Telefonu servise gönderdim tuşlu telefon kullanıyorum neyse telefon servisten geldi kurulumları filan tamamladım whatsapp'ı açtım baktım benimki çevrimiçi. Tam o sırada telefon sıfırlandığı için güncelle sayfası açıldı yazamadım bitsin sonra dedim. Tam işim bitti sms geldi kendisinden whatsapp yok tabii tuşlu telefonda :D Telefonun geldiğini de bilmiyor. Naptın iyim filan sen naptın dedim bende yemekten sonra uyudum şimdi uyandım dedi... Ne uyuması son 2 saattir çevrimiçiydin dedim bağırdı çağırdı sana güvenmiyorum artık ayrılıyorum dedi :D Hey allahım dona kaldım. Sabahına barıştık zaten amaç suçu bastırmaktı anladım ama üstelemedim
Üstele kardeşim. Üstele güzel kardeşim. Belki ayrılırsam başka bulamam diye düşünürsün. Belki çok seversin vs gelip geçici. Sana yalan söylemiş. Yalanla yürüme paşa. Aklın berrak olursa ilişkin de berrak olur. Gözden geçir Üstele. :)
bu 2 kısının yaptıgıda cocukluk. yatmıyrum canım ama fılancayla konusmam lazım uyumazsan sana bıtınce donerım ya da kızlarla kaynatıcaz gıbı sana yatmayacagını gecerlı kılacak bır bahaneyle bunu acıklaması lazım. yoksa yatıyorum dıyıp yatmamak ve cevrımıcı olmak yalancılık baska bırsey degıl.
Son görülmem kapalı olduğundna insanların son görülmelerini görmüyorum. Zaten öyle şeyleri takip etmem ben fakretmeyeceğimden sorun yok ve ayrıca işi olmuş olabilir
En İyi Cevaplar