Ben yakışıklıyım kızlarla gezdim hepsi güzeldi, birazda şansım vardı, ama o işler çok zor, en güzeli bile başkasını seviyordu, oda onu sevmiyordu. Benimkide beni :) arkadaş olarak seven öpen sarılan.. bu yönüyle mutlu olmuştum, bu arada üzüntülü durumlarda yaşadım. Çapkınlık yakışıklılığa bakmıyor, ama yakışıklı olursan avantajın artıyor. Ama ne kadar yakışıklı olursan ol senin beğendiğin sana bakmıyorsa bitti yakışıklılık.. bazende sevgilisi olabiliyor, karışık işler. Şansın olacak kızda olsan erkekte, ama ben güzeller böyle olunca çapkın olacam demiştim, genelde herkes yalnız galiba, bazen çapkınlarıda yakışıklılarıda, çirkinlerde.. ha ben bi erkeğin ''adam yakışıklı beyler'' diyecek kadar yakışıklıyım, yabancı kızlarında sanal sitelerden I love you yazacağı kadar, şaka değilim. Bazıları tipsizsin sen kendini yakışıklı mı sanıyon derler dide.. Egoist değilim, kişisine göre.
Sitede bunu yapan okadar karaktersiz hemde evli olan kişiliksiz insanlar varki herkese yürümeyi marifet sayan yürüdüğü kişilerden kıçına tekmeyi yiyen yetmedi boynuzlanan. Adını alfa erkek koyup normalde Bi boka yaramayan erkek musvettesi muptezeller yakışıklı olsa nolur olmasa ne olur adam olsunlar önce
Çapkın erkek ya da kadın yoktur.. Doğru insanı ararken alternatifler arasında kaybolmuş insan vardır. Onun da çirkini guzeli olmaz. Sadece maddi güç, yakışıklilik, güzellik avantaj sağlar belki ama olayı sadece oraya bağlamak da kişinin zaten karakterini gösterir.
Çapkın olması için şart değil ama çapkınlık yapabilmesi için şart. Mesela ben. Tipsiz değilim ama yakışıklı da değilim. Çapkınlık yapsam da kimse bakmaz.
Erkeğin çapkın olması için tek şart dilbaz olabilmesi. Kadının ruhuna dokunmayı iyi bilen bir erkeğin dil kasları kuvvetli olmalı") Kadınlar böyle erkeklere tav olurlar. Ben dilbaz erkeği gördüğüm yerde kaçarım , Allah muhafaza ağınlarına düşme tehlikesi çok yüksek !😄
Erkeğin çapkınlık yapması için illa yakışıklı olması gerekmez. Içinde varsa yapar. Cebi dolu olsa da, olmasa da yapar evli olsa da olmasa yapar Bir işi olsa da olmasa da yapar Farketmiyor yapmak isteyen her türlü yapıyor. Herşey bir erkeğin karakterin de şekil alıyor
Çapkınlık yakışıklı&çirkin terimleri ile ifade edilmiyor. O apayrı bir karakter. Kimisine göre ABOOOO erkek. Kimisine göre KARAKTER yoksunu. Hani bir reklam var ya doymuş yağ oranı şu kadar. Doymamış yağ oranı şu. Ha yaklaşık o kadar. Ne olursa olsun elimizdekinin kıymetini bilmekte fayda var.
Çapkınlık yapmayanlar Çapkınlık yapamayanlar Ve çapkınlığın kitabını yazanlar olarak üçe ayrılır yakışıklı olmak çapkınlığın kitabını yazanlar için ciddi bir kriterdir
Hayır yakışıklı olmak en son adım öncelikle makamı, sonra parası ve iyi yaşam imkanı olması gerekir.. Cebinde parası olmayıp yakışıklı olan çok ama çok gerilerde kalır boşuna çapkınlık yapar..
Bence çirkinler daha şanslı çünkü farkı kapatmak için aşırı gelişip dilbaz olmak zorundalar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayir, cunku parasi yoksa kimse siklemez adami. Ve yapicak oldumu ruslarla olur. ileri yasta iken bile yapar bir erkek bunu ruslarla.. Yas sorun olmuyo onlarda cunku bide her tipten erkek rahatca tanisio onlarla
En İyi Cevap