Ama yapmam yapamam cok gurursuzluk yapdim beni hice saydi.
Elim telefona gitiyor agliyorum ama aramam ariyamam yalvarmak istiyorum.
Hem o aciyi o yasatiyor hemde indan desli ariyorum.
1saat gelir isini bitirir geri giter ooooffff
Gercekden herseyi deniyorum ama unutamiyorum.
Bosadim bana cok yasati kendisi evi terk etti cocuklarimiz var.
Baskasinla konusuyorum ilk deva 20sene icinde ama daha halen onu atamiyorum icimden.
Okadar cok anilarim var ki cok sevmisim cok.
bence unutulmayacak insan yoktur sadece onu hatırlatan herşeyi arkada bırak tabi çocuklar hariç hiç yapmadığın şeyleri yap öyle yerler varki görünce insan adını unutuyor git gez gelince kuş gibi olursun
Ons oyle olur
Cevap
10Cevap
Kolay değil bunu atlatmak ama şöyle düşün o seni hiç haketmedi bundan sonra seni hakedenlere vereceksin sevgini 😉
Ne kadar zor olsada buna mecburum.
Kac gundur kendimi zor tutum aglamadim gezdim cikdim guldum ellendig ama icimde hep o vardi Şu an yineden yataga dusdum agluyorum yarin yeniden ayga kalkarim. ins
Aynı durumdaydım birkaç güne kadar... Çünkü çok mutlu olduğumuz bir evlilikte gelip bitirmek istediğini söyledi ve dünyam yıkılmıştı. Dertleşmek istersen her zaman hazırım.
Deli misin çek elini ayağını hiç takip etme. Unutma kaçan kovalanır. Bırak o seni merak etsin. Böyle yaparak biryere varamazsın.
Heryerde engelledim zaden istemiyorum bitti ama aci cekdigimde arim diyorum yalvarim diyorum ooff
Sakın öyle bir şey yapma. Emin ol birkaç güne daha iyi hissedeceksin.
Bir kac gune iyiyim ama sonra birden geri geliyor icime kafayi yiyorum asla unutmam
Unutulmuyor zaten ben de aynı durumdayım. Kendimi duvarlara vurdum ama onu ne aradım ne sordum
O beni huc sevmemis cocukl1rimiz var onun icin hersey yapdim
Bende onun in herşeyi yaptım yemeğini temizliğini ütüsünü bulaşığını herşeyini yaptım. Hasta annesine baktım hastanelerde. Daha sayamayacağım çok şey var. Ve karşıma geçip boşanmak istediğini söyledi. Yıkıldım, bittim, harap oldum ama atlattım sayılır. Yine ara ara sinir harbi geliyor ağlıyorum duvarları yumruklıyorum ve rahatlıyorum. Zamanla bunlarda azalacaktır.
Iste bence biz cok sevdigimuzden oluyor bunalr
Kesinlikle öyle. Çok seven illaki kaybeder.
Sevmedigimiz zaman bosverdigimiz zaman.
Pisman olurlarmi
İllaki pişmanlık duyacaklardır...
iste bu yuzden birini cok sevip onunla ilklerimi yasamaktan korkuyorum
Cok kotu bir duygu sana anlatamam cok vucutum her yerini kaplayan bir aci var gercekden her h´yerde anilar kacamiyorsun
Geçmiş olsun 20 sene az değil normal
Gecer mi 5aydir tamamen gorusmuyorul gecer mi bu aci
Hep aklima gelecek inca yilar hatiralar kotude cok yasatim iyide
O gitti.
Cocuk coluk agr geldi birde bagimli vardi kafama gore yasim istedi
kendine zamann ver geçiyor inan ki geçiyor
2osenelikde mi gecer
sabredeceksinn yapacak bişey yok
Ama atmalısın dimi
Evet mecburum olmuyor Şu an yine agliyorum herseyi denedim herseyi olmiyor
Nasil aglanacak birsey yok insanin cigeri aciyor kalbi aciyor vucutu aciyor
Dobluyorum.
Bur kac gun guclu durmaya calsiuyorum sonra yenuden basliyor
1bucuk sene o arada daha gorusdum bakdim bu beni oyaliyor 5aydir tamamen brakdim
Olmuyor
Yardim aliyorum ilacda aliyorum olmuyor
Neden boşandınız?
Kendisi gitti sorumluluk zor geldi
Hata onda o zaman
Hata onda olsun olmazsin ben unutamiyorum
Unutmak icin denediğin şeyler yanlis olabilir. Konuşmak istersen yazabilirsin bana
Bekliyorum
neler yaşadın kim bilir anlatnak istersen dinlerim
Birde iyi geçinebilsen ne güzel olurmuş ❗️
Sen yanimdamiydin bunlar yasandiginda Sen nelere katladigimi bilseydin boyle yazdigina utanirdin
Bilemem, yargılamada ancak sonuçta olmamış onu diyorum. Gerisi aranızda bilemem zaten
Üzdün be
Niye ask acisi kotu demi
Çok kötü hemde 😢
Gecertificeerd alisirmi insan
Gecermez biliyorum
İnsan herşeye alışıyor ama geride ki hatıralar asla yok olmuyor 😭
Unutmak istiyorum alismak değil bu aciya
Unutmak daha zor ya
Selam ıyımısn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?