Bazı şeyleri unutamıyorum, ne yapmalıyım ?

arkadaslar benım çok güzel bi iliskim var 1.5 yıldır onu cok sevıyorum sevgısınden emınım . beni ablasıyla falan tanıstırdı annesı sımdı kahvaltıya çağırıyor erken diye gitmiyorum... aslında bi sorunumuz yok ama ben ılıskımınz basında olan seylerı unutamıyorum arkadaslar mesela sevgılımın flash bellegınden eskı kız arkdasının resımlerı cıkmıstı ama flashn son takıldıgı tarihe baktım 2010 yazıyordu hıc kullanmadım unuttum oldugunu bıle falan dedı ve gordgm an ben kalktım gıttım oturttu benı sildi hic bakmadan sildi . yada mesela sevglm facede benimle ılıskı yaptgnda akrablrnı sılmıstı neden yaptı böle bişe ? son 2 aydır hepsini eklemiş ailesi hep benı konusuyor teyzeleri halaları .. beni temmuzdaki kuzenlerının dugunune davet ettıler.. mesela telefonunda kız num. vardı kız arkadslarnın ben ıstememıstım sılmemıstım ona sıl demıstım o bi ara lavaboya kadar gıttıgınde bakmıstım hepsiini silmişti baktgmı ona söylememıstım . ben böle ufak tefek şeyleri hep kafama takıyorm sizce ne yapmalıyım ? :S sevglmle evde yalnız kaldı çogu kez bana dkunmadı bıle kırılırım üzülürüm die . ne bılym benı sevdgnı herkes bılır . . böle şeyleri takmayım dıyorm çünkü çok ciddi dusunuyor ama herseyı takıyorum ya :(
Bazı şeyleri unutamıyorum, ne yapmalıyım ?