Sağlık Sivilce izleri olan bir erkek yakışıklı olamaz mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Gözenek var maalsef yav nasıl geçicek bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Öf kimse yok mu ya Sivilce izleri olan bir erkek yakışıklı olamaz mı? Cevapla Sivilce Soruları Gözenek Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sktr et kanka erkek zaten takılmaz öyle yüzünü saçına başına öyle olur erkek şimdiki topitoplar gibi olacak halimiz yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Knk çirkin gözüküyor ama Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cildin yağlı ve sivilceli ise bu yüz tipine göre yüz temizleme jeli kullanabilirsin. Dermatoloğa da görünebilirsin. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Fayda etmiyor kullanıyorum hala aynı Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Kanka ben 1 ay önce gittim doktor benzoxin diye krem verdi 1 haftada etki etti Yorumla Soran +1 yıl Knk lazerle geçermiş benimkiler Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Geçmiş olsun o zaman fazla takma stres yüzünden çoğalır iyisin çirkin değilsin Yorumla Soran +1 yıl Sivilce yok eskiden kalma işte Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Seninki sivilce izidir o zaman Yorumla Soran +1 yıl E zaten geniş gözenek işte Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bir sürü cilt bakımı var bunu geçiren. Yosun peeliing veya Amerikan cilt bakımı yaptırabilirsin 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Lütfen Erkeklere diyorum bunu şu daracik Pantoluni giyinmeyi birakin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sorumla e alakası var şimdi Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl Yok icimden bunu yazmak geldi ama tabi istedigini giyin senin tercihin Yorumla Soran +1 yıl Yavrum soruya odaklan kıyafete değil Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cilt bakımına gideceksin. Düzelir… 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya düzelmesse Yorumla Lemean +1 yıl Düzeliiirr. Baby face kazer diye bir şey de var. Araştır istersen. Artık her şeye çare var.. Yorumla Soran +1 yıl Para yok ama Yorumla
rapunzelo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Neden olmasın iyisin işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çirkin duruyor ya Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sen çekmeköye geldin mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet çekmeköydeyim Yorumla fatoşşistt +1 yıl beğendin mi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sevmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olabilir
Sktr et kanka erkek zaten takılmaz öyle yüzünü saçına başına öyle olur erkek şimdiki topitoplar gibi olacak halimiz yok
Knk çirkin gözüküyor ama
Cildin yağlı ve sivilceli ise bu yüz tipine göre yüz temizleme jeli kullanabilirsin. Dermatoloğa da görünebilirsin.
Fayda etmiyor kullanıyorum hala aynı
Kanka ben 1 ay önce gittim doktor benzoxin diye krem verdi 1 haftada etki etti
Knk lazerle geçermiş benimkiler
Geçmiş olsun o zaman fazla takma stres yüzünden çoğalır iyisin çirkin değilsin
Sivilce yok eskiden kalma işte
Seninki sivilce izidir o zaman
E zaten geniş gözenek işte
Bir sürü cilt bakımı var bunu geçiren. Yosun peeliing veya Amerikan cilt bakımı yaptırabilirsin
Lütfen Erkeklere diyorum bunu şu daracik Pantoluni giyinmeyi birakin
Sorumla e alakası var şimdi
Yok icimden bunu yazmak geldi ama tabi istedigini giyin senin tercihin
Yavrum soruya odaklan kıyafete değil
Cilt bakımına gideceksin. Düzelir…
Ya düzelmesse
Düzeliiirr. Baby face kazer diye bir şey de var. Araştır istersen. Artık her şeye çare var..
Para yok ama
Neden olmasın iyisin işte
Çirkin duruyor ya
sen çekmeköye geldin mi
Evet çekmeköydeyim
beğendin mi 😀
Hayır sevmedim