Spor eğitim modernlik tamam da biraz Ataerkilde olunmalı sanki
😏🤔Ata binmek … ok atmak… atış atmak … #ToDoList yeni hobi adayları

Spor eğitim modernlik tamam da biraz Ataerkilde olunmalı sanki
😏🤔Ata binmek … ok atmak… atış atmak … #ToDoList yeni hobi adayları
Kadının ataerkillikten ne anladığına bağlı Feminist propaganda altındaysa itici bulur Komik şekilde zira Birşeyin sürekli negatif taraflarını ortaya atıp duruyorlar. Ataerkillik göster pipini anlayışına indirgenmiş Sadece kadın ezme düzeni gibi lansedilmiş durumda Ataerkillik kendi kendisini meydana getirmiş. Doğal bir sistem suni olan feminizm olmuştur. Ve günümüze bakarsak Ataerkil sistem çok daha başarılıdır. Zira evlilikler azalıp Boşanmalar tavan yapmış durumda Aile düzeni diye bir şey kalmadı. Ataerkil düzen sürerken meydana gelen şahıslarla piskopatların işledikleri suçlar Sistemin kendisine atfedilmiş maalesef Olan şey şudur. Erkek öncü rol üstlenir sorumluluk sahibi olur Kadınını ezdirmez korur sahip çıkar. Ailesinin düzeninden sorumludur
Yerine göre bir kadın karşısındaki adamın erkek olduğunu hissetmek de ister. Maganda olmamalı ancak yeri gelince cinsiyetini de hissetmek güzel olur. Dişil enerjisi yüksek bir erkekte sıkıcı bir hale gelebilir. Hiç kıskanmaz, karışmaz, trip atar. Kıvamında kıskansın da bir erkek. Diğer türlü çekici gelmiyor geniş buluyorum biraz.
Ataerkil olmayı abartmıyorsa sorun yok.
İtici alerjim var
Cevap
4Cevap
Aşırı iticidir... bu tip erkeği seven kadının da iticilikte farkı yok
düzgün seven sahiplene benim için daha çekicidir kısıtlamacı olmayacak ayrım yapmayacak kadının yeri şurası burası gibi saçmalıklar düşünmeyecek şiddeti meziyet sanmayacak bunlar hepimiz için itici zaten
Sahiplenici olması güven vermesi gerek ama fazla da abartmaya lüzum yok. Kadın erkek eşit konumda olmalı
Erkek egemenliği hegomanyası olduğun için kadının değerini düşürüyor dolayısıyla itici.
Kim ne derse desin çekici gelecektir sevmeseniz bile bilinçaltı süre gelen zamanda bunu benimsedigi için içten içe hosuna gidecektir yasandı net bilgi
Her şeyin fazlası zarar
Çekicidir
İtici
Bence çekici
%200 itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?