı dinlemek gerekir, çok konuşmak da iyi değil her zaman, bazen de susmak gerekir. Duruma göre değişir yani, çok toz pembe bir durum değil.
Ama bir erkeğin iletişimi iyiyse, iyi de bir fiziği varsa yine de kızlar ona talepkar olurlar, ÇİRKİN olsa bile. Kaldı ki erkekler çirkin değiller, en kötü ihtimal orta bir tipleri var erkeklerin en az yüzde 90 ının.
Bence erkek ağırlığını ve yerini bildikçe makbuldür. Zaten özel hayatında mutlaka espri yapabilmelidir o ayrı konu. Yoksa kimse bir odunla yaşamak istemez. Ama dışarıya karşı komiklik Allah muhafaza etsin soytarılıktan öteye geçmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esprilerine gülünüyorsa daha iyi prim yapar. Bir de hem çirkin hem de espri yaparak komik olduğunu sananlar var, onlar en vahimi 🤦♀️
Yani güldüren insanların kıymeti bilinmiyor ki insan oğlu nankör. Bu kız erkek farketmez ağlatan insanlar daha çok kafaya takılıyor. Ama bir yandan da bir insanın mizah anlayışı çok önemli diğer türlü ne kadar yakışıklı olsada yanında sıkılıyorum bu yüzden bilemedim. Güldüren, ağlatan, yakışıklı bunlardan yarım yarım yükle bro
Yapmaz , çünkü; Yakışıklıda espri yaparsa ekstra point olur Yapmazsa da hem ciddi hem yakışıklı eksrta point yine Hiç bişey yapmasa yakışıklı ve gizemli ekstra point Hatta geberse, yakışıklı bir ceset sevap point bile alir Ama çirkin en fazla espri yapar onda da Ata Demirel gibi gözükür işte hayat
Bir erkek olarak Görüşüm yakışıklı erkek kısa süreli tanışmada her zaman öndedir. Kendisi komik ama yakışıklı olmayan bir erkeği sevebilmen için bence uzun bir süre tanınan lazım. Yaptığı espirileriyle seni güldüren birisi yakışıklı olup çok soğuk davranan erkekler tercihen ön planda olmalıdır. Şöyle ki yaptığı esprilerin, şakalrın da bir dozu, sınırı olmalıdır. Mantıklı espirilerle tatlı bir dile sahip bir erkek sadece kızlar tarafından değil herkes tarafından değer görür. Ama dediğim gibi bu sakaların bir freni olmalı kimse yakışıklı olmayan üstelik boş şakalar yapan birisini çekmekstemez.
Leonarda yakışıklı mı? Güldürme beni 😂😂 Önceden espiri yapamazdım Beceriksizdim Normal konuşuyordum Espiri yeteneği geliştirmeye çalıştım Kız ortamı açmaya çalışınca başardım Ne şanslıyım Espiri olmadan yakışıklı olsan bir işe yaramaz Önceden bende öyleydim hep yakışıklıyla tavlarım Yanlış bişey yaptım Sohbeti bilersen her şeyi öğrenirsin
Yakışıklı erkek olduğu yere s. çsa b. kuna yumurta kırıp kaşık kaşık yiyecek kızlar biliyorum. Ekstra bir çaba göstermesine bile gerek yok. Çirkinin hiç şansı yok. Bir kadın için en fazla kanka olabilir çirkin erkekten.
Cinsel çekim denilen birşey var. Karılar da az ama erkekler de daha çok. Karı kafası çirkin şansı. Çirkin şansı değil. Cinsel çekim. Kısaca güzel karı yoktur. İsteksiz karı vardır. Bu arada karı lafına alışın..
İnce espriler yapabiliyorsa, gülmeyi ve güldürmeyi seviyorsa yani birlikte gülüp eğlenebildiğin bir insansa tip çok önemli değildir. Enerjisi yüksek olsun yeterki 😂
Sadece komik diye prim yapmaz sanmıyorum ama yanında iyi huy temiz kalp falan da varsa belki ama hiç birine gerke yok cüzdan doluysa hepsi boş bunların 😬😉
Yapar tabi. Yakışıklı ama iki kelimeyi yan yana getiremeyen bir sürü adam var sonuçta. Bu da insanı sıkar bir yerden sonra. Mevzu birlikte keyifli vakit geçirmek sonuçta.
Bazen kendini espiri sanan erkekler ititici olaniliyor. Kaliteli espiri yapabiliyorsan bu iyi etkiler. Ama sadece espirili ya da sadece yakışıklı olmak etkilemez.
adamın gobegi var hemde büyük aslında ama göstermiyor, adam herkesle dalga gecitor eger kendini çok yakısıklı hissedipte milletle sisman olduguı için ya da oylesine sismanlarla dalga geciyorsa kendisinde bir sıkıntı var demektir
Hayır skeç yaptığı zaman yapıyor küfürü ama farklı konuşmalarda yapıyor. Defneyle dısarda gezerken muhabirler soru sorduğunda muhabirler de gülüyor defne zaten kopuyor gülmekten 😀😀😂biraz da argo olmalı bence
En İyi Cevaplar