olabilir bir işi çıkmıştır bence inadına yapmıyordur tabii ki ama bunu sürekli tekrarlıyorsa umrumda olmaz yazana yazarım yazmayanın peşinde de koşmam gitmek isterse gider kalmak isterse kalır kimseyi zorlamam hem zaten biri için bu kadar takmaya değmez diye düşünüyorum
Sade bir uyuyorum, iyi geceler mesajı atmasını istemem en başta. Azıcıkta olsa sevgi sözcükleri kullanmalı, sonra çevrimiçi olursa bir işi vardır belki ya da uyuyamamıştır, gözlerini kapatana kadar mesaj atacak değil ya. Eğer kötü bir durum sezersem de sorarım, tepkileri ele verir zaten.
Benimki o tarz bir şey yapmadı bugüne kadar…yani iyi geceler dedikten sonra hemen uyuyamadığı günler tabikide oldu ama bence ben yanlış anlarım diye girdiğini hiç görmedim Ama olsaydı tabi kötü bir şey düşünmezdim ama yinede meraktan sorardım😊
Flörtse henüz ilişki ciddi değil demektir. Bir iki seferlik bir durumsa işle ilgili ya da aileyle ilgili bir durum olabilir diye yorumlarım ama süreklilik arz ediyorsa emek harcamam o flört için.
O an bir şey yapmam ertesi gün günaydın bay çevrimiçi diye mesaj atar sebebini söyletene kadar soğuk davranırım büyük ihtimalle. Flört kelimesinden de nefret ediyorum birine ya aşıksındır ya değilsindir, ya sevgilisindir ya arkadaşsındır net olun ya.
flört mlört anlamam kardeşim, sevdiğim insan derim. Evt zamanında oldu öyle kendisi kıvırmaya çalıştı yok uykum kaçtı bi bakim dedim yok internet açık kalmış falan filan işte klasik... Meğer beni postalayıp başkalarıyla fingirdeşiyormuş.
Uykusu kaçmıştır geri girmiştir bunu da mı dert edeyim aldatan her türlü aldatır er ya da geç ortaya çıkar kokusu ne yapayım başka derdimiz yokmuş gibi
Sürekli olmadığı sürece bence sorun değil. Uyuyordur ama gece mesaj gelince WhatsApp'a girmiş olabilir. Ama her gün her gün olursa ilişkiden soğumam neden olur. Bu soğuma da ayrılık sebebidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini kandırır insan sadece ya karşısındakini değil Kimse canım değil çünkü