Ben çoğu güzellik standartina uyan bir kızım. Etrafımda benimle ilişki kurmak isteyen ve beğenen bir çok kişi var. Ama benim gözüm tek bir kişiyi görüyor. İlk zamanlar peşimde çok koştu ama onu hiç terslemedim hep yumuşak davrandım. Bir zaman sonra bende ona kapıldım ama işler değişti. Benden vazgeçemiyor ama sanki ben ona layık değilmişim gibi davranıyor. Sürekli eleştiriyor, ufacık kusurlu bir tarafımı yakalasa ağzına sakız yapıyor. Onun yanında sürekli en güzel halimle olmak zorunda gibi hissediyorum. Onun yanında topuklu bile giyemem bu arada boyu kısa diye. Ve Beni kilolu ve çirkin bir kızla aldattı.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
normaldir,
Guzellik gorecelidir ona gore cok guzel olabilirsin
Karakterini görmüş oldun güzel
tüm bunlara rağmen onunla olman tuhaf
Knk bu durumda olan sana oluyor haberin olsun
🙄😐😐
Gereksiz
Niyw popon kaldırdın terk etsenr
oha aynisi
Sende mi aynı durumu yaşıyorsun
evet evet cok can sıkan durum bu sukur kader ortagımı buldum
Çocuktan vazgecebiliyor musun peki? Ben geçemiyorum
hayır canımdan bi parcaymıs gibi hissediyorum ama o benden ayrildi bikac hafta once maalesef geri donecegini hissediyorum her zaman geri dondu :)
Ayni durum nerdeyse bizde de hep ayrıl barış oldu ama hep döndü hiç dönmeyecekmıs gibi davransada döndü. 1 ay önce ayrıldı ama döndü. Seninkide dönecek ama konu dönmesi değil. Bende canımin bir parçasıymış gibi hissediyorum ondan vazgecebilmeyi öğrenmeliyiz
keske vazgecebilsem be ama olmuyo herkeste onu aramaya calısıyorum umarim bi gun ikimiz de vazgeceriz
Bende vazgeçmeyi o kadar çok istiyorum ki. Ona öyle koşulsuz bir sevgi besliyorum ki ne yaparsa yapsın affediyorum hatta empati kurmaya çalışıyorum. Bunu herkes aptallık ve kendine saygısızlık olarak görüyor ama onu kendime saygizilik yapabilecek kadar seviyorum
yemin ederim aynisi ya istersen instadan falan dertleselim senle diger arkadaslarim anlamiyor beni cidden cok kotu durum
O beni sosyal medya hesaplarından çıkarınca bende hesaplarımı kapattım çünkü takiplesmedigimizi görmek canımı yakıyordu. Ama burdan konuşabiliriz istersen. Arkadaşlarının seni anlamasını bekleme çünkü insan yaşamadan asla anlamıyor
ay olur tamamm umarım ikimiz icin de en hayırlısı olur en iyilerini hak ediyoruz ama bunlardan cıdden vazgecemıcez gıbı
Kesinlikle en iyisini hakkediyoruz. Bazen nasıl hissediyorum biliyor musun belki o beni çok fazla sevse ondan vazgeçmek kolay olurdu. En büyük dualarimdan biri bu bizi o kadar çok sevsinlerki onların fazla sevgisi yüzünden onlardan soğuyup ayrılalım. Çünkü onlar bizi onları çok sevdiğimiz için cepte görüyor ve her dönüşlerinde onları kabul edeceğimizi biliyorlar.
onlar dondugu zaman yapmamız gereken tek sey affedıp soguk yapmak olacak ınan kı sadece o an onlara yeter ve pesımızden kosarlar yani en azından ben oyle sanıyorum cunku o kadar sıkıldım ki beni gormezden gelmesinden belki de sadece hırs yapmısımdır bilmiyorum hayatımda hicbi zaman birinin benden ayrıldıgını hatırlamıyorum taktım onu kafama hayatımın her saniyesi aklımdan cıkmıyor beni kendisine bagladı ve hicbi sey olmadan gitti ama intikam almak zorundayiz
Evet aslında biliyor musun bunu çok düşündüm. Onlara bizi kaybetme korkusunu yasatmadigımiz için bizi bu kadar elde görüyorlar. Ama o korkuyu yaşatmaya biryerlerim yemiyor gerçekten vazgeçerse diye. Ama ilahi adalete inanıyorum şu an imkansiz gibi gelsede kapımızda köpek olacaklar. Oyuncağını kaybeden çocuklar hep delirir. Onlarda delirecek en sonunda
ben de vazgeçmesinden aşırı korkuyorum ama bunu yapmazsak hep cepte görürler kendimize olan saygımızı kazanmak zorundayız elin oğlanları için kendimizden vazgeçmememiz gerekiyor elimizi sallasak ellisi ama bazı anlar oluyor ki bu kararımdan hemen vazgeçip o geri dönünce sımsıkı sarılıp hiç gitmemesi için çabalamak istiyorum gerçekten kendimi bile tanıyamaz hale geldim umarım ikimiz için de en iyisi olur en güzellerini hakediyoruz
Sence gerçekten de zamanla unutur muyuz. Bazen imkansiz gibi geliyor bu