Unutamıyorum, ne yapmam gerek?

çok olmasada aylar öncesinde yaşanan bir olay 1 sene oldu olucak

ikimizde birbirimize çok bağlıydık her şey çok güzel gidiyordu ama nedense bir anda sebepsizce soğudum ve sonra ikimizinde birbirimize çok ihtiyacımız olduğu zamanda ayrılmak değilde yani yolları ayırmamız gerekti bunu isteyen bendim ve kıza hiçbir şey söylemedim hiçbir şey demeden bir anda onu bıraktım nedense çok kararsızdım keşke yapmasaydım diyorum ama yaptım bir kaç ay geçti tekrardan eskisi gibi olalım mı dediğimde boş ver dedi kısa geçip olmaz sana olan hislerim kayboldu dedi ve şuanda napıcam bilmiyorum reddetti 2-3 ay oldu ama hala öğlenleri aklıma gelmesede her gece saat 3-7 arası hep aklıma geliyor neşem varken bir anda kayboluyor çokca unutmak istesemde unutamıyorum diş ağrısı gibi bir şey oldu bir anda geçerken tekrardan gelmeye başlıyor açılamıyorum açılsamda hem arkadaşlarına anlatır rezil olurum rezil olmasından değil tekrardan açılırsam yine reddediceğini biliyorum o yüzden açılmıyorum ne yapıcam bilmiyorum bazen keşke zamanı geri alabilsekde böyle bir hatayı yapmasaydım diyorum bazenleri uyuyamıyorum çok düşünmekten onu sevdiğim zamanlar dinlediğim müzikler çalıyor bazen dahada kötü oluyorum nasıl unutabilirim ne yapabilirim lütfen biriniz bir şey söylesin gerçekten çok ihtiyacım var geceleri gözlerime gercekten uyku girmiyor tam uzanıyorum ve bir anda aklıma geliyor düşünüyorum ve 20-30 dk sonra bir anda uyuya kalıyorum bazen sırf yazışmak için sonucunu bildiğim konuları açıyorum sırf yazışalım diye nasıl unutabilirim ne yapabilirim lütfen tavsiye verin gerçekten çok ihtiyacım var çok çaresizim lütfen

Unutamıyorum, ne yapmam gerek?