Hayırdır bir işin mi var çevrimiçisin falan diye yoksa hiç sormadan, kafanıza yazar mısınız? Yoksa hiç ama hiç takmaz mısınız? Bunu yapan varsa helal olsun xd
Flörtünüzü "Uyuyorum, iyi geceler" dedikten sonra çevrimiçi yakalasanız bunu ona söyler misiniz?
Kim olduğu farketmez. Bir şey yazmam ama devamlı olursa ertesi gün usulünce sorarım uyumadın akşam gibisinden. Bazen bende yanlış anlaşılıyorum uykum var yatıyorum bir kaç saat sonra uyanıyorum can sıkıntısına 1 2 giriyorum sosyal medya o esnada çevrimiçi görülüyorum bu da yanlış anlaşılmaya sebep oluyor.
ss all cabuk kiminle yazişyirsun seni gebertirim yat zibar derdim yok şaka şaka 😂 Noldu kurban olduğum uyku tutmadimi seni uyutayimmi derdim şarki söyleyip arardim uyuyana kadar uyumazdim veya uykusu yoksa tamam istediğin zaman uyu derdim yanliş anlamazdim sonucta benimde uykum gelmeye bilir
Ben flörtü pek iplemem.. O da beni çok şey etmesin.. Ben birine zamanla biseyler hissetmem.. Bana zaman ver der gibi uzun uzadıya konuştuğum ama bir şey olamadığım biri ise benim için çok da bisey ifade etmez.. Ayıp olmasın diye falan Dolaşsın çevrimiçi
öyle bir şey olursa benden soğudu istemiyor diye uzaklaşırım direk başka açıklaması olamaz çünkü ki beni istemeyen birini de düşünmem umrumda olmaz insanlara kolay bağlanan biri değilim ve hemen silebilirim