Aşk İlişkileri Uyuyorum dedikten sonra çevrimiçi olan sevgiliye tepkin ne olur? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyimser düşünüp bir işi vardır belki mi dersin, başkalarıyla mı konuşuyor acaba diye mi düşünürsün, tepkin ne olur? Uyuyorum dedikten sonra çevrimiçi olan sevgiliye tepkin ne olur? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
spaykgodzilla Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sevgiliyiz diye birbirimizin birey olduğunu unutmanın manası yok hiçbirsey demem koyar kafayı mışıl mışıl uyurum 2 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Hepsi öyle kızların kadın ların çok talep leri var işleri bikaç milyon erkekle ten uyumu aramaktadır öyle olmayan aramayın boşa 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şimdi burada demiyeyim çıkışta icabına bakarım onun 😎 2 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ne oldu lan hani uyuyordun diye yazarım. Öyle kolay kurtulamaz elimden. 2 0 Yorumla
arasyolcu Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir şey demem olabilir. Bazen bende uyicam diyorum ama uyku tutmuyor. Güvenmiyorsanız sevgili olmayın. 2 0 Yorumla
ceren0124 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sallamam ben de yaparım aynısını he hep olan bişeyse o ilişkiden şüphe ederim 2 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayırdır uykumu tutmadı yiğidim yazardım 🙄 4 2 Yorumla secret_girll +1 yıl 😂😂😂çok iyi Yorumla Afraa2727 +1 yıl @secret_girll ay böyle dediğime bakmayın diyemem ki uyku mu tutmadı seni felan derim 😅 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Beni sevmediğini düşünürdüm. 1 0 Yorumla
vuvuleyta Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. içinden geçerim sonra yatar uyurum 1 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güvenim kırılır 1 0 Yorumla
freakbadman Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çevrimiçiyse zaten başkasıyla konuşuyor demektir. 1 0 Yorumla
Behzatamirimm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl başkası ile konuşuyordur 1 1 Yorumla Behzatamirimm +1 yıl bunun bi diğer versiyonu ise çevrimiçi olup saatlerce yazmayanı, yazınca ise ayyyyyy uyumuşumm demez mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgiliyiz diye birbirimizin birey olduğunu unutmanın manası yok hiçbirsey demem koyar kafayı mışıl mışıl uyurum
Hepsi öyle kızların kadın ların çok talep leri var işleri bikaç milyon erkekle ten uyumu aramaktadır öyle olmayan aramayın boşa
Şimdi burada demiyeyim çıkışta icabına bakarım onun 😎
Ne oldu lan hani uyuyordun diye yazarım. Öyle kolay kurtulamaz elimden.
Bir şey demem olabilir. Bazen bende uyicam diyorum ama uyku tutmuyor. Güvenmiyorsanız sevgili olmayın.
Sallamam ben de yaparım aynısını he hep olan bişeyse o ilişkiden şüphe ederim
Hayırdır uykumu tutmadı yiğidim yazardım 🙄
😂😂😂çok iyi
@secret_girll ay böyle dediğime bakmayın diyemem ki uyku mu tutmadı seni felan derim 😅
Hani uyuyordun lan yazarım
Beni sevmediğini düşünürdüm.
seni bacım çocuğu derdi
içinden geçerim sonra yatar uyurum
görüntülu arar, aklını alırım..
Güvenim kırılır
Aynısını yaparım ona
Çevrimiçiyse zaten başkasıyla konuşuyor demektir.
başkası ile konuşuyordur
bunun bi diğer versiyonu ise çevrimiçi olup saatlerce yazmayanı, yazınca ise ayyyyyy uyumuşumm demez mi